- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Bende varım ama ara sıra kaçamak yapalım ; )
Günlük en az yarım saat yürüyüş veya spor
Günlük en az yarım saat yürüyüş veya spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi çok düzenli oluyorum çok şükür. Şöyle söyleyeyim geçen ayki adetim 1 nisandi şimdi bu ay 2 mayısta oldum :) 15 kilo verdim. Daha da vermeye çalışıyorum. Sen beni dinle günde 2 defa 850 mg iç. Bi kaç gün kalkmayiverirsin yataktan bebisler imiz için çok mu yani. İnan geçiyor zamanla. Şuanda zımba gibiyim hiç şikayetim yokCanimm çok sabrettim ama mahvetti ilaç beni inan ilacı bıraktım iki gün aynı yataktan kalkacak halim yoktu ne ev işi yapabildim ne yemek sinirimden ağladım valla.şimdi de tek içiyorum evdeki 850 mg lik bitsin ben bekarken kullandım 500luk ondan alıp yine sabah akşam içiçem onunla içerken iyidim.ben ne kadar sürede regl olurum bilmem bile habire söktürücü kullanıyorum yoksa iyice kilo alırım diye korkuyorum. Sen kaç kilo verdin bu 5 ayda şimdi regl nekadar sürede geliyor bende yumurtluyamiyorum bizim yumoslar bi sürü ama bi boyda kalıyo hepsiii oyüzden gebe kalamiyoruzz inan tek sorun yumurta büyümemesi bizde ben aşılama olduğu ay kendi kendine hemen regl oldum çünkü Yumoş büyüdü catladii gebelik olmayinca da reglim geldi bi nevi teselli oldu demekki tek sorun buyuyememesi diye çok şükür
Tabiki değer ama canım vallaha dayanılacak gibi değildi olucem sandmm yoksa tabiki içerdmm.ilk anne iyi olacak ki bebis olsunn 500luk sabah akşam içeride bi bakalım insallahŞimdi çok düzenli oluyorum çok şükür. Şöyle söyleyeyim geçen ayki adetim 1 nisandi şimdi bu ay 2 mayısta oldum :) 15 kilo verdim. Daha da vermeye çalışıyorum. Sen beni dinle günde 2 defa 850 mg iç. Bi kaç gün kalkmayiverirsin yataktan bebisler imiz için çok mu yani. İnan geçiyor zamanla. Şuanda zımba gibiyim hiç şikayetim yok
Hoşgeldin canimm sen kaç yaşında kaldın hamis ve hangi tedavi yöntemi ile kaldın ve merak ediyorum kendi kendine 86 kilo iken regl in ilaçsız mi olurduArkadaslar merhaba ben konudan ayriyim biraz ama bebegim benim 1 bucuk yadina geldi pcosla hamile kaldim zayiflamadan 86 kiloyla evet zayiflayinca tabi daha etkili oluyor ama zatiflamadan olmaz diye de birsey yok . . . Tedavi kisiden kisiye degisiyor dogru zamanda dogru tedavi gerekli sizi hic umursamayan duygularinizi anlamayan ve cabuk sonuca ulaşmaya calismayan doktorlarla bu surecte bebek sahibi olmaya kalkmayin derim . Simdi gelelim kilo konusuna benimde 30kilo fazlam var ve deli gibi acim azicik azicik yagsiz kalorisi en dusuk yiyeceklerden tuketiyorum ama pcos engel olurmu bilemiorum
Sen bilirsin canım hakkımızda hayırlısı olsun daTabiki değer ama canım vallaha dayanılacak gibi değildi olucem sandmm yoksa tabiki içerdmm.ilk anne iyi olacak ki bebis olsunn 500luk sabah akşam içeride bi bakalım insallah
Amin canimm mm hepimizin hakkında hayirlisiiiii inşallah sen neler yapıyorsun bu ay takip varmiSen bilirsin canım hakkımızda hayırlısı olsun da
Valla bugün adetimine 5.günü. haftaya doktoruma gitmeyi düşünüyorum femara kullanıcam onu konuşmak içinL
Amin canimm mm hepimizin hakkında hayirlisiiiii inşallah sen neler yapıyorsun bu ay takip varmi
İnşallahInsallah güzel geçer canmm
Hoşgeldin canimm sen kaç yaşında kaldın hamis ve hangi tedavi yöntemi ile kaldın ve merak ediyorum kendi kendine 86 kilo iken regl in ilaçsız mi olurdu
Bu arada Allah bağışlasın bebisiniii
Maşallah arkadaşım içime su serptin Vallahi çok sevindimm.şimdi hamile misin kucağına aldın miii yoksa Allah bağışlasın canım.ben iyice kilo alırım diye korkudan söktürücü içip duruyorum regl olmak için bırakSam kim bilir nezaman gelir.demekki senin metformin ve klomen sadece yumurtlama için yeterli oldu peki kaç tane içtin kaç mg lik ti?Ben 26 yasinda hamile kaldim birsuru doktora gittim hicbiri birseyler yapmadi surekli su kadar sure dene bukadar sure dene test test test bunye yoruluyo stres sikinti amma velakin doktorumu buldum bana dediki senin bukadar ugrasmana cocugun olmuyo ozaman vucudu yormadan 3.ayda tup bebek asilama yok peki dedim bana glifor verdi ardindan klomen tabi iliski gunleri soyluyor 2 gude 1 doktordayim buarada hic dogum kontrol hapi kullanmadim onceden hamile kalmak istiyorum dedigimde bana dogum kontrol diyolar bu ne perhiz ne lahana tursusu neyse benim kafada tabi tup bebek odakli hic dusunmedim o ilaclardan sonra hamile kalacagimi gayet negatif olcagini dusunup kan verdim ultrasona girdim hamileyim ve 89 kilodan da 1 gram vermedim 1 ay icinde bu olaylar 1 bucuk aylik bir surecte gerceklesti
Maşallah arkadaşım içime su serptin Vallahi çok sevindimm.şimdi hamile misin kucağına aldın miii yoksa Allah bağışlasın canım.ben iyice kilo alırım diye korkudan söktürücü içip duruyorum regl olmak için bırakSam kim bilir nezaman gelir.demekki senin metformin ve klomen sadece yumurtlama için yeterli oldu peki kaç tane içtin kaç mg lik ti?
Maşallah Allah bağışlasın inşallah canım ben Ankaradayimm Allahtan gelene razıyız şükür eşimde hep destekçim.Vallahi bende Anne olursam hayirlisiyla nasıl oldum diyince dua ve ilaçlarla dicem Allahın izniyle :)Ben nekadar ictim hatirlamiyorum suanda kizim Allah uzun omur versin 1bucuk yasinda tek sıkıntım hamilelikte dusuk korkusuydu 2 kez kanama yasadim muhakkak hamile kaldiginda progestan ve acil durumlarda kanama gibi igne ismi ogren merak etme senin de bebegin olcak saglikla hayirla sadece kafani rahat tut ben 6 sene bekledim kizimi evet hergun agladim neden cocugum olmuyo diye hasret cektim zor bir durum ama inan hic beklemedigin anda kalp atisini duyuyorsun ben hic inanmiyordum bebegim olcagina 6 sene dile kolay ama simdi yataginda misil mis uyuyor sen doktorunu iyi sec benim doktorum pinar batu kartal suan zeynep kamil de eger istanbuldaysan tavsiye ederim ve esi ozgur kartal bu kadin bildigin antidepresan konusmasiyla seni rahatlatiyor en kisa zamanda bebegini kucagina alman dilegiyle canim