• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

OUTE="komur_gozlum, post: 46693518, member: 759227"]Rabbim hayirlisi ile kilolarimizdan kurtulup bebek sahibi olmayi nasip etsin ins canim yas kac bu arada ben 23 diyetisyene gittim 1 ay kisin diyetisyen vucut yasimi soyledi sok oldum 35 dedi ama metobolizman hizli guzel dedi verirsen hizli verirsin dedi tm bi ay deil verdigi diyete uydum 92 den 89 dustum o zamn ama tekrar aldim suan 90 :KK43: zayiflamak istiorum esimde ister istemes rahatsiz oluo ilk evlendigi halim nerde simdiki halim nerde :'([/QUOTE]
Yaşım 32 tüp bebek yaptirdigimda 80 kilodaydim iki tüpten 7 kilo aldim.bende kac diyetisyene gittim ayda sadece iki kilo verdim diye kac bozdum halbuki en sagliklisiymisda zaman kaybi oldu sindiyece ben gec anladim hic pes etme bak ben tupten sonra hemen diyete basladiydim 3 ayda 3.5 kilo verdim diye bozdum bozmasaydim en azindan 5 kilo vermis olacaktim.kilo vermeyi çok istiyorum hem kendim için hem eşim icin bebis için. Etrafimda zayif insanlari gördükçe giydikleri yakistigini halbuki bizim neyimiz eksik sadece su bogazimizi tutsak bizde o kiloda oluruz. Gecenlerde gorumcemin kızı geldi yatili 50 kiloda ayiptir söylemesi kiymali attirdim firida kahvaltida ne yoktuki açma kete ney hazirladim yediği inanin küçük bir dilim kiymali doydum catlicagim sistim dedi sasirdim ben olsam o kahvaltida herşeyi tadardim nice zayiflar var iştahı çok kilo almazlar kimi zayiflarda yidim sistim dimekki yese kilo alacak bizde yapabiliriz kızlar bunu basarabiliriz gelin burda mucadelemizi başlatalim birbirimize destek olalim.bizi bizden başka kimseler anlamaz...
Artık canima tak dedi bu kilolar bu sefer istiyorum zayif insan olmayi güzel elbiseler giymeyi birde bebisimiz olsun artık allahimm...rabbim hayirlisiyla versin hepimize..

Merhaba kizlar yazdiklariniz yeni okudum.burdan yazilanlar telefondan facebook gibi bildirim sesi vermedigi icin pek bakmadim. Ben 25 yasindayim 163 boy 65 kiloyum. 70 dim diyetisyenle 62 ye indim ama diyeti biraktigim gibi tekrardan 65 oldum cok sinir bozucu bu kadar cabuk nasil aldim tekrardan anlamadim. Simdi yediklerime dikkat ederek ve yuruyus yaparak vermeye calisiyorum ama nafile yine. Pko icin asilama falan yapilmadi bana henuz suanda 2 aydir adet olmadim da doktorumu degistirdim haziranda randevum var. Minikkk001 Minikkk001 dedigi gibi her pazartesi kilomuzu yazalim ne yediklerimizi anlatalim daha iyi olur diye dusunuyorum. Herkes uyarsa ben varim. Bu arada BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim ilk doktorum bana gluchopage vermisti ama diger doktorlarim vermedi sekerim cok dusuk diye sanirim. O ilavi kullandigimda bana hem yediklerimden bisy anlamadim hemde afedersiniz esimle birlikte olmk istemiyodum. Birlikte olmadan da cocuk olmaz sanirim :-D
Canim adet icin hayit otunu tavsiye edrim birde sogan kurunu zaman kaybetne degerlendir bunlarin inan zarari yok ben 4 tupe yakin denicegim 9 ay gibi uygularsam 11 ayda da rabbim nasip ederse deneriz.kizlar onemli bir bilgi daha veriyim bi kadin iki ayda bir yumurtlarmis ikinci tuptr mesala 3 yumurta bulunmustu bende 3cu tupte 6 yumurta bulundu ama polenle hayitin bunda rolü çoktu.diyecegim dr bsna yumurtalari 2 ci ayina denk gelmisizki 3 yumurta yani az bulabildik dedi.yumuryalarin birinci ayi daha cok yumurta kalitelidr olabiliyor.birinci ay ikinci ay derken kizlar her ay adet goruyoruzya bir ay diğer ay yumurtalar ya az ya çok. Iki ayda bir yumurtladigimiz icin normal yolla bebek calismalari yapacak aarkadaşlar dikkat edin yani iyi calisin yumurtlama gunlerinde özellik le iki ayy....biraz fazla açık net yazdim galiba:))

OUTE="komur_gozlum, post: 46693518, member: 759227"]Rabbim hayirlisi ile kilolarimizdan kurtulup bebek sahibi olmayi nasip etsin ins canim yas kac bu arada ben 23 diyetisyene gittim 1 ay kisin diyetisyen vucut yasimi soyledi sok oldum 35 dedi ama metobolizman hizli guzel dedi verirsen hizli verirsin dedi tm bi ay deil verdigi diyete uydum 92 den 89 dustum o zamn ama tekrar aldim suan 90 :KK43: zayiflamak istiorum esimde ister istemes rahatsiz oluo ilk evlendigi halim nerde simdiki halim nerde :'(
Yaşım 32 tüp bebek yaptirdigimda 80 kilodaydim iki tüpten 7 kilo aldim.bende kac diyetisyene gittim ayda sadece iki kilo verdim diye kac bozdum halbuki en sagliklisiymisda zaman kaybi oldu sindiyece ben gec anladim hic pes etme bak ben tupten sonra hemen diyete basladiydim 3 ayda 3.5 kilo verdim diye bozdum bozmasaydim en azindan 5 kilo vermis olacaktim.kilo vermeyi çok istiyorum hem kendim için hem eşim icin bebis için. Etrafimda zayif insanlari gördükçe giydikleri yakistigini halbuki bizim neyimiz eksik sadece su bogazimizi tutsak bizde o kiloda oluruz. Gecenlerde gorumcemin kızı geldi yatili 50 kiloda ayiptir söylemesi kiymali attirdim firida kahvaltida ne yoktuki açma kete ney hazirladim yediği inanin küçük bir dilim kiymali doydum catlicagim sistim dedi sasirdim ben olsam o kahvaltida herşeyi tadardim nice zayiflar var iştahı çok kilo almazlar kimi zayiflarda yidim sistim dimekki yese kilo alacak bizde yapabiliriz kızlar bunu basarabiliriz gelin burda mucadelemizi başlatalim birbirimize destek olalim.bizi bizden başka kimseler anlamaz...
Artık canima tak dedi bu kilolar bu sefer istiyorum zayif insan olmayi güzel elbiseler giymeyi birde bebisimiz olsun artık allahimm...rabbim hayirlisiyla versin hepimize..[/QUOTE]
Amin canim ins bizde zayiflicaz haydi bismillah diyelim baslayalim ins

Canim adet icin hayit otunu tavsiye edrim birde sogan kurunu zaman kaybetne degerlendir bunlarin inan zarari yok ben 4 tupe yakin denicegim 9 ay gibi uygularsam 11 ayda da rabbim nasip ederse deneriz.kizlar onemli bir bilgi daha veriyim bi kadin iki ayda bir yumurtlarmis ikinci tuptr mesala 3 yumurta bulunmustu bende 3cu tupte 6 yumurta bulundu ama polenle hayitin bunda rolü çoktu.diyecegim dr bsna yumurtalari 2 ci ayina denk gelmisizki 3 yumurta yani az bulabildik dedi.yumuryalarin birinci ayi daha cok yumurta kalitelidr olabiliyor.birinci ay ikinci ay derken kizlar her ay adet goruyoruzya bir ay diğer ay yumurtalar ya az ya çok. Iki ayda bir yumurtladigimiz icin normal yolla bebek calismalari yapacak aarkadaşlar dikkat edin yani iyi calisin yumurtlama gunlerinde özellik le iki ayy....biraz fazla açık net yazdim galiba:))
Kilo sorunu olmayanlar surekli calisin ama biz kilo sorunu olanlar once zayiflayinnnnnn:) bizde citi piti olcaz

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim sogan kurunu yaptim ben yaptigim ay 2.ye adet oldum ve leke leke geldi surekli ama duzene girmedi. Hayit otunu nerden alabilirim ve nasil yapacagim konusunda bilgi verirsen sevinirim canim :)

[QUOTE="Ersturkan, post: 46714323, member: 76ER=719027] BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim [/USER] sogan kurunu yaptim ben yaptigim ay 2.ye adet oldum ve leke leke geldi surekli ama duzene girmedi. Hayit otunu nerden alabilirim ve nasil yapacagim konusunda bilgi verirsen sevinirim canim :)[/QUOTE]
Sabahlari ac karnina ictim ben tadi cok aci ama herşey bebek için sifa olsun diye ictim iki uc gunde alisirsin aktarcilarda satılıyor 100 gr al bi dene ben 10 tlik aldim sen 5 liralik al bir ay yeter.1 tatli kasigi hayit tohumu 1su bardaginda kaynayan suya at cay demler gibi demliyorsun 15- 20 dk demlensin cay icer gibi iceceksin iliktan biraz sicak olacakmis ben ılık bir sekilde polende katip ictim tadinin acimsiligi gecsin diye birde ben iki su bardagina 1 tatli kasigi katip ictim.sifa allahtan dene birde icin rahat etsin netten iyice faydalarina ve zararlarini oku.

Kizlar bugun 90.400 um :KK43: ayniyim ama yiyorum yLan soylemim :KK43: ama kiscam soz gelcek hafta 1 kilo vermis olcam gorceksiniz:)
Verirsin canim sık sık tartilma psikolojik olarakda insan veremez sahsen ben cok stres yaptim sindiyece veremedim kilo bence gelin tarti gunu belirliyelim ya bir hafta olsun ya iki haftada bi tartilip kilomuzu soyleyelim.
Ben ekmegi biraktim tamamen 6 gun olacak birde böyle denicegim aksam eşime sinirlendim üç dört kakolu gofret yedim pisman oldum bir daha yemicegim.diyetimi tam uygulamak istiyorum kızlar isterseniz arada yada vakit oldukca menü bildirimi yapalim yaptigimiz hatalar varsa birbirimizi uyaralim olurmu.destek olalim..

Minikkk001, post: 46721931, member: 711012"]Aşılama canm insallah[/QUOTE]
Hayırlısı olsun inş tutar olur hayirli evlat versin gonlune göre.eger hic yaptirmadinsa hic korkma çok basit aşılama birde yat 3 gun boyunca drun bişey olmaz gezebilirsin dise bile yat protein beslen balık tavuk yumurta gibi.

Banada uyar ve yuruyusde yapalim minikkin dedigi gibi her pazartesi kilomuzu solicektik die ben dun soledim:)
Tmm canim benim kiloda 85 di cuma tartilmistim pazartesi tartilip soyleriz.sindi yuryus yapmaya firsatim yok annemgilin ev temizligi yapiyoruk ramazan gelmeden bitirmemiz lazım.ama iki uc gündür yarim saat yürüyüş yaptim.ins ramazanda kilo almayizda versek barii bakalim hayırlısı

Tmm canim benim kiloda 85 di cuma tartilmistim pazartesi tartilip soyleriz.sindi yuryus yapmaya firsatim yok annemgilin ev temizligi yapiyoruk ramazan gelmeden bitirmemiz lazım.ama iki uc gündür yarim saat yürüyüş yaptim.ins ramazanda kilo almayizda versek barii bakalim hayırlısı
Ins almayiz ya ben sadece sebze meyve agirlikli yemk yemeyi dusunuom ama yapabilcemmi bakalim :)

OTE="komur_gozlum, post: 46731802, member: 759227"]Ins almayiz ya ben sadece sebze meyve agirlikli yemk yemeyi dusunuom ama yapabilcemmi bakalim :)[/QUOTE]
İnş elimizden geleni yapalim hic olmasa iki üç kilo versek iyi olur 15 -20dk spor yapalim hic olmasa inş iftardan sonra.az önce bi bildirim geldi saglikli yasam spor yarışması 6 haziranda baslicakmis gunde 15 dkmis bayagi tesvik edici orayada katilalim isterseniz o sayede spor yapmis oluruz grup halde yarismis ikişer ikiser her hafta degisecekmis grup

OTE="komur_gozlum, post: 46731802, member: 759227"]Ins almayiz ya ben sadece sebze meyve agirlikli yemk yemeyi dusunuom ama yapabilcemmi bakalim :)
İnş elimizden geleni yapalim hic olmasa iki üç kilo versek iyi olur 15 -20dk spor yapalim hic olmasa inş iftardan sonra.az önce bi bildirim geldi saglikli yasam spor yarışması 6 haziranda baslicakmis gunde 15 dkmis bayagi tesvik edici orayada katilalim isterseniz o sayede spor yapmis oluruz grup halde yarismis ikişer ikiser her hafta degisecekmis grup[/QUOTE]
Sen katil istersen b n 7 takima uyeydim net paktim bitti giremeyince atildim zayiflama yarismasindan

Minikkk001, post: 46721931, member: 711012"]Aşılama canm insallah
Hayırlısı olsun inş tutar olur hayirli evlat versin gonlune göre.eger hic yaptirmadinsa hic korkma çok basit aşılama birde yat 3 gun boyunca drun bişey olmaz gezebilirsin dise bile yat protein beslen balık tavuk yumurta gibi.[/QUOTE]
Valla hayırlısı olsun bi kere klomen kullanıp aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalm bihaftaya hastaneye giderim inşallah bidaha başlarız ben nerdeyse 11 gün yattım ama sonuc negatifti:anne:

Back