• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

kızlar hepınıze ıyı aksamlar

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız

hazalcım iş nasıl gıdıyor özledım senı valla :D ,

düğün hazırlıgı cok zormus kızlar cokkkk yoruldum :((

kolay gelsin canım zor ama güzeldir tadını çıkarmaya bak bence ben hatırladıkça bile mutlu oluyorum şimdi :))

ayy canım valla bende seni özlediim iş çok iyi valla iyi geldi işimide özlemişim :52:

zaten küsücem ben sana gelinliğinin ilk provanda resmini çekip göstercektin nerdeeeee hala göremedim :50:

ben polis eşiyim tayinimiz tokata çıktı tokatta yaşayan arkadaşlar var mı acaba

Canım öncelikle hoşgeldin ama sanırım burda tokatta olan kimse yok inşallah hayırlı olur ben yıllar önce arkadaşımın yanına gitmiştim tokata küçük bir yer ama sonuçta her yere alışıyorsun bende ist. dan küçük bir yere geldim bir senesi geçti bile hayırlısı olsun...

ayy canım valla bende seni özlediim iş çok iyi valla iyi geldi işimide özlemişim :52:

zaten küsücem ben sana gelinliğinin ilk provanda resmini çekip göstercektin nerdeeeee hala göremedim :50:

ayyy canım benım işinin ıyı gıtmesıne sevındım küsme bana düğünum bıtsın sözden başlıyıp düğünüm gelınlıgım evım her seyın resmını paylasıcam ilkte sana emaıl atıcam begencek mısın bakalım :18:

slm bayanlar.bende bu siteye yeni üye oldum.asker eşiyim.tayini elazığa çıkan varmı.bu arada eşya sını ısparta ve çevresinden elazığ ve çevresine taşıyacak olan varsa ve taşıyacak birini de bulamadıysa iki aile götürebiliriz.görüşmek üzere arkadaşlar...

slmmm kızlar ben de polis eşiyimmm...
siirtte tayinciyiz...
son 1 senemiz kaldıı...
seneye bende tayin beklicem inş :nazar:

Slm hanımlar nasılsınız burayada artık uğramıyorsunuz yahu ??

Sweetciğim uğramıyorsun :)

Yaseminciğim düğünü yaptınmı yaptın galiba hadi hayırlı olsunnn :)

Son düzenleme:
Back