- Konu Sahibi gulserennn
- #1.161
kız ben sabhları uyuyorum yaaa ama bakalım belki yakında hergün erkenden kalkar işime giderim
pis uykucu..
hadi hayırlısı, inş olur da sabah erkenden kalkarsın..
oh oh..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben sabhları uyuyorum yaaa ama bakalım belki yakında hergün erkenden kalkar işime giderim
selam kızlar, gelemedim epeydir nasılsınız bakalım?
hazalcım hayırdır iş durumu mu var yoksa?
çok sevindim canım, banka yoğundur ama zevklidir, hayırlısı olsun
yoğunum canım ya, iş yerinde bu hafta tekim.3 kişiydik bizim büroda ikisi izne ayrıldı.
tabi bi de eşimin tayini, eski hatalarını bulmam falan derken sıkıldım baya.
gözün aydın hayırlı olsun...
inşallah bende en kısa zamanda denizli antalya çıktığı haberini alırım ya rabbiiiiiiiii...
hadi size güzel bir haber vereyim az önce aradılar bankadan cumaya kadar evraklarımı tamamlayıp pazartesi başlamamı istediler
gözün aydın canım hayırlı olsun buraya bı kere yazdım ce deyıp kacmıs gıbı oldu neyse daha sık gelmeye calısırım ıns
Sağol canım tşk ederim inşallah sende en kısa zamanda iyi haberlerini alırsın bebeğin uğur getirir sana...
günaydın kızlar, yağmur var burda yhaff..
geceden beri gök gürlüyor hava kapkaranlık. neyseki burda son 3 günüm. rabbim iyi yerleri nasip etsin.
Sağol canım sen gelmedin ben geldim polis eşleri topiğine
3.günden sonra gidicekmisin ? Ev taşımaya geri dönmeyecekmisin ?
canım arabamızla bi kaç posta götürdük antep e teyzemize, eşyalar gitmeyecek yeni alıcas giittiğimiz yerde. ben sadece özel eşyalarımızı topluyorum 3 gün sonra eşim 1 haftlğına izne ayrılıyor sonra kalıyor bi hafta kendisi dönüp çalışmaya devam edecek 1 hafta daha ve ilişkisini kesip antepe dönecek.
13ünde yeni yerler belli oluyor. eşim ondan bikaç gün sonra son bikaç eşyamızı alıp çıkıcak burdan
Kızlar nasılsınız bakalım görüşemiyoruz sweetciğim nasılsın ? Yaseminciğim zaten düğün telaşı giremiyorsundur bende iş yerinden pek giremiyorum akşamları ancak iyisinizdir umarım