''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

idrak etme olsun bitsin. iki kişi konuşuyor 3 kişi sana ne oluyor seni ne ilgilendiriyior konu ?
Her zaman ilgilendirir çünkü ben haklının hakkını savunurum. Aynı senin dün akasya ile lamelif banı konusurken araya girmen gibi ya da 2 akpli olmayan kişi konusunca senin onlara hükümeti savunman gibi idrak edebildin mi?
Ayrıca keşke bana cevap vermek yerine muneye verseydin kaçıp gideceğine.Yine iftira attın çünkü.

Son düzenleme:

onada yazcam kaçmıyorum ayrıca buranın bekçisi değilim. iftira attıysam rabbim sorsun. sen bana atıyorsun iftirayı şuan. sana düşmez tamam mı defolup git şşimdi bir daha da bana yazma eforlarını başka yerde harca

Herkes kendine yakışanı yapar kendine yakışan üslubu kullanır pembe. O yüzden senin şu cevabına da şaşırmıyorum.
Bundan sonra kimseden kaçmadan cevap verirsin umarım.
Haksız olunca ne bu agresiflik ayrıca?
Hadi selametle

sana selametle demiyorum hakkımı da helal etmiyorum bilmediğin konuda yorum yaptığın için. ben olanları yazdım. o gün sen yoktun ki benimle şuan tartışmaya giriyorsun. sinirlendir sonrada neden sinirleniyorsun. kaçma nedir ya . sürekli burda mı duracağım . evim var belirli yatma düzenim var. hamileyim sürekli burda olamam . zaten artık girmeyi düşünmüyorum . ne düşünürseniz düşünün.

Benim sana attığım bir iftira yok ki. Ben bu forumda 1 ay bile ban aldım. Ban sistemini mi bilmeyeceğim kaç yıllık üyeyim?
Senin benim üzerimde hiçbir hakkın yok, üzgünüm. Ama bizim senin üzerinde çok var. Bir de hamileymişsin bari çocuğunun hatrına iftira atma millete. Tek tek çıkarttırma bana iftiralarını uğraşmak istemiyorum. Haksızsın ve kabul et bu kadar basit.
Ben o gün buradaydım yazılanları okudum, hatta okumakla kalmayıp seninle ben de yazıştım o gün bilmediğim olay değil yani.İstersen alıntılarım. Doğal olarak şuan yine hakkıma girdin.
Başka diyeceğin var mı?

Son düzenleme:
pembe burası kadınların özgürce fikirlerini anlatabildiği,dertleştiği,fikir alışverişi yaptığı,güldüğü ve ağladığı yer burayı terk etme etmeyeceksinde burası bizim çünki..

pembe burası kadınların özgürce fikirlerini anlatabildiği,dertleştiği,fikir alışverişi yaptığı,güldüğü ve ağladığı yer burayı terk etme etmeyeceksinde burası bizim çünki..
ben mi yanlış anladım sen pembe'ye gitme mi diyosun cryptic

Yav niye her ban konusu acildiginda ornek ben oluyorum? mahallenin yaramaz cocugu ben miyim yane?
Valla haklısınız, nedense ilk aklıma gelen siz oluyorsunuz
Hanım'ı örnek vereyim bundan sonraHanım bu gözü sana diktim dikkat et başkan demek oluyor farkındasın değil mi

Valla haklısınız, nedense ilk aklıma gelen siz oluyorsunuz
Hanım'ı örnek vereyim bundan sonraHanım bu gözü sana diktim dikkat et başkan demek oluyor farkındasın değil mi

Müdürüm sevgilerr,ne içersiniz hemen yollayayım
Kulaklarım çınladı bir an

Ciddimisin abla valla hayret
ee sen hangi konularda ban aldın
ben iki kez aldım birisi siyasetten biriside kızın biriyle dalga geçecem diye

Konun dışı mesajdan.
Birde bana atarlanana kızıyorum ya ondan..
Hemen şikayet hemen şikayet..
ben hiç banlanmadım o kadar hanım hanımcık o kadar usulu bi kızım yani
şaka şaka yeniyim bu sitede de ondan banlamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…