''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

Abla tamam sakin oluyoruz :)
neyse daha tam okumadım gelince yazarım

Bilmem bağlantıyı siz kurun ama niye bu kadar dellendin onu anlamadım valla sayın dediğime mi acaba
yani Tayyib Erdoğan dediyse
sen neden diyosun
al sana
hem onun her tarafı sayın olsa ne olur

bağlantıyı ben kursam sormazdım dimi

Siz benim muhatabım değilsiniz üzgünüm konuşun kendi kendinize kolay gelsin sana
bak ya

ne ka üzüldüm

ilk alıntı yapıp cevap hakkı doğuran sendin
verecek cevabın olmayınca çamura yatma
madem muhatabım değilsin daha da yazma

Bakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa
Çıkıyormusun ablam tamam sustum ben polemiğe girmiyorum zaten girecek halimde enerjimde yok
Anladık anladım ablam

Bakın çıkıştan önceki son çağrı gelin polemiğe girmeyin, gelin topikleri birbirine katmayın, bilmem yeterince açık oldu mu olmadıysa etraf kararınca herkese bir aydınlanma gelir nasılsa

ben size küsüm mune hanım abla

ama haklsın bu konuda hak verdim yani

Kimse kimseyi kışkırtmıyor. Hem sizi buralarda görmeyince biz sizi özlüyoruz. Umarım tartışmalarımızla birbirimize faydalı oluruz

hayatta inanmam beni özlediğine
inşallah dediğiniz gibide olur

Sabrınız için teşekkür ederim. Hem kendi adıma hem de diğer üyeler adına

Ne kadar sabırlıyım değil mi? Takdir edilmek güzel teşekkür ederim

Çıkıyormusun ablam tamam sustum ben polemiğe girmiyorum zaten girecek halimde enerjimde yok
Anladık anladım ablam
Çıkmıyorum burdayım, çıkayımda meydanı boş bulun değil mi

ben size küsüm mune hanım abla

ama haklsın bu konuda hak verdim yani

hayatta inanmam beni özlediğine
inşallah dediğiniz gibide olur
Birde hak vermeseydin bari Niye küssün gel kulağıma söyle, burdan yazıp konuyu geyiğe çevirme, heee sen yine geyikten gitmiştin bayram öncesiiiii, hiiiiii birde küsüm diyor, banın çözülünce elimi öpmeye gelmedinYine geyik yaparsan banlarım, sende küsmeye devam edersin

yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…