''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

pkk kandırıyormuş değilmi?polis bizim güvenliğimizi sağlıyor allah razı olsun onlardan..ama bazen her meslekte olduğu gibi bu meslektede çürük yumurtalar olabiliyor..otarz insanların egosunun tavan yapacağını düşünüyorum..hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun..

bak bu daha komik oldu işte acılım öncesi sonrası dıye bısey yok hakkari gibi bi yerde
onların facede yazışmalarını takşp ettim..ona göre yorumladım..kobane falan yazınca çıkıyor...bizi kandırdı rte falan yazıyorlardı..

polislerin genelde psikolojisi bozuk oluyo. intihar vakalarından kıyaslayabilirsiniz meslekler arasında en cok polisler intihar eder. meslek icabı hep kötü olaylarla karsılasıyolar nerde sorun orda polis. belli bi zamandan sonra psikolojileri bozuluyo haliyle. yersiz cok ölümlerin yasanacağını düşünüyorum

aynen biz bir akşam yemmeye davetliydik..polis le eşide katıldı..adam agresifti..
geçenlerde okuduk hanımını öldürmüş..silahıyla..

t Terliski dOğan İstediğini öldürtmek için yasayı tasarlatırıyor.. Emin olun Pkk lılar Gene olay çıkartır vurulmaz.. Gezi Vb.. Olaylarda İnsanlar Vurulur... Bazı Polisler Terliksi Yalakası... Onlardan Nefret Ediyorum...

aynen biz bir akşam yemmeye davetliydik..polis le eşide katıldı..adam agresifti..
geçenlerde okuduk hanımını öldürmüş..silahıyla..
Hepsinin pikolojisi bozuk değil. İçlerinde çok iyileri de var. Ama kanun çıktığıında polislerin belli dönemlerde psikolojik testlerden geçmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…