- Konu Sahibi gulserennn
-
- #1.181
selam canım iyiyim kayınvalidemleri ağırlıyorum bi kaç gündür, uğrayamadım topiğe. sen nasılsın tatlım, işin hayırlı olsun
hazalcım düğün koşuşturmasından ugrayamıyorum topiğe yenı işin sana mutluluk getirir inş. her yönden kib.öptm çok
Tşk ederim canım oo gelmiş senin muhteşem kayınvaliden ee durumlar nasıl yine ne inciler yapıyor
Tşk ederim canım sende biran önce yap şu düğünüde aramıza dön özledik seni
slm kızlarrrr bende varım nişanlım polis memuru ve düğünümüze 29 gün kaldıııııı:18: 5 yıllık hasretten sonra gün diyebilmek biraz acayip geliyo yaa
hoşgeldin canım nasılsın
umarım her sey istediğin gibi olur ve bu tatlı telaşların mutlulukla sonuclanır hepımız için
mrb arkadaşlar bende tanışmak istiyorum bende polis eşiyim
hoşbulduk iyiyim sen nasılsın?hoşgeldin canım nasılsın
slm kızlar günaydın ne zamandır bu topiğe uğrayamıyordum nasılsınız bakimm
mrb arkadaşlar bende tanışmak istiyorum bende polis eşiyim
Oo sen buralara uğrarmıydınHazır seni görmüşken söylim canım o nakliye şirketinin adını eşimde hatırlamıyormuş
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hoşgeldim canımmnasılsın nerdesin neler yapıyorsun anlat bakalım kendini... Ben ist.dayım yarın şark bekliyoruz nasipse doğu yolcusuyuz
canım ben tekirdağdayım çok şükür biz şarkı yaptık ALLAH kolaylık versin canım inşaallah iyi biryere gidersiniz
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?