• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

slm nasıldı kontrolün?
gelişmeler neler?
büyümüş mu kuzum

benim kuzu cok büyük deil canım haftasına göre de normalmiş yeni yeni büyüyo arkadaslarınki hep 800-900 gr benimki 600 dü bugün neyse şişko bi bebiş olsun istemiom zaten dogumda zor olur alim allah saglıklı olsun yeterli bana :34:
sinirden öldümm bekle bekle sabahın kör saatinde kalktım gittim eşimde gecedeydi hemşire komsumla gittim saat 11 oldu bana sıra geldi ordan seker yüklemesine gectim demesinler mi yarın saat 8 de geliceksiniz neymiş 10 dan sonra seker yüklemesi yaparlarsa yanlış sonuc cıkarmış hıh büle oldumm :95: :95: :95:

hadi yaaa neden canım yeni mi evlisin* ama varyaa inanki evin tadı tuzu ben yana yana sonunda buldum kuzucumu eşim her dakika istiyo ki gidelim izleyelim utrasyonda :nazar: :emir_bebek: :1:

yok canım 17 aylık evliyim hatta 18 oldu bu ay ama nedense düşünmüyoruz hele eşim hiç istemiyor daha var 2-3 sene yapmamıza biz biraz rahatımıza düşkünüz herhalae bebeğin bakımı sorumluluğu ağır geliyor canım ilerde inşallah kısmetse

yok canım 17 aylık evliyim hatta 18 oldu bu ay ama nedense düşünmüyoruz hele eşim hiç istemiyor daha var 2-3 sene yapmamıza biz biraz rahatımıza düşkünüz herhalae bebeğin bakımı sorumluluğu ağır geliyor canım ilerde inşallah kısmetse

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşş bende temmuz 2009 da evlendim sanırım aramızda pek yok senle yas kac nerelisin? nerdesin :34:

Back