• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Polis Devleti Oluyoruz'' Artık Gaz Değil Kurşun sıkacak ...

Polis zaten silah sikiyordu ki Simdi yasal oldu sadece. Yani buna sasilmasina şaşırıyorum. Burada karsi çıkanların buyuk çoğunluğu bunun cok suistimal edilecek olmasindan karsi cikiyor. Basbakan danismani olan adam soma da onca aci arasinda madenci tekmeledi ve koruma altina alindi. Gorevi kotuye kullananların ayiklanacagini sananlar var cok komikler cidden. Eger hükümet lehine bir sey yapilmissa yanlis da olsa asla arkasi aranmaz. Gerci bunu anlamaniz zor sizin yormayin kendinizi

he oturmuyorsa da ölsün yani müstehaktır nasılsa
o cümleyi şöyle de yazabiliriz;
he oturmuyorsa gitsin polis taşlasın öldürsün ... polise müstehaktır nasılsa......

kimse kusura bakmasın benim ülkemin polisini öldürmeye yaralamaya teşebbüs eden herkes teröristtir....yaşı kaç olursa olsun.....
alnın teriyle ekmeğini kazanan polis iki ergenin elinde oyuncak olmamalı olamaz olmayacak......

Tabi doğru mala zarar verenin canına zarar verilmeli.Bu anlayışa sahip insanlar bu çağda kaldı mı yahu ?
İnsanlara zarar dahi verse yasalar çerçevesinde cezası verilmeli o kişinin.Kurşun sıkıp,adam öldürerek değil.Hoş kime diyorsam.Gezide ölenlere bakınca zaten bu uygulama çoookkktannn vardı.Şimdi kurallaşmış.

o cümleyi şöyle de yazabiliriz;
he oturmuyorsa gitsin polis taşlasın öldürsün ... polise müstehaktır nasılsa......

kimse kusura bakmasın benim ülkemin polisini öldürmeye yaralamaya teşebbüs eden herkes teröristtir....yaşı kaç olursa olsun.....
alnın teriyle ekmeğini kazanan polis iki ergenin elinde oyuncak olmamalı olamaz olmayacak......
Berkin'in polis taşladığına dair elinizde kanıt olmadığına göre ölmüş bir çocuğun günahına giriyorsunuz şu an.Ama sizinle bu tartışmaya girecek ne vaktim ne de enerjim var o yüzden siz bildiğiniz yolda devam edin.Çocuklarınızı da dizinizin dibinden ayırmayın çünkü (Allah korusun) sokaklarda başlarına bir iş gelirse hakkınızı arayamazsınız bu yetkilerden sonra.

Berkin'in polis taşladığına dair elinizde kanıt olmadığına göre ölmüş bir çocuğun günahına giriyorsunuz şu an.Ama sizinle bu tartışmaya girecek ne vaktim ne de enerjim var o yüzden siz bildiğiniz yolda devam edin.Çocuklarınızı da dizinizin dibinden ayırmayın çünkü (Allah korusun) sokaklarda başlarına bir iş gelirse hakkınızı arayamazsınız bu yetkilerden sonra.
ekmek almaya evden çıkmadığı aşikar......
ben çocuklarıma polisi karşımıza değil arkamıza almamız gerektiğini öğretiyorum.....
polisi taşlamayı değil onun emeğine saygı duymayı....
keske onun annesi de bunu öğretseydi şuan evladı koynunda olurdu....
eğer vicdanım bi çocuğa sızlayacaksa , belki babasını tanımadan büyüyecek olan şehit çocuklarına sızlar....

mmm.jpg

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::cool::cool::cool::cool::cool:

ekmek almaya evden çıkmadığı aşikar......
ben çocuklarıma polisi karşımıza değil arkamıza almamız gerektiğini öğretiyorum.....
polisi taşlamayı değil onun emeğine saygı duymayı....
keske onun annesi de bunu öğretseydi şuan evladı koynunda olurdu....
eğer vicdanım bi çocuğa sızlayacaksa , belki babasını tanımadan büyüyecek olan şehit çocuklarına sızlar....
Nasıl aşikar?Nereden biliyorsunuz?
Bir insanın başına böyle birşey gelmesi için polise karşı olmasına gerek yok.O esnada tesadüfen sokakta olması yeterli.
Elalemin çocukları üzerinden ahkam kesmek kolay tabi,Allah kimsenin başına vermesin.

Geçen gün facedede böyle bir şey vardı Erdoğan nerdesin aşkım diyor altta resimdede Öcalan öhömm sayın Öcalan yani (burdayım aşkım)diyo bilmem anladınız mı :KK70::KK70::KK70:

he he sayın

sfdghjgnbfvgthrngfbdvrthnbv:KK47:

sende anladın mı :confused::KK53:

artı konu ile ilgisi-bağlantısı nedir :cool:

Lütfen şu konuyu karşılıklı tartışmaya döndürmeyin.
Polislerin yetki alanlarının genişletilmesine gelince evet teröristlere suçlulara müdahale etmeleri açısından önemli bir adım ama sokaklar karıştığında bizlerde masum insanlarda tesadüf eseri dışarda olabiliriz, kurşun adres sormaz diye bir laf vardır, Allah korusun bizlerden birine gelebilir de, insanların endişesi bu yönde haklılar mı haklılar, 80 olaylarını kaçınız yaşadı? Ben yaşadım, çok korkunçtu, birgün alt mahallemizdeki bir amca bir grubu kovalayan polislerden birinin silahından çıkan kurşunla balkonunda can verdi. Tek yaptığı merakla balkona çıkmaktı, çocuktum hatırladığım kadarıyle polis grubu dağıtmak isterken havaya ateş ederken kurşunlardan biri amcaya isabet etmiş, bunu yazdım ya hemen savunmaya geçmeyin lütfen, burda polis suçlu alın size kıssadan hisse demiyorum, zira poliste bilemezdi balkona çıkan amcayı ama oldu işte, bundan sonra olmayacağının garantisi de yok, ne olursa olsun silah çünkü bu, siz bunun eğitimini istediğiniz kadar alın, en keskin nişancı olun kaos anında ne yaşanacağını başınıza gelmeden kestiremezsiniz.

Polisin eli kolu bağlanmasın tamam ama öncesinde teröristler, suçlular hapiste olmalıydı, sokaklarda değil, neden eve dönüş yasası çıktı neden?

Birbirinize birşeyleri dikte etmeye çalışıyorsunuz ama rica ediyorum mevzuyu çift taraflı düşünüp fikir yürütün.

Kendisi gibi düşünmeyeni yok eden bir sistem ve bunu destekleyen anneler!
Korkunç hem de çok korkunç! Bu ülkenin nereye gittiğini hiç mi göremiyorsunuz gözleriniz ve vicdanlarınız nasıl bu kadar kör oldu anlamıyorum anlayamıyorum..

Hayir terorist degildir . Terörist olsa oldirmek yerine ciceklerle davul zurnalarla kasilanip pisman degiliz demelerine ragmen pismanlik yasasindan yararlandirip içimize salarlardi.
çok doğru dedin:KK14:

Back