• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

OTE="Minikkk001, post: 47199887, member: 711012"]Allah razı olsn canm benm daha kan vermedim ama var gibiii.resim ataamadm dosya seçmiyo.
Sad 5 haziran yani ilk günü oluyo 21 haziranda gece iliski oldu 23 haziranda saat 3 de çatlatma iğnesi oldum 24haziran saat 3 de aşılamam oldu.ama tuttuysa asilamada tuttu snra ilişki doru dzgn olmadı ilk iki gün yattmm sonra moralim bozuluyor diye kalktım ama ağır is yapmadm kaç kere dolmuşa bindim yürüdüm herkesin dedi gibi onemsemedim eşim hep oğlum npiyo derdi kzardm deme belki yok dye Sonra hayal kırıklığı büyük oluyo diye bakalm bgun de test yapar yarın kan vermeye gider insallahh sağlıklı shhatlidir Rabbim mm isteyen herkese versin ben iki yıl bekledim polikistik over den dolayi hiç olmuycak saniyodum[/QUOTE]
İnşallah Güzel bir hamilelik gecirirsin sağlıklı sihhatli bebegini kucagina alirsin..
Canim bir şey soracagim polikistik over den olmadi diyorsun ya yani yumurtalikta kist anlamindami kasdetiyorsun bi tam anlatabilirmisin sorununu sana zahmet..
Benimki endometriozis hastaligi polikistik overmi onu tam algilayamadim .tmm raporda endometriozis diyor.yaa nebilim umidim kaybolmasin çocuk olmuyor diye
Senin habere cok sevindim anneme didim o da cok sevindi.bana cok baski yapiyordu kilolusun ver bak ondan olmuyor dr lar diyodu diyor bana bende ornek gosterdim seni cok sevindi .sen şuan 82 misin yanlis anlama bana cok umid oldun...

Teşekkür ederim canm o hastalık tam olarak ne bilmiyorum ama benm polikistik over yani yumurtlama bozukluğu vardı ve şükür iki yıl sonra nasip etti ve ikinci asilamami tabii kilo versen iyi benm bu ay tutmasiydi bende diyet spor yüzmeye baslicaktm suan boy 1.64 kilo 82 filan sanirim ama hiç umudum yoktu aslında vardı ama hayal kırıklığına ugraraamamak için takmak çok şükür oldu bugün kan verdim canm 113 cikti Rabbim tüm isteyenlere versin zamanı gelince oluyo derlerdi de inanmazdim 600 yasin serif dağıttı niyetime 40 gün Meryem süresi okudum iki üç ay sonra oldu ilk Allahimin sonra doğru tedavi ile çok sukur

Teşekkür ederim canm o hastalık tam olarak ne bilmiyorum ama benm polikistik over yani yumurtlama bozukluğu vardı ve şükür iki yıl sonra nasip etti ve ikinci asilamami tabii kilo versen iyi benm bu ay tutmasiydi bende diyet spor yüzmeye baslicaktm suan boy 1.64 kilo 82 filan sanirim ama hiç umudum yoktu aslında vardı ama hayal kırıklığına ugraraamamak için takmak çok şükür oldu bugün kan verdim canm 113 cikti Rabbim tüm isteyenlere versin zamanı gelince oluyo derlerdi de inanmazdim 600 yasin serif dağıttı niyetime 40 gün Meryem süresi okudum iki üç ay sonra oldu ilk Allahimin sonra doğru tedavi ile çok sukur
Minikk canim cok sevindim senin adina rabbim hayirli evlat etsin kucana almayi nasip etsin ins

Cok sevindim canim inşallah saglikli alirsin kucagina Minikkk001 Minikkk001 darisi bizlere dua et olurmu Ayyyyyyyyy cok sevindim şuan gözlerim doldu. ..[/QUOTE
Allah razı olsun kuzummm tüm isteyenlere olsun insalllahh çok dualrimdasiniz ettim bekledim Rabbim tam yoruldugm ay nasip etti hamd olsn.Rabbim sanada en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah canm.bu arada iki bebek korkmuyor değilim inşallah saglikli olsunlarda

Hanımlar pko teşhisi nasil konuyor? Ve semptomları neler? Bende son 1-2 yilda cok fazla kilo aldim ve bazı saglık sorunları ysiyorum. Ama gittigim doktorlar cok fazla ilgilenmediler.

Merhaba canimcimlar bende pko yok seker de yok ama aldigim kilolari cok zor veriyorum diyet spor herseyi deniyorum once verip sonlara dogru aliyorum
Hamile kalmak istiyorum aslinda bugun regl gunumhala olmadim ama pek umudum yok

Minnik selcanmehmet ne yaptiniz bn ayniyim hala duruo lanet kilolar of morelim cok bozuk herkes ustume gelio kilolarim yuzunden evlendinde boylemiydin bilmm ne cok kotuyym

Merhabalar bende de picos var
Doktorum insülin direncini düşürmek için hap verdi bununla beraber zayıflaman gerekiyor dedi o zaman % 90 ihtimalle hamile kalabilir mişim
Falak şöyle bi durum var gerçekten gün içinde yemek yemiyorum diyecek kadar az yiyorum ama tatlıdan kendimi alamıyorum önceki kadar sık yemesemde aklımın köşesinde tatlı hep var hap kullandığımdan beri de tatlıyı azaltmaya çalışıyorum eşimde desten oluyor sağolsun ama diyet yapmam gerekiyor nasıl bi diyet uygulayabilirim neler yaptınız bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Beraber diyete başlasak birbirimize destek olsak olur mu ? Belki birbirimizi motive ederek daha çok ilerleyebiliriz ☺️

Back