Polis-Asker Eşleri Tanışma

Tşk ederim canım oo gelmiş senin muhteşem kayınvaliden ee durumlar nasıl yine ne inciler yapıyor

sorma canım, diğer topiğimizde anlatıyorum zaten artık kızların da kafasını şişirdim inciler bitmiyor valla, en son sabah kocamı "yakışıklıııımmm" diye seviyordu. orda bıraktm işe geldim.

slm kızlarrrr bende varım nişanlım polis memuru ve düğünümüze 29 gün kaldıııııı:18: 5 yıllık hasretten sonra gün diyebilmek biraz acayip geliyo yaa

slm kızlar günaydın ne zamandır bu topiğe uğrayamıyordum nasılsınız bakimm

mrb arkadaşlar bende tanışmak istiyorum bende polis eşiyim

hoşgeldim canımm nasılsın nerdesin neler yapıyorsun anlat bakalım kendini... Ben ist.dayım yarın şark bekliyoruz nasipse doğu yolcusuyuz

Oo sen buralara uğrarmıydın Hazır seni görmüşken söylim canım o nakliye şirketinin adını eşimde hatırlamıyormuş

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

geldim arkadaşım yettim garii saol şekerim yinede sorduğun için

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz [/QUOTE]

hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hoşbulduk canım sanırım bende yeni gelen arkadaşlardanım kendimi tanıtayım o zaman hemen bende erzurumdayım 1 yıl daha buradayız sanırım henüz belli değil yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin umarım sonuçlar açıklanınca kimse üzülmeden istedikleri şehirlere yerleşmiş olurlar rabbim kaza bela vermesinde neresi olduğu önemli değil gerçi ama [/QUOTE]

Yakınız seninle canım arada gidiyoruz erzuruma gezmeye

Yakınız seninle canım arada gidiyoruz erzuruma gezmeye [/QUOTE]

sen neredeydin canım geçmişi okuyamadım erzurum güzel memleket doğudaki bir çok şehire göre zaman geçirmek kolay oluyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…