Polis-Asker Eşleri Tanışma

hadi size güzel bir haber vereyim az önce aradılar bankadan cumaya kadar evraklarımı tamamlayıp pazartesi başlamamı istediler

evet canım yoğun oluyor ama ben alışkınım buraya gelmeden öncede bankanın genel müdürlüğünde çalışıyordum çok yoğun oluyordu alışkınım yaniii

gözün aydın hayırlı olsun...
inşallah bende en kısa zamanda denizli antalya çıktığı haberini alırım ya rabbiiiiiiiii...

hadi size güzel bir haber vereyim az önce aradılar bankadan cumaya kadar evraklarımı tamamlayıp pazartesi başlamamı istediler

gözün aydın canım hayırlı olsun buraya bı kere yazdım ce deyıp kacmıs gıbı oldu neyse daha sık gelmeye calısırım ıns

3.günden sonra gidicekmisin ? Ev taşımaya geri dönmeyecekmisin ?

canım arabamızla bi kaç posta götürdük antep e teyzemize, eşyalar gitmeyecek yeni alıcas giittiğimiz yerde. ben sadece özel eşyalarımızı topluyorum 3 gün sonra eşim 1 haftlğına izne ayrılıyor sonra kalıyor bi hafta kendisi dönüp çalışmaya devam edecek 1 hafta daha ve ilişkisini kesip antepe dönecek.
13ünde yeni yerler belli oluyor. eşim ondan bikaç gün sonra son bikaç eşyamızı alıp çıkıcak burdan

Anladım canım inşallah hayırlısı olurda istediğin yer çıkar

Herkese merhabalar hanımlar gerçi pek kimse yok firariler uğramıyorlar

hazal, sanırım havalar düzeldi ondan herkes firarda. ev gezmeleri çarşı pazar alışverişleri çaya gitmeler kekler kısırlar poğaçalar kahveler.... ne işimiz var bizimde burda kuru kuru

Bende dışardaydım evrakları tamamlamaya çıkmıştım sağlık raporu falan aman yağmur yağdı benimi gördü ne kaç gündür hava ne güzeldi eve girdim güneş çıktı

Kızlar nasılsınız bakalım görüşemiyoruz sweetciğim nasılsın ? Yaseminciğim zaten düğün telaşı giremiyorsundur bende iş yerinden pek giremiyorum akşamları ancak iyisinizdir umarım

Kızlar nasılsınız bakalım görüşemiyoruz sweetciğim nasılsın ? Yaseminciğim zaten düğün telaşı giremiyorsundur bende iş yerinden pek giremiyorum akşamları ancak iyisinizdir umarım

selam canım iyiyim kayınvalidemleri ağırlıyorum bi kaç gündür, uğrayamadım topiğe. sen nasılsın tatlım, işin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…