Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ses uygulamasi ile yazdigim icin böyle yazıyor neden bilmiyorum 3,5 milyon ile 3 milyon arası demek istedim3:30 dört arası ne demek?
Hangi şehir acaba ? Ben de elimdeki azıcık parayla 1+1 almak istiyorum ama bulunduğum yerde 2 buçuktan başlıyor3.5 milyon gayet iyi bir para hazır lojman varken kredi çekip ev alıp arsa vs bakabilirsiniz. Mesela benim şehrimde üniversite yanında 1.5 milyona 1+1 evler var hiç boş kalmazlar. Abim de yakın zamanda kredi çekti 35 ödüyor ama kirası 15 ve eylülde zam alacak. 2 seneye kirası ödeyecek. Ben bile düşünüyorum. O da lojmanda kira derdim yok çocuk yok diye aldı. Parayı hiç etmeyin. Bi arsa alsanız belki 10 15 seneye %40 imar verecek.
Babanızla bile ortak olmayın. Ortaklığa karşıyım. Ev alın.Merhaba bir evimiz yok. Lojmandayız. İki arabamız var ve 3,5 milyon yarısı faizde yarısı altında olan paramız var. Atanma durumu olmayan bir işteyiz. Yaklaşık 4-5 sene daha bulunduğumuz ildeyiz denilebilir. Belki daha fazla. Eşim bir arkadaşı ile kafe açalım diyor. ( Kafeler bolgesindeyiz bulunduğumuz ilde ve çevremizdeki tüm kafeleri buraların yerlisi olmayan polistir askerdir öğretmen doktordur 3-5 ortak birleşip açtığını fark ettik.) Bilmiyorum çok risk tabi birine güvenmek. Ama karlı olduğunu da söylüyorlar. Bir iki yılda amorti ettiklerini söylediler. Ama tabi pişman olmak da var.
Eşim ve belediyede kontağı olan bir arkadaşı ile beraber belediyenin kiraladığı bir kafeyi alabileceklerini konuşmuşlar. Tüm şehri gören yüksek yerde bir kafe. Neyse uzattım.
3,5 milyona 2+1 ev alıp kiraya verebiliriz. Ya da kendimiz geçebiliriz. Ya da söz konusu yatirimi yapabiliriz. Fikriniz nedir ? Teşekkürler
Sakarya. Ama ben balıkesirde de görüyorum 1+1 1 milyon ama 10 12 civarına kiraya veriliyor. İstanbulda dahi varHangi şehir acaba ? Ben de elimdeki azıcık parayla 1+1 almak istiyorum ama bulunduğum yerde 2 buçuktan başlıyor
Yasadigim yerde 3_4 senelik mahkemelik olup çıkmayan kiracılar tanıyorum.3_5 bin veriyorlar 30 binlik evlere.10 kûsur senedir icindelermiş.Evleri tahrip ediyorlar ,boş dursa daha iyi.O yüzden böyle bir param olsa,ev alsam,kendim oturmayacaksam asla kiraya vermem.Cafe açma işi Cook çetrefilli.Cevremde bi senede 1ev parası batıran tanıdım.Bu devirde babanızla bile ortak olmayın.Yazik olur birikimlerinizeEv alıp kiraya vermek neden berbat bir yatırım? Çok şaşırdım çünkü diğer yorumların tümü ev diyordu
Onun sebebi pandemideki 25 sınırı. Şuan böyle sınır yok seneye enflasyondan zam yapılıyorYasadigim yerde 3_4 senelik mahkemelik olup çıkmayan kiracılar tanıyorum.3_5 bin veriyorlar 30 binlik evlere.10 kûsur senedir icindelermiş.Evleri tahrip ediyorlar ,boş dursa daha iyi.O yüzden böyle bir param olsa,ev alsam,kendim oturmayacaksam asla kiraya vermem.Cafe açma işi Cook çetrefilli.Cevremde bi senede 1ev parası batıran tanıdım.Bu devirde babanızla bile ortak olmayın.Yazik olur birikimlerinize
Doğru ben de çalışmasaydım en azından ben ortak olurdum ama hem ben hem eşim çalışıyoruz dolayısıyla bizim orada resmi bir ortaklığımız olmayacak fakat hukuki çaresini buluruz sözleşme falan yaparız o noktalar sıkıntı değil
Konu özelinde değil de genel yazayım, hiç ticaretle uğraşmamış ve işletmenin başında durmayacak insanlar devralacakları işyerlerinin cirolarına bakıp karar veriyor veya sıfırdan açacaksa çevredeki işyerlerini baz alıyorlar ama yanılıyorlar, bir işletmenin cirosu giderleri düşmeden hesaplanır, net kârıysa giderler çıktıktan sonra.Herşey bilginiz ve denetiminiz olmadan ilerleyecek, iki üç kağıt parçasında size ne sunarlarsa, onu doğru kabul etmeniz gerekecek, çünkü fiilen yoksunuz ve piyasayı da bilmiyorsunuz.
Bilmediğiniz, başında durmayacağınız işe girmeyin. Bilmediğiniz diyorum çünkü bilseniz bu kadar yüzeysel yazmazdınız. Kafenin tedarikçileri kimler, malı ne kadar vadeyle verecekler, kafe kaçla kaç arasında açık duracak, siz sürekli başında olabilecek misiniz, bir sürü faktör var. Kafe işinden anlayan doğru yatırımla parayı katlayabilir, anlamayan başında durmayan da parasını kaybettiği gibi üzerine bir de borçlanıp çıkabilir. Bu bölgede kafe işinde çok para varmış bir veri değil yani.Merhaba bir evimiz yok. Lojmandayız. İki arabamız var ve 3,5 milyon yarısı faizde yarısı altında olan paramız var. Atanma durumu olmayan bir işteyiz. Yaklaşık 4-5 sene daha bulunduğumuz ildeyiz denilebilir. Belki daha fazla. Eşim bir arkadaşı ile kafe açalım diyor. ( Kafeler bolgesindeyiz bulunduğumuz ilde ve çevremizdeki tüm kafeleri buraların yerlisi olmayan polistir askerdir öğretmen doktordur 3-5 ortak birleşip açtığını fark ettik.) Bilmiyorum çok risk tabi birine güvenmek. Ama karlı olduğunu da söylüyorlar. Bir iki yılda amorti ettiklerini söylediler. Ama tabi pişman olmak da var.
Eşim ve belediyede kontağı olan bir arkadaşı ile beraber belediyenin kiraladığı bir kafeyi alabileceklerini konuşmuşlar. Tüm şehri gören yüksek yerde bir kafe. Neyse uzattım.
3,5 milyona 2+1 ev alıp kiraya verebiliriz. Ya da kendimiz geçebiliriz. Ya da söz konusu yatirimi yapabiliriz. Fikriniz nedir ? Teşekkürler
Oo bu işte çok para var diye hiç bilmediği anlamadığı bir işe girişmemeli insan. Sadece parayla olmuyor. İçinize sinen bie ev alın, ne güzel lojmandan çıkmış olursunuzMerhaba bir evimiz yok. Lojmandayız. İki arabamız var ve 3,5 milyon yarısı faizde yarısı altında olan paramız var. Atanma durumu olmayan bir işteyiz. Yaklaşık 4-5 sene daha bulunduğumuz ildeyiz denilebilir. Belki daha fazla. Eşim bir arkadaşı ile kafe açalım diyor. ( Kafeler bolgesindeyiz bulunduğumuz ilde ve çevremizdeki tüm kafeleri buraların yerlisi olmayan polistir askerdir öğretmen doktordur 3-5 ortak birleşip açtığını fark ettik.) Bilmiyorum çok risk tabi birine güvenmek. Ama karlı olduğunu da söylüyorlar. Bir iki yılda amorti ettiklerini söylediler. Ama tabi pişman olmak da var.