''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

ben hiç banlanmadım o kadar hanım hanımcık o kadar usulu bi kızım yani
şaka şaka yeniyim bu sitede de ondan banlamadım henüz
Bende 2009 dn beri buradayım ama siyaset serbest değil di galiba yada ben görmedim
ama insanı çok pis bağımlılık yapıyo ki sorma

Gösterilerde işkenceyle öldürülen insanları okuyunca evet polise vur izni verilsin diyorum ben .
Keşke daha evvel verilseydi de ülkeyi talan eden pkk pislikleri temizlenseydi .

Ben yaklaşık 3 sene sonra ilk banımı aldım.hatta konuşuyotduk ertesi gün cezamı kestiler
yarın banlanırsam sasırmam

Bende 2009 dn beri buradayım ama siyaset serbest değil di galiba yada ben görmedim
ama insanı çok pis bağımlılık yapıyo ki sorma
bende 1,5 senedir yaptı zaten. sabah işe baslamadan önce muhakkak bakıyorum gün boyunca altta hep açık oluyo

yarın banlanırsam sasırmam

bende 1,5 senedir yaptı zaten. sabah işe baslamadan önce muhakkak bakıyorum gün boyunca altta hep açık oluyo
Bnede öyleyim eşim diyor benden çok takılıyon diye
sabah kaltımmı eşimin kahvaltısını hazırlıyom onun facesini girip oyunun oynayıp kendi faceme girmeden direk buraya giriyom
kaç ay girmedim tama girmeyeceğim vazgeçecem dedim geçilmiyor mübarek valla resmen bağımlılık yapıyor
hatta bi ara üyeliğimi falan silin dedim kazen beye olmaz dedi dursun duruyoz bakalım

kızınca oluyor öyle şeyler bir süre sonra kızgınlığı geçiyor insanın..

4 yillik uyesin ceza sistemini hala bilmiyorsan bu senin sorunun Mune'nin değil. Hayir oku irda yaziyor site kuralları anlaman cok zor olmasa gerek.

Burada surekli Mune ye iftira atıyorsunuz sonra da ben olani soyledim diyip aradan sivismaya calisiyorsunuz. Bir degil iki degil. Cok sabirli ki hala size uzun uzun laf anlatmaya çalışıyor.

Mune tarafli degil ve bu senin soyledigin düpedüz iftira bosuna kivirmaya calisma

izzah etmeye çalıştık ama

Polise verilen eğitim insan değerinden geçmiyor ki bu ülkede, eğitimleri şiddet üzerine ve verilen bu haklar, gel iktidarımı koru haklarıdır.
İnsan haklarına aykırıdır ve gelişmiş hiç bir ülkede yoktur.
Konuya ilşkin yazılanlar gerçekten ürkütücü.
Bir şey demeyeceğim. Burada çoluk çocuk sahibi insanlarsınız.
Bu hakları alan polis sevdiklerinize zulüm yapınca veya çoluğunuzu çocuğunuzu öldürünce anlarsınız hanyayı konyayı.

komik ya polise verilen yetkiyi fazla bulanları hakkarinin ortasına koyup hala yetkisi fazla oldu deyişlerini duymak isterdim yerse tabi

arkadaşım doguda hiç yasadın mı? oradakilere hiçbişey anlatamazsın neden seni beni devleti dinlemezler iş sahaları kurdu devlet bir gecede yaktılar hadi orada yasamadınız hıc haberde mı izlemediniz ??? bu yazdıgın mesajdaki cogu dusuncene katılıyorum daga cıkana vur emrı kapıların kapanması vs ama bahsettigin kredi vs gibi seyler İMKANSIZ orada oradakılere yapılan tesvıkler batıda yapılmadı hastane okul gibi yerler batıda yok ama orada kıymetide yok uzaktan konusmak cok kolay

bak bu daha komik oldu işte acılım öncesi sonrası dıye bısey yok hakkari gibi bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…