- Konu Sahibi gulserennn
-
- #1.141
canım diyarbakırın bi ilçesi çıktı, hayırlısı olsun ama moralim çok bozuk. 2 yıl nasıl geçicek bilmiyorum,
canı sağolsun,allah korusun onu oralarda bana yeter.
ewet canım sen geldıkten sonra cıktım malesef
hu huuuu nerdesin bakim sen ??
hu huuuu nerdesin bakim sen ??
canım benım burrdayım topik topik geziyorum
sen nerelerdesın görüşemıyoruz hiç
bu arada sana bir şey sorucam bu şarkta mesela çalışmak ıstedım ücretli öğretmen olabılme şansım var mı acaba ya ya da ne bılıyım başka bır sey yapabılıme imkanım olurmu ki şimdiden düşünmeye başladım offf duramam ben evde heralde sıkılırım napcam
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yahu:18:
canım dün gece geldik eve, antep iskenderun karıştırdım durdum 1 aydır.
bebeğin alışverişi, biraz tatil ve burdan uzaklaşma isteği, tayin telaşı, yeni evimiz için şimdilik bikaç eşya derken anca geldim ama göbeği büyüttüm geldim ayaklarım çok şiş görmelisin.
sen nasılsın nasıl geçti ist seyahatin?
günaydın kızlar, herkesler nerdeeee
seni bekledim baya sabah girersin die gelmedin....
amiiinnn...
merci canım, o kadar çok şey aldım ki anlatamam. babaannesi dedesiyle yurt dışından birşeyler almışlar seyahatlerinden boş dönmemişler yani. hepsi paketlerinde çekemedim resimlerini. evi toplamak için döndüm 2 gün oluyor geleli. antep iskenderun gezdim hep. cuma günü kısmetse temelli gidicem antepe. eşyalarımı topluyorum yavaş yavaş her yeri dağıttım yoksa bebişimin cicilerini çeker gösterirdim teyzesine. herşeyini aldım sadece yatağı, halısı, uyku seti, bebek bezi, banyo gereçleri kaldı...
ve bizim tüüüüm ev eşyamız kaldı. ( Lcd ve buzdolabımız hariç) bebek bizden donanımlı rabbim onu bize bağışlarsa... ;
rabbim denizli ve antalyaya düşürsün bizi,,, amiiiiiinnn...
selam kızlar, gelemedim epeydir nasılsınız bakalım?
hazalcım hayırdır iş durumu mu var yoksa?
Evet canım burda bir banka personel alıyordu bende başvurdum cv mi çok beğendi müdür galiba oluyorevet gelmedin ne zamandır iyisindir umarım işlerin nasıl yoğunmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?