• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

BetulMuratErd41736232 .!.:
Bende polis eşiyim istanbulda yaşıyoruz 3 yıllık evliyiz. Ben annemle ve akrabalarımla aynı mahallede oturuyorum. Henüz şark falan yapmadık. Yapmakta istemiyoruz. Sırf şark yüzünden polisliği bırakmayı düşünüyo eşim. Benim eşim branşlı olduğu için gece hiç çalışmıyo 8.30 / 5 çalışma saatleri. Sende kendini oyalayabileceğin kurslara gitsen. Hem arkadaşta edinirsin. Kafa dağıtmış olursun iyi gelir bence
Cok sansliymissiniz biz sarktayken tanistik esimle simdi batidayiz ama esimin yuzunu goremez oldum.aslinda kisin kendimde calistigim icin cok cabuk geciyor zaman ama yazin tatilde yapicak bisey bulamıyorum .eşinizin bransi neydi acaba calisma saatleri de cok iyiymis .bizim malesef uyusmuor kisinda ben okuldan geliyorum esim ise gitmis oluyor gece gelince de ben yatmak zorunda kalıyorum sabah kalkabilmek icin Allah im su halimize inşallah bi care verirde esimi daha fazla görebilirim :(

Cok sansliymissiniz biz sarktayken tanistik esimle simdi batidayiz ama esimin yuzunu goremez oldum.aslinda kisin kendimde calistigim icin cok cabuk geciyor zaman ama yazin tatilde yapicak bisey bulamıyorum .eşinizin bransi neydi acaba calisma saatleri de cok iyiymis .bizim malesef uyusmuor kisinda ben okuldan geliyorum esim ise gitmis oluyor gece gelince de ben yatmak zorunda kalıyorum sabah kalkabilmek icin Allah im su halimize inşallah bi care verirde esimi daha fazla görebilirim :KK43:
Gerçekten zor işiniz. Allah yardımcınız olsun. Ben yapamazdım heralde. Eşimin branşı muhabere.

Back