- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Her zaman ilgilendirir çünkü ben haklının hakkını savunurum. Aynı senin dün akasya ile lamelif banı konusurken araya girmen gibi ya da 2 akpli olmayan kişi konusunca senin onlara hükümeti savunman gibi idrak edebildin mi?idrak etme olsun bitsin. iki kişi konuşuyor 3 kişi sana ne oluyor seni ne ilgilendiriyior konu ?
Her zaman ilgilendirir çünkü ben haklının hakkını savunurum. Aynı senin dün akasya ile lamelif banı konusurken araya girmen gibi ya da 2 akpli olmayan kişi konusunca senin onlara hükümeti savunman gibi idrak edebildin mi?
Ayrıca keşke bana cevap vermek yerine muneye verseydin kaçıp gideceğine.Yine iftira attın çünkü.
o gözyaşlarını bizler için dökmez, rabia'ya kursun sıkcak hali yok ya polisimizinnetten araştırayım ama bende ağlayan bir tarzı olduğunu düşünmüştüm..kalp kalbe karşıymış...
Herkes kendine yakışanı yapar kendine yakışan üslubu kullanır pembe. O yüzden senin şu cevabına da şaşırmıyorum.onada yazcam kaçmıyorum ayrıca buranın bekçisi değilim. iftira attıysam rabbim sorsun. sen bana atıyorsun iftirayı şuan. sana düşmez tamam mı defolup git şşimdi bir daha da bana yazma eforlarını başka yerde harca
Herkes kendine yakışanı yapar kendine yakışan üslubu kullanır pembe. O yüzden senin şu cevabına da şaşırmıyorum.
Bundan sonra kimseden kaçmadan cevap verirsin umarım.
Haksız olunca ne bu agresiflik ayrıca?
Hadi selametle
Benim sana attığım bir iftira yok ki. Ben bu forumda 1 ay bile ban aldım. Ban sistemini mi bilmeyeceğim kaç yıllık üyeyim?sana selametle demiyorum hakkımı da helal etmiyorum bilmediğin konuda yorum yaptığın için. ben olanları yazdım. o gün sen yoktun ki benimle şuan tartışmaya giriyorsun. sinirlendir sonrada neden sinirleniyorsun. kaçma nedir ya . sürekli burda mı duracağım . evim var belirli yatma düzenim var. hamileyim sürekli burda olamam . zaten artık girmeyi düşünmüyorum . ne düşünürseniz düşünün.
pembe burası kadınların özgürce fikirlerini anlatabildiği,dertleştiği,fikir alışverişi yaptığı,güldüğü ve ağladığı yer burayı terk etme etmeyeceksinde burası bizim çünki..sana selametle demiyorum hakkımı da helal etmiyorum bilmediğin konuda yorum yaptığın için. ben olanları yazdım. o gün sen yoktun ki benimle şuan tartışmaya giriyorsun. sinirlendir sonrada neden sinirleniyorsun. kaçma nedir ya . sürekli burda mı duracağım . evim var belirli yatma düzenim var. hamileyim sürekli burda olamam . zaten artık girmeyi düşünmüyorum . ne düşünürseniz düşünün.
ben mi yanlış anladım sen pembe'ye gitme mi diyosun crypticpembe burası kadınların özgürce fikirlerini anlatabildiği,dertleştiği,fikir alışverişi yaptığı,güldüğü ve ağladığı yer burayı terk etme etmeyeceksinde burası bizim çünki..
gitmesin..zaten burası bağımlılık yapıyorki..hepimiz tartışsakta vatandaşız değilmi:)ben mi yanlış anladım sen pembe'ye gitme mi diyosun cryptic
yani ben pembeyi bilmem gitsin demek için de söylemedim zatengitmesin..zaten burası bağımlılık yapıyorki..hepimiz tartışsakta vatandaşız değilmi:)
Valla haklısınız, nedense ilk aklıma gelen siz oluyorsunuzYav niye her ban konusu acildiginda ornek ben oluyorum? mahallenin yaramaz cocugu ben miyim yane?
yani ben pembeyi bilmem gitsin demek için de söylemedim zatenvatandaslık hakkını kullansın tabi
Ciddimisin abla valla hayretBir tek siyasetten ban almadımburada çelik gibi irade lazım herhalde..
Ama her an yakındır ceza almam..
Valla haklısınız, nedense ilk aklıma gelen siz oluyorsunuz
Hanım'ı örnek vereyim bundan sonraHanım bu gözü sana diktim dikkat et başkan demek oluyor farkındasın değil mi
Ciddimisin abla valla hayret
ee sen hangi konularda ban aldın
ben iki kez aldım birisi siyasetten biriside kızın biriyle dalga geçecem diye
Sank karakoldu burası demi amaKonun dışı mesajdan.
Birde bana atarlanana kızıyorum ya ondan..
Hemen şikayet hemen şikayet..
Sank karakoldu burası demi ama
amanin sus ayşe sus şimdi sende alırsın ban neyim
Ciddimisin abla valla hayret
ee sen hangi konularda ban aldın
ben iki kez aldım birisi siyasetten biriside kızın biriyle dalga geçecem diye
ben hiç banlanmadım o kadar hanım hanımcık o kadar usulu bi kızım yaniKonun dışı mesajdan.
Birde bana atarlanana kızıyorum ya ondan..
Hemen şikayet hemen şikayet..
ben hiç banlanmadım o kadar hanım hanımcık o kadar usulu bi kızım yani
şaka şaka yeniyim bu sitede de ondan banlamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?