- Konu Sahibi balbocegi35
Banlamak cok kolay evettamamen yönetimin işini kolaylaştımaktı niyetim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlamak cok kolay evettamamen yönetimin işini kolaylaştımaktı niyetim
banlana banlana banlanmamayı öğrenmek amaç değilmiBakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa
Banlamak cok kolay evet
evet çok kolay ama çıkmak için munenin adaleti gerek herkese. aynı konuda tartışan kişilere ebedi , ben , bi kişi daha vardı hatırlayamadım 3 gün ceza alırken diğer kişiler akşamdan sabaha kadar ceza aldılar. çok adaletlidir kendileri ...
ceza puanıyla ilgili olmasın pembe..vebal alma bence..benim 70 ceza puanım örneğin..evet çok kolay ama çıkmak için munenin adaleti gerek herkese. aynı konuda tartışan kişilere ebedi , ben , bi kişi daha vardı hatırlayamadım 3 gün ceza alırken diğer kişiler akşamdan sabaha kadar ceza aldılar. çok adaletlidir kendileri ...
Polise ‘vur’ yetkisi!
Yeni düzenlemeyle polise geniş yetkiler geliyor. Örneğin polis molotof kullanan bir eylemciye doğrudan ateş edebilecek.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Kobani protestoları sırasında yaşanan olaylarının ardından iç güvenlik reformu ihtiyacının ortaya çıktığın belirterek, “AB üyesi ülkelerde bu durum nasıl karşılanmaktadır özellikle Almanya örneğine öncelik vermek sureti ile oradaki uygulamaları ve yetkileri belki esas alabilecek Türkiye özeline uygulanabilecek bir noktaya getirmek üzere çalışmalar devam edilmesi kararı verilmiş oldu” diye konuştu. Arınç’ın ‘Alman modeli’ örneğinin ardından gözler polise verilecek yetkilere çevrildi.
SERT ÖNLEMLER VAR!
Hükümetin sokaktaki eylemleri eleştirerek yapacağını duyurduğu düzenlemelerde sert önlemler var. Bu çerçevede Türk Ceza Yasası’nın “Mala zarar vermenin nitelikli halleri” ve “Görevi yaptırmamak için direnme” başlıklı maddeleri yeniden düzenlenecek. Daha önce gündeme gelen ancak uykuya bırakılan molotofun silah sayılmasına yönelik düzenleme yeniden ele alınacak ve kullananlara 8 ile 12 yıl arasında ceza verilmesi gündeme gelecek. Ayrıca polisin silah kullanımının sınırları genişletilerek polis, molotof kullanan göstericiye doğrudan ateş edebilecek.
MOLOTOFA AĞIR CEZA!
Molotof kokteylinin silah olarak tanımlanmasını ve kullananlara 12 yıla kadar hapis cezası verilmesini öngören düzenleme bunlardan biri. Yine havai fişeklerin saldırı amacıyla kullanılmasına da 3 yıla kadar hapis cezası getirilecek.
SİLAH YETKİSİ
Yapılacak değişiklikle, polisin yetkilerinin artırılması ve güç kullanımındaki sınırlamaların değiştirilmesi planlanıyor. Polis Vazife ve Salahiyat Yasası’nda polisin doğrudan silah kullanma yetkisi, yalnızca karşı tarafın silahlı saldırısı durumunda bulunuyor. Molotofun ateşli silah olarak değerlendirilmesi durumunda polis, molotof kullanan göstericiye doğrudan ateş edebilecek.
POLİSİN YETKİLERİ ARTIYOR
Düzenlemeyle, polise mukavemet ve kamu malına zarar vermenin cezaları da artırılacak. Türk Ceza Yasası’nın “Mala zarar vermenin nitelikli halleri” başlıklı 152’nci maddesiyle, “Görevi yaptırmamak için direnme” başlıklı 265’inci maddesi yeniden düzenlenecek. Bu maddelerde öngörülen cezalar artırılacak. Kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla “cebir veya tehdit” kullananlara verilen hapis cezasının da arttırılması düşünülüyor. Erdoğan’ın, “Polisimiz sadece kalkan mı tutacak” sözleriyle bu düzenlemeleri işaret ettiği belirtiliyor.
MUHALEFETTEN TEPKİ: POLİS DEVLETİ OLUYORUZ
Polisin yetkilerinin artırılmasına yönelik yeni düzenlemeler ile ilgili en çarpıcı yorum ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’ndan geldi.
Tanrıkulu, “Polisin hangi yetkisi yetmiyor, hangi yetkisi az? Hukuk devleti ilkelerinden giderek uzaklaştığımız bir ortamdayız. Hukuk devletinden güvenlik devletini ve giderek de polis devletine giden yolda hızla ilerliyoruz. Umarım böyle bir paket getirmezler.” değerlendirmesinde bulundu.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/polise-vur-yetkisi-621358/
arkadaşlar 4..5 yıldır üyeyim ceza puanına göre ceza alıyor arkadaşlar..ve kiblenme olayıda önemli..ona göre yazarken 40 düşünüp bir yazacaksınız benim gibi..ve inanın daha 3..4 aydır alınmıyorum banlanınca artık çözdüm işi yazık bu insanlarada ama çözmek için deneyim gerekli..cyriptic banlanan biri olarak yazar mısın lütfen zira bu adalet yoook lafları kabak tadı verdi, gözleri görüyor yine de iftira yine de iftira.
bende çok yaşayacanMune abla ceza puanlari nerde yaziyor?
arkadaşlar 4..5 yıldır üyeyim ceza puanına göre ceza alıyor arkadaşlar..ve kiblenme olayıda önemli..ona göre yazarken d40 düşünüp bir yazacaksınız benim gibi..ve inanın daha 3..4 aydır alınmıyorum banlanınca artık çözdüm işi yazık bu insanlarada ama çözmek için deneyim gerekli..
İsim verin size ne kadar yanıldığınızı tek tek ispatlayayım, siz 3 günü ceza puanlarınızın kabarıklığından almış olmayın sakın.
Şu yaptığınız var ya ayıp, Saraylım mesela akşam ceza alıp sabah siteye girebilmiş mi? tolin? Ya editörümüz okypete?
Ayrıca iftira atmadan önce ceza sistemini hakkında bir bilginiz olsunda öyle yapın iftiranızı, ceza sistemine biz yalnızca polemik, üslup gibi şeyler gireriz, sistemin kendisi banlar.
Ve ban süresi 24 saatten az olamaz, madem ortaya bir laf attınız kimler sabah çıktı yazın, bakın bakalım hepsinin dökümünü nasıl koyıyorum ortaya ve o üyeleri de getirip burda banlatı hakkında yazacağım hee ayrıca bu kadar adaletsizim ya Bize Ulaşın'dan niye şikayet etmediniz? Niye bu hakkınız varken kullanmadınız yoksa Kazen'de mi adaletsiz?
Kızlar,bende çok yaşayacan
2 kez ceza aldım
birisi eski sitede belkim silmişlerdir
bulamadım bende nerde
sanırsam 100 ceza puanında
el fatiha
İsim verin size ne kadar yanıldığınızı tek tek ispatlayayım, siz 3 günü ceza puanlarınızın kabarıklığından almış olmayın sakın.
Şu yaptığınız var ya ayıp, Saraylım mesela akşam ceza alıp sabah siteye girebilmiş mi? tolin? Ya editörümüz okypete?
Ayrıca iftira atmadan önce ceza sistemini hakkında bir bilginiz olsunda öyle yapın iftiranızı, ceza sistemine biz yalnızca polemik, üslup gibi şeyler gireriz, sistemin kendisi banlar.
Ve ban süresi 24 saatten az olamaz, madem ortaya bir laf attınız kimler sabah çıktı yazın, bakın bakalım hepsinin dökümünü nasıl koyıyorum ortaya ve o üyeleri de getirip burda banlatı hakkında yazacağım hee ayrıca bu kadar adaletsizim ya Bize Ulaşın'dan niye şikayet etmediniz? Niye bu hakkınız varken kullanmadınız yoksa Kazen'de mi adaletsiz?
Bana yazarmisin lutfen.Kızlar,
profillerinizde yazıyor ama eski sitede görebiliyordunuz, burda göremiyor üyeler ama merak edenlere özelden yazabilirim ceza puanlarını.
Size karşıda çok adaletsizmişim, aaaa bak ne ayıp halbuki sizin görüşünüz farklıydı değil mi cık cık nasıl olmuşta banlamışım.Benim sabıka kaydım çok kalabalık 20 günden aşağısı kurtarmıyor he vallah
artık profösyönelleştiğin kanısındayım sistem saat gibi işliyorkişisel atışmalarda 3 gün banlı kaldım evet 3 defa falan sanırım..basit kural ihlali ile...tartışmanın kişiselleşmeye başlaması farklı..birikmiş ceza puanında varsa yandın gitti..bu nedemektir..banlanmamayı öğrenmek karşı taraf diretsede kendi haline bırakmak üstelememek..Boşuna yazma cyriptic, 30pembe yazar kaçar, lafı söyleyip oh ne güzel laf soktum deyip çıkış yaptı siteden, ben anladım sıkıntıyı, en son ODTÜ topiğinde Sevdalinka ve hece ile atışmaları vardı, Sevdalinka ve hece'nin ceza puanı düşük, o yüzden 1 gün banlı kaldılar ama tam 1 gün sürdü cezaları, 30 pembenin 80 ceza puanı var, 3 gün az bile, eski sisteme göre en az 1 hafta banlanması gereken üye 3 gün banlı kalmış.
Burda herkes ceza alıyor, kurallara uymayan herkes, kimse lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen almaz triplerine girmesin, adminlerini beğenmiyorsanız yapacak birşeyimiz yok, site budur, kurallar budur.
Birde tutturulmuş adalet, ne adaleti ben yargıç mıyım? Moderatörüm, adalet isteyen yanlış yerde dolanıyor demektir.
peki kurşun normal vatandaşı öldürürse kim hesap verecek bu hükümetten güzel bi şey çıkmaz zaten bence eski cahiliye dönemine geri dönüyoruzPolis devletinin son aşamalarından biri, yine kendilerine pay çıkartmaya sebep bulmuşlar. Askeri darbe yap , askerimizi pilotumuzu istifaya zorla , polisleri parmak ucunda oynat oh ne ala padişahım sen çok yaşama...
Sen bayrak indirene değil de vatandaşın hakkını aramaya vur emri veriyorsun , sırf kobane yancıları için vur emrini çıkarttırmış olsaydın gam yemezdim. Biz elinde karanfillerle karşıladığın, gençlerinde gözünü oyduğun günleri unutmuyoruz. Esad da vur emri vermişti kendi rejimine karşı çıkanlara sonra ki hali gözler önünde, tabi bakmayı bilene...
akasya çıkış yap..sonra tekrar gir kadınlar kulübüne..şifreni girince sağ üstlere bak incele göreceksin zaten..Bana yazarmisin lutfen.