• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

Tşk ederim canım oo gelmiş senin muhteşem kayınvaliden ee durumlar nasıl yine ne inciler yapıyor :52:

sorma canım, diğer topiğimizde anlatıyorum zaten artık kızların da kafasını şişirdim:1: inciler bitmiyor valla, en son sabah kocamı "yakışıklıııımmm" diye seviyordu. orda bıraktm işe geldim. :60:

slm kızlarrrr bende varım nişanlım polis memuru ve düğünümüze 29 gün kaldıııııı:18: 5 yıllık hasretten sonra gün diyebilmek biraz acayip geliyo yaa:1:

mrb arkadaşlar bende tanışmak istiyorum bende polis eşiyim

hoşgeldim canımm :16: nasılsın nerdesin neler yapıyorsun anlat bakalım kendini... :34:Ben ist.dayım yarın şark bekliyoruz nasipse doğu yolcusuyuz :9:

Oo sen buralara uğrarmıydın :40: Hazır seni görmüşken söylim canım o nakliye şirketinin adını eşimde hatırlamıyormuş :50:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :52:

:10: geldim arkadaşım yettim garii :61: saol şekerim yinede sorduğun için :16:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :52:[/QUOTE]

hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama :72:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :52:

hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama :72:[/QUOTE]

Yakınız seninle canım arada gidiyoruz erzuruma gezmeye :52:

hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama :72:

Yakınız seninle canım arada gidiyoruz erzuruma gezmeye :52:[/QUOTE]

sen neredeydin canım geçmişi okuyamadım erzurum güzel memleket doğudaki bir çok şehire göre zaman geçirmek kolay oluyor burada :60::60:

Back