''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

şu ana dek elinde Molotof olanı polisin vurma emri yoktu bu olala birlikte çıkmadımı pembe..atlamakla ne ilgisi var..

sorun ne bu olayla çıktı evet. ağaç dediler sokağa çıkıp yaktılar yıktılar gezici pislikler. kobane dediler yakıp yıktılar pkk li pislikler. işine gelmeyen sokağa çıkacak bunun önüne geçilmesi gerekiyor. sokağa çıkmak haktır ama yakıp yıkmamak kaydıyla bunun önüne de böyle geçilebilir. başka önerin var mı?

hepsine bir kulp bulurlar somadakilere şehit derlerinşaattan düşene gazi derler..eskidendi o günler artık herkezin kendi güvenlik görevlisi var

istediği yere istediği binayı isterse padişah olsun yapamaz..yapamadı zaten..yapamadı..kışla yapacakmış..halk olmaz dedi yapamadı..böyle olaylara herzaman kötü niyetli guruplarda karışır..önemli olan olaya fırsat vermemek..kendi halkınla barışık olmak..sadece 100 de 50 ile değil..

sokağa çıkmak yakıp yıkmak mıdır ? gezide de ağaçları yakmadınız mı güzel ülkenizin ?

nasıl fırsat verilmeyecek önerin nedir ?

nasıl fırsat verilmeyecek önerin nedir ?
evet var..pkk yandaşı kürtlere mi diyeyim,diyecekti bu ülke bölünmez hepimiz TC vatandaşıyız...dağlara silahla çıkana vur emri verecekti..bak nasıl tarar lardı bir günde..kobaneye gitmek isteyenler gidemedi..kapılar kapandı..aynını..ülkeye girmek isteyen pkk yandaşları içinde yapacak..doğuda evlere gidilip doğum kontrolü anlatılacak..çifçilik ve hayvancılık için kredi verilecek..değerlendirmek istemeyene bedava hiç bir şey yok denilecek..oradaki kaınlara iş sahası kurulacak..Suriyelileri sınırda ağarlamalıydı ülkeye yayılmalarına izin vermemeliydi..
eğtim sisteminde gereken hassasiyet gösterilmeli..esaddı suriiyeydi derken iç işleri ihmal edildi..tek sorunumuz dış işleri sanki..

Abimin eşi hemşire doğuda at sırtında köylere gidip çocuklara aşı yapmaya gittikleri zaman,oranın halkı izin vermemiş..
Neymiş çocukları öldürürmüş aşılar,direk besledikleri hayvanları aşılayın demişler..
Özellikle pkk oraya gidip halka bu şeklide beyanat vermiş.
Halk cahilse bişey yapamıyorsun maalesef..

abla 40 senedir pkk nın önünü alamadılar daha ne kadar bu halk bedel ödeyecek..4 liseye giden pkk yandaşı bir çocuğu hunharca öldürmüş..yokmu bu işin çözümü

abla 40 senedir pkk nın önünü alamadılar daha ne kadar bu halk bedel ödeyecek..4 liseye giden pkk yandaşı bir çocuğu hunharca öldürmüş..yokmu bu işin çözümü

Zamanında devlette,iş adamlarıda o bölgeye yatırım yapıp halkın dağa çıkmasını engelleyeceklerdi.
Bu kadar taviz verilirse çok canlar yanacak..

Zamanında devlette,iş adamlarıda o bölgeye yatırım yapıp halkın dağa çıkmasını engelleyeceklerdi.
Mesela bazı sanatçılar gibi yatırım yapılmayacaktı ben çok duydum özellikle doğulu sanatçıların yardım ve yatalaklık yaptıklarını hepsini rabbim ıslah etsin

Mesela bazı sanatçılar gibi yatırım yapılmayacaktı ben çok duydum özellikle doğulu sanatçıların yardım ve yatalaklık yaptıklarını hepsini rabbim ıslah etsin

İşadamlarıda fabrika filan yapacaktı ki iş alanları olsun o bölgede..
Yataklık yaparsada allah belalarını versin.

zamanında çok dışlandılar.... şimdi olaya bi taraf hayır verilemez onlara çok bu haklar derken , diğer taraf nasıl dize getirdik aldık töleransı gözüyle bakıyo.....halbuki olması gereken buydu en başından beri.....

birde şöyle bir cümle vardı o daha geçerli belki ne şehit oldu ne gazi ... gitti niyazi

Yaparlar hiç şaşırmam örnek İbrahim Tatlıses görmedinizmi adamı bi ara açılım sürecinde el ele koyun koyunaydı neyse

Otobüsleri filan hiç duydunuz mu yolu kesildi diye.

Çok şımardılar ama,gündüz halk iken gece terörist olanlar vardı..

İşadamlarıda fabrika filan yapacaktı ki iş alanları olsun o bölgede..
Yataklık yaparsada allah belalarını versin.
abla yapılabilirdi..tekel tütün fabrikası trabzonda rahmmetli kayınvalidem dört çocuk yetiştirmiş..kreşi bile varmış45 sene evvel..

Nasıl abla anlamadım valla ?

Hiç terörüstler tarafından çevrildimi otobüsleri,hiç duydunmu.

abla yapılabilirdi..tekel tütün fabrikası trabzonda rahmmetli kayınvalidem dört çocuk yetiştirmiş..kreşi bile varmış45 sene evvel..

Böyle yatırımlar olacakki ülkede kalkınsın,ama adam gibi çalışsınlar yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…