• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız görüşmeyeli?
gülseren geçmiş olsun umarım iyisindir:18:

slm kızlar
hepinize
teşekkür ederim
iyiyim. bebekte iyi sanırım kontrolü vardı gidemedim
eşimle ağız dalaşı yaptık hast giderken
sonrasında kendimi toparlayamadım
çok kırılgan ve duygusallaştım
bunaldım bu şehirde
psikoloğa gittim
ağlamaktan harap oldum
enerjim sıfır

slm kızlar
hepinize
teşekkür ederim
bunaldım bu şehirde
psikoloğa gittim
ağlamaktan harap oldum
enerjim sıfır

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma ve üzme kendini
kontrollerinide kaçırma kızarım sonra :52:

slm kızlar
hepinize
teşekkür ederim
bunaldım bu şehirde
psikoloğa gittim
ağlamaktan harap oldum
enerjim sıfır

canım ya çok üzüldüm hamilelikte hırplama kendini bebişine yazık, psikoloğa gitmen iyi olmuş

iyiz canım sen nasılsın gelmiyodun bi kaç gündür iyisin umarım

iyiym canım ya gelemedim geldiğimde de yazamadım hep kötü şeyler okudum valla moralim bozuluyo okudukça kayınvalidemi hatırlayıp sinir oluyorum.:1: iş yerimde de değişiklikler oldu diken üstünde çalışıyorum önceden yerim rahattı. sen nasılsın canım sınav hazırlıkları nasıl gidiyor?

iyi akşamlar hanımlar, nasılsınız görüşmeyeli?
gülseren geçmiş olsun umarım iyisindir:18:
ii aksamlarrrr canım :16:
slm kızlar
hepinize
teşekkür ederim
bunaldım bu şehirde
psikoloğa gittim
ağlamaktan harap oldum
enerjim sıfır

canım biz hamile olunca düşün daha fazla duygusal ve kırılgan oluyoruz seni çok ii anlıyorum ilk günler bende öleydim hatta kilo alıcam cirkinleşicem diye iyice stres yapmıştım ama şimdi boş yere yapmısım diom bide içimdeki bebege boş yere strese sokmus oldum diye kendime okadar kızıyodum ki onu düşünce hatta onu görünce tüm sinirim geciyor allah inancın olsun o yüzden sende bebişini düşün sadece ve mutlu ol kuzucumm :nazar: :emir_bebek: :38:

Son düzenleme:
ii aksamlarrrr canım :16:

canım biz hamile olunca düşün daha fazla duygusal ve kırılgan oluyoruz seni çok ii anlıyorum ilk günler bende öleydim hatta kilo alıcam cirkinleşicem diye iyice stres yapmıştım ama şimdi boş yere yapmısım diom bide içimdeki bebege boş yere strese sokmus oldum diye kendime okadar kızıyodum ki onu düşünce hatta onu görünce tüm sinirim geciyor allah inancın olsun o yüzden sende bebişini düşün sadece ve mutlu ol kuzucumm :nazar: :emir_bebek: :38:

sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum. :59:

anladım canım haklısın yurt genelinde böyleymiş.
inş kısa sürer bu havalar.
gelse de o günler çıksak park bahce güneşlensek:82:
ohhh:76:

iyiym canım ya gelemedim geldiğimde de yazamadım hep kötü şeyler okudum valla moralim bozuluyo okudukça kayınvalidemi hatırlayıp sinir oluyorum.:1: iş yerimde de değişiklikler oldu diken üstünde çalışıyorum önceden yerim rahattı. sen nasılsın canım sınav hazırlıkları nasıl gidiyor?

evet insan kötü şeyler okuyunca çok etkileniyor ama bunlar hayatın içinde olan şeyler keşke olmasa...
benim sınav çalışmalarıda kötü gidiyor :52:kaç gündür hiç oturup doğru dürüst çalışmadım

Back