- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Abla tamam sakin oluyoruz :)Lütfen şu konuyu karşılıklı tartışmaya döndürmeyin.
Polislerin yetki alanlarının genişletilmesine gelince evet teröristlere suçlulara müdahale etmeleri açısından önemli bir adım ama sokaklar karıştığında bizlerde masum insanlarda tesadüf eseri dışarda olabiliriz, kurşun adres sormaz diye bir laf vardır, Allah korusun bizlerden birine gelebilir de, insanların endişesi bu yönde haklılar mı haklılar, 80 olaylarını kaçınız yaşadı? Ben yaşadım, çok korkunçtu, birgün alt mahallemizdeki bir amca bir grubu kovalayan polislerden birinin silahından çıkan kurşunla balkonunda can verdi. Tek yaptığı merakla balkona çıkmaktı, çocuktum hatırladığım kadarıyle polis grubu dağıtmak isterken havaya ateş ederken kurşunlardan biri amcaya isabet etmiş, bunu yazdım ya hemen savunmaya geçmeyin lütfen, burda polis suçlu alın size kıssadan hisse demiyorum, zira poliste bilemezdi balkona çıkan amcayı ama oldu işte, bundan sonra olmayacağının garantisi de yok, ne olursa olsun silah çünkü bu, siz bunun eğitimini istediğiniz kadar alın, en keskin nişancı olun kaos anında ne yaşanacağını başınıza gelmeden kestiremezsiniz.
Polisin eli kolu bağlanmasın tamam ama öncesinde teröristler, suçlular hapiste olmalıydı, sokaklarda değil, neden eve dönüş yasası çıktı neden?
Birbirinize birşeyleri dikte etmeye çalışıyorsunuz ama rica ediyorum mevzuyu çift taraflı düşünüp fikir yürütün.
yani Tayyib Erdoğan dediyse
Bilmem bağlantıyı siz kurun ama niye bu kadar dellendin onu anlamadım valla sayın dediğime mi acaba
Siz benim muhatabım değilsiniz üzgünüm konuşun kendi kendinize kolay gelsin sanayani Tayyib Erdoğan dediyse
sen neden diyosun
al sana
hem onun her tarafı sayın olsa ne olur
bağlantıyı ben kursam sormazdım dimi
bak yaSiz benim muhatabım değilsiniz üzgünüm konuşun kendi kendinize kolay gelsin sana
He he he anladımbak ya
ne ka üzüldüm
ilk alıntı yapıp cevap hakkı doğuran sendin
verecek cevabın olmayınca çamura yatma
madem muhatabım değilsin daha da yazma
bak ya
ne ka üzüldüm
ilk alıntı yapıp cevap hakkı doğuran sendin
verecek cevabın olmayınca çamura yatma
madem muhatabım değilsin daha da yazma
boşver amacı kışkırtmaktı başardıLütfen birbirimizi kırmayalım.
Kimse kimseyi kışkırtmıyor. Hem sizi buralarda görmeyince biz sizi özlüyoruz. Umarım tartışmalarımızla birbirimize faydalı oluruzboşver amacı kışkırtmaktı başardı
Sabrınız için teşekkür ederim. Hem kendi adıma hem de diğer üyeler adınaBakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa
Çıkıyormusun ablam tamam sustum ben polemiğe girmiyorum zaten girecek halimde enerjimde yokBakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa
Bakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa
Kimse kimseyi kışkırtmıyor. Hem sizi buralarda görmeyince biz sizi özlüyoruz. Umarım tartışmalarımızla birbirimize faydalı oluruz
Sabrınız için teşekkür ederim. Hem kendi adıma hem de diğer üyeler adına
Çıkmıyorum burdayım, çıkayımda meydanı boş bulun değil miÇıkıyormusun ablam tamam sustum ben polemiğe girmiyorum zaten girecek halimde enerjimde yok
Anladık anladım ablam
Birde hak vermeseydin bari
ben size küsüm mune hanım abla
ama haklsın bu konuda hak verdim yani
hayatta inanmam beni özlediğine
inşallah dediğiniz gibide olur
ben size küsüm mune hanım abla
ama haklsın bu konuda hak verdim yani
Siz olmasanız biz kimle tartışacaz. Fikirlerimizin doğruluğunu yanlışlığını nasıl sınayacaz Hepimiz daha güzel olsun diye tartışyoruz.
hayatta inanmam beni özlediğine
inşallah dediğiniz gibide olur
yazdımBirde hak vermeseydin bariNiye küssün gel kulağıma söyle, burdan yazıp konuyu geyiğe çevirme, heee sen yine geyikten gitmiştin bayram öncesiiiii, hiiiiii birde küsüm diyor, banın çözülünce elimi öpmeye gelmedin Yine geyik yaparsan banlarım, sende küsmeye devam edersin
Ay cok merak ettim simdi..yazdım
çatlaAy cok merak ettim simdi..Toplum icinde kulaktan kulaga konusmak ayip degil mi yav?
Icerik silmistin degilmi?yazdım
tamamen yönetimin işini kolaylaştımaktı niyetimIcerik silmistin degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?