• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

Iyi geceler canım
sen nasılsın
ben çok ağladım
önce naz'a sonra aynı şeyi yaşayan diğer kızlara
sen ne hissettin? çok zor değil mi?

Kasım hamişlerinden.
Birde onun üstüne ben git bebeğini kaybedenlerin alanına gir.
çok acı hikayeler vardı ağla ağla bi hal oldum. Eşim görevde yalnızım ve şimdi de korkuyorum çok etkilendim

Kasım hamişlerinden.
Birde onun üstüne ben git bebeğini kaybedenlerin alanına gir.
çok acı hikayeler vardı ağla ağla bi hal oldum. Eşim görevde yalnızım ve şimdi de korkuyorum çok etkilendim

benimde eşim gecede canım 12 24 mü sizde? anladım canım allah sabır versin bizimde temmuz annelerinden öle olan arkadaslarımız oldu rabbim tekrardan saglıklı birer evlat nasip etsin hepsine inşş sende fazla okuyupta etkilenme canım bende okuyodum bıraktım çünkü çok etkilendim şimdi 5 ayım biticek ama gelde bana sor hergün acaba bişimi oldu kuzuma dedim durdum rabbime emanet meleklerimiz inşşş :nazar: :emir_bebek: :16:

Evet canım. Istemeden girdim okudum .
Biz senle yazın konuşuyorduk esra falan vardı. O zamanlar bebek isteyen arkadaşlarımız ne dert yandılar, kıyamam
hatırladın mı

Evet canım. Istemeden girdim okudum .
Biz senle yazın konuşuyorduk esra falan vardı. O zamanlar bebek isteyen arkadaşlarımız ne dert yandılar, kıyamam
hatırladın mı

öyle mi hiç hatırlayamadım canım inanki hep öle bende çok istiyodum çok şükür 17.ci ayda geldi bebişim inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sen nerdesin il olarak:nazar: :emir_bebek: :16:

K.maraş ilçe. Sen malatyadaymışsın dün sana cevap yazdım okumadın. Siize 2 saat yakınız. Kontroller için gelmeyi düşünüyoruz. Bize tavsiyelerin nereler ve hang dr.lar?
Değer mi gelmeli miyim sence?

K.maraş ilçe. Sen malatyadaymışsın dün sana cevap yazdım okumadın. Siize 2 saat yakınız. Kontroller için gelmeyi düşünüyoruz. Bize tavsiyelerin nereler ve hang dr.lar?
Değer mi gelmeli miyim sence?

öyle mi benimde arkadas elbistanda ama o asker eşi valla canım benim bebiş suanda benimleyse önce allahın sonrada doktorumun sayesinde özelden yazarım istersen numarasınıda veririm çok memnunum sırf dogumu o yapsın diye rabbimden bi aksilik çıkmazsa inşş adanaya gitmiyorum yoksa annem cagırıyo hep çok bilgili ve herkes tarafından tanınan bi dr burda tavsiye ederim emin ol sende memnun kalırsın tatlım :34:

biz yakınız elbstnaaaa
sağol canım ben doğum için değil sadece kontrol için. yoksa burda da çok sağlam drlar var
özele gidicem yarın. burdan tayinimiz çıkana kadar görüşmeye devam edebileceğim bir dr istiyorum hepsi bu.
allaha emanetiz önce

biz yakınız elbstnaaaa
sağol canım ben doğum için değil sadece kontrol için. yoksa burda da çok sağlam drlar var
özele gidicem yarın. burdan tayinimiz çıkana kadar görüşmeye devam edebileceğim bir dr istiyorum hepsi bu.
allaha emanetiz önce

anladım canım özelden yazdım ben çok memnunum sende tanıyınca memnun kalıcagına eminim :34:

gülserenn canım sen bana yazmamışsın pınar isimli arkadasa yazmışsın o demiş malatyada olan varmı diye bu arada ben varım oda gelirse sölersin olurmu acaba odamı burda :26:

Son düzenleme:
bakıcam teşekkür ederim.evet canım merkezde olduğunu söylüyor. sende merkezde olmalısın. söylerim

rica ederim canım benim şimdi çıkıyorum yarın sabah erken kalkıcam hastaneye gidicem seker yüklemem var da inşş sonucumuzda temiz çıkar çok tedirginim dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu ii geceler tatlı rüyalar sizede :nazar: :emir_bebek: :16:

günaydın kızlar nerelerdesiniz..... keyifler nasıl......:92::92::92:

keyifler berbat
doktora gidiyorduk
yolda eşimle tartıştık
hormonların etkisiyle duygusallığımın üstüne kat kat duygusallık eklendii zaten
birde beni anlamaması, kendince esprileri, vıdı vıdıları beni çileden çıkarttı
başladım ağlamaya
eve geri döndük sinirlerim alt üst

keyifler berbat
doktora gidiyorduk
yolda eşimle tartıştık
hormonların etkisiyle duygusallığımın üstüne kat kat duygusallık eklendii zaten
birde beni anlamaması, kendince esprileri, vıdı vıdıları beni çileden çıkarttı
başladım ağlamaya
eve geri döndük sinirlerim alt üst

canını sıkma.malatyaya mı gidiyodunuz.sen yeni dr gitmemişmiydin canım.:54:

hayır canım burda başka bir ilçeye gidiyorduk.
geçen hafte gitmiştim dr a ama işlem yarım kaldı sonuç alamamıştım
bu kez başka bi hast gidicek kendime bi dr edinecektim
sormam gereken bilmem gereken o kadar çok şey vardı ki.....

Back