- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he oturmuyorsa da ölsün yani müstehaktır nasılsaberkinlerde bi zahmet kırıp dizini anasının dizinin dibinde otursun.....
o cümleyi şöyle de yazabiliriz;he oturmuyorsa da ölsün yani müstehaktır nasılsa
Berkin'in polis taşladığına dair elinizde kanıt olmadığına göre ölmüş bir çocuğun günahına giriyorsunuz şu an.Ama sizinle bu tartışmaya girecek ne vaktim ne de enerjim var o yüzden siz bildiğiniz yolda devam edin.Çocuklarınızı da dizinizin dibinden ayırmayın çünkü (Allah korusun) sokaklarda başlarına bir iş gelirse hakkınızı arayamazsınız bu yetkilerden sonra.o cümleyi şöyle de yazabiliriz;
he oturmuyorsa gitsin polis taşlasın öldürsün ... polise müstehaktır nasılsa......
kimse kusura bakmasın benim ülkemin polisini öldürmeye yaralamaya teşebbüs eden herkes teröristtir....yaşı kaç olursa olsun.....
alnın teriyle ekmeğini kazanan polis iki ergenin elinde oyuncak olmamalı olamaz olmayacak......
ekmek almaya evden çıkmadığı aşikar......Berkin'in polis taşladığına dair elinizde kanıt olmadığına göre ölmüş bir çocuğun günahına giriyorsunuz şu an.Ama sizinle bu tartışmaya girecek ne vaktim ne de enerjim var o yüzden siz bildiğiniz yolda devam edin.Çocuklarınızı da dizinizin dibinden ayırmayın çünkü (Allah korusun) sokaklarda başlarına bir iş gelirse hakkınızı arayamazsınız bu yetkilerden sonra.
msj nı yeni gördüm munecimYine mi olay Berkin'e dayandı? Taş attı ya da atmadı onu Allah bilir ama çocuktu, çocuklar üzerinden gitmeyin isterseniz...
Nasıl aşikar?Nereden biliyorsunuz?ekmek almaya evden çıkmadığı aşikar......
ben çocuklarıma polisi karşımıza değil arkamıza almamız gerektiğini öğretiyorum.....
polisi taşlamayı değil onun emeğine saygı duymayı....
keske onun annesi de bunu öğretseydi şuan evladı koynunda olurdu....
eğer vicdanım bi çocuğa sızlayacaksa , belki babasını tanımadan büyüyecek olan şehit çocuklarına sızlar....
Geçen gün facedede böyle bir şey vardı Erdoğan nerdesin aşkım diyor altta resimdede Öcalan öhömm sayın Öcalan yani (burdayım aşkım)diyo bilmem anladınız mı
Geçen gün facedede böyle bir şey vardı Erdoğan nerdesin aşkım diyor altta resimdede Öcalan öhömm sayın Öcalan yani (burdayım aşkım)diyo bilmem anladınız mı
çok doğru dedinHayir terorist degildir . Terörist olsa oldirmek yerine ciceklerle davul zurnalarla kasilanip pisman degiliz demelerine ragmen pismanlik yasasindan yararlandirip içimize salarlardi.
Bilmem bağlantıyı siz kurun ama niye bu kadar dellendin onu anlamadım valla sayın dediğime mi acabahe he sayın
sfdghjgnbfvgthrngfbdvrthnbv
sende anladın mı
artı konu ile ilgisi-bağlantısı nedir