- Konu Sahibi balbocegi35
-
benim anlayamadığım o sorun yaratan ağzı yüzü sarılanları gezideki gibi kuytu köşede,sokak aralarında kovalayıp neden yakalamıyorlarGezi eylemleri olurken,molotof atan pkk yandaşlarına neden polis devleti olmadınız acaba?
benim anlayamadığım o sorun yaratan ağzı yüzü sarılanları gezideki gibi kuytu köşede,sokak aralarında kovalayıp neden yakalamıyorlar
halbuki gezide olmadık kişilere şiddet uyguladılar.kenarda oturan kızı saçlarından sürüklediler.....
açılım mı,saçılım mıAçılım süreçi ya,dokınmuyorlar özellikle..
benim anlayamadığım o sorun yaratan ağzı yüzü sarılanları gezideki gibi kuytu köşede,sokak aralarında kovalayıp neden yakalamıyorlar
halbuki gezide olmadık kişilere şiddet uyguladılar.kenarda oturan kızı saçlarından sürüklediler.....
yeni islam ülkesi..yeni kurallar ve değerler..marjinaly islam...kendi vatanımızda değersizleştiriliyoruz.vurup kıran,çalıp çırpan el üstünde
Benden söylemesi ; kaçın bu ülkeden !
Bu iyi olmadı işte.Bölücülerin gösterilerini kendi yetkilerini arttırmak için bahane ettiler.O silah sadece terör örgütü yandaşlarına mı sıkılacak sanıyorsunuz siz?Daha kaç Ethem'ler,Berkin'ler gidecek kimbilir...
güle güle....Benden söylemesi ; kaçın bu ülkeden !
Aynen yaaa olaya bakar mısın polise silah sıkına biliyorlar ki o da bize sıkacak ama molotof at fişek at sıkıntı yok nasılsa en fazla gaz bombası kullanır gözümüz iki yaşarır sonuçta canımıza birşey gelmez biz yine aynı b...ku yeriz diyorlar bu yasa iyi olmuş ama sadece bu kobani sürecinde değil sokağa çıkıp hak savunacağını iddaa edip sokakları sokak kılığından çıkaranlara da kullanılmalı !!!Cezalar ağır olmalı ki caydırıcı olsun. Çok saçma adamlar polise silah sıkıyor polis su... ne komik... polislerde insan aileleri var..
Aynen yaaa olaya bakar mısın polise silah sıkına biliyorlar ki o da bize sıkacak ama molotof at fişek at sıkıntı yok nasılsa en fazla gaz bombası kullanır gözümüz iki yaşarır sonuçta canımıza birşey gelmez biz yine aynı b...ku yeriz diyorlar bu yasa iyi olmuş ama sadece bu kobani sürecinde değil sokağa çıkıp hak savunacağını iddaa edip sokakları sokak kılığından çıkaranlara da kullanılmalı !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?