Oyyy oyyy burda gezinirken bu konuya göz attim anilarim depreslesti bari bende yasadiklarimi yazayim
Ben 13 yil olacak hic hamile kalamadim bu sure içinde toplam vucudumun dinlenmesi icin 3.5 yil ara verdim tabiki maddiyata soz konusu.iki asilama 3 tup bebek tedavisi oldum daha bundan 3 ay önce negatifi gördüm sindide kilo verme cabasindayim.arkadaslar tedavi gorecekseniz muhakkak kilo veriniz hep engel dusugede sebeb olur tamam bazi arkadaslarimiz kilolu hamile kalanlar şanslı rabbim nasip etmis ama suda bi gercek kilolu olanlarda cogunda hamile kalma ve dusuk riksi çok icinde bende dahil.sindi eylül ekim aylarda 4 cu tüp bebegi denicegim ama o zamana kadar en az 20 kilo verecegim cektigim aciyi emeği ben bilirim bide allah.onun icin zayiflamaya kararliysaniz bende katiliyim size.konu sahibi canim glifor şeker hapini bende kullandim 1 yil kadar 9 ay bulantim oldu aglaya aglaya yemek bisirdigimi bilirim ama herşey bebis icin ilacini muhakk kullan doktorun soyledigi şekilde iki defa kullan yaşın da genc ins rabbim hepimize taddirsin evladi bu arada bu hap kiloda verdirdi 9 kilo vermistim yumurtanin etrafindaki yaglari yakiyormus o zaman dr demisti.bu arada 4 ay içinde iki tup bebek yaptirdim sonuc negatif ustelik 7 kiloda aldim ikisi gitti 85 şuan en az 15 - 20 verebilirsem geris gelecegine inanıyorum. birbirimize destek olalim burda.