• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Ve kilo vermek istiorum bu kilo ile hamile kalmak istemiorum cocuk olsun die hic dok ilac vs kullanmadim. Sadece diyetisyene 1 ay gittim kadin dog doktorum glifor verdi. Zayiflamanda yardimci olacak dedi diyet yaprken oda kullanamdim dieyt yaptim o zamn 92 idim 89 dustum tabi tekrar aldim 90 oldum :(

Oyyy oyyy burda gezinirken bu konuya göz attim anilarim depreslesti bari bende yasadiklarimi yazayim
Ben 13 yil olacak hic hamile kalamadim bu sure içinde toplam vucudumun dinlenmesi icin 3.5 yil ara verdim tabiki maddiyata soz konusu.iki asilama 3 tup bebek tedavisi oldum daha bundan 3 ay önce negatifi gördüm sindide kilo verme cabasindayim.arkadaslar tedavi gorecekseniz muhakkak kilo veriniz hep engel dusugede sebeb olur tamam bazi arkadaslarimiz kilolu hamile kalanlar şanslı rabbim nasip etmis ama suda bi gercek kilolu olanlarda cogunda hamile kalma ve dusuk riksi çok icinde bende dahil.sindi eylül ekim aylarda 4 cu tüp bebegi denicegim ama o zamana kadar en az 20 kilo verecegim cektigim aciyi emeği ben bilirim bide allah.onun icin zayiflamaya kararliysaniz bende katiliyim size.konu sahibi canim glifor şeker hapini bende kullandim 1 yil kadar 9 ay bulantim oldu aglaya aglaya yemek bisirdigimi bilirim ama herşey bebis icin ilacini muhakk kullan doktorun soyledigi şekilde iki defa kullan yaşın da genc ins rabbim hepimize taddirsin evladi bu arada bu hap kiloda verdirdi 9 kilo vermistim yumurtanin etrafindaki yaglari yakiyormus o zaman dr demisti.bu arada 4 ay içinde iki tup bebek yaptirdim sonuc negatif ustelik 7 kiloda aldim ikisi gitti 85 şuan en az 15 - 20 verebilirsem geris gelecegine inanıyorum. birbirimize destek olalim burda.

Oyyy oyyy burda gezinirken bu konuya göz attim anilarim depreslesti bari bende yasadiklarimi yazayim
Ben 13 yil olacak hic hamile kalamadim bu sure içinde toplam vucudumun dinlenmesi icin 3.5 yil ara verdim tabiki maddiyata soz konusu.iki asilama 3 tup bebek tedavisi oldum daha bundan 3 ay önce negatifi gördüm sindide kilo verme cabasindayim.arkadaslar tedavi gorecekseniz muhakkak kilo veriniz hep engel dusugede sebeb olur tamam bazi arkadaslarimiz kilolu hamile kalanlar şanslı rabbim nasip etmis ama suda bi gercek kilolu olanlarda cogunda hamile kalma ve dusuk riksi çok icinde bende dahil.sindi eylül ekim aylarda 4 cu tüp bebegi denicegim ama o zamana kadar en az 20 kilo verecegim cektigim aciyi emeği ben bilirim bide allah.onun icin zayiflamaya kararliysaniz bende katiliyim size.konu sahibi canim glifor şeker hapini bende kullandim 1 yil kadar 9 ay bulantim oldu aglaya aglaya yemek bisirdigimi bilirim ama herşey bebis icin ilacini muhakk kullan doktorun soyledigi şekilde iki defa kullan yaşın da genc ins rabbim hepimize taddirsin evladi bu arada bu hap kiloda verdirdi 9 kilo vermistim yumurtanin etrafindaki yaglari yakiyormus o zaman dr demisti.bu arada 4 ay içinde iki tup bebek yaptirdim sonuc negatif ustelik 7 kiloda aldim ikisi gitti 85 şuan en az 15 - 20 verebilirsem geris gelecegine inanıyorum. birbirimize destek olalim burda.
Ins verelim kilolarimizi bn 90 nim:( doktorum 70 75 kilo olman lazim dio rahat bi gebelik icin ama bnim bi cocum oldugu icin normal yollarla gebelik dio doktor en son diger tedavi ama once zayifla dio

Boyun uzun galiba 70- 75 kiloda olman için.benim boy 1.51 kilom 85 benim boya göre 30 kilo fazlaligim varda ben 15 -20 kilo versem sukredecegim.yasimda gecmeden bir an önce sene basina kadar verebilsem bir daha denicegim tüp bebek birde vucudumun ve maddiyat yonden toparlanmaya çalışıyorum. Komur gozlum sizde sorun neydiki yineki bir evladin olmuş allah hayirli uzun omurler versin.

Nasil bir diyet yapiyonuz ben gecen persembe günü karatay diyetine başladım bakalim nasıl bi etkisini göreceğim çok araştırdim en saglikli bu diyeti buldum inş faydasini görürüm.

Boyun uzun galiba 70- 75 kiloda olman için.benim boy 1.51 kilom 85 benim boya göre 30 kilo fazlaligim varda ben 15 -20 kilo versem sukredecegim.yasimda gecmeden bir an önce sene basina kadar verebilsem bir daha denicegim tüp bebek birde vucudumun ve maddiyat yonden toparlanmaya çalışıyorum. Komur gozlum sizde sorun neydiki yineki bir evladin olmuş allah hayirli uzun omurler versin.
Ben evlendim 57. Kiloydum hamile kaldim 65 dim doguma 100 le gittim dogum kilolarim kaldi kizkende surekli 3 4 ayda bir adet oluodum dogumdan sonra doktorum pko yeshisi koydu ablamdada var aynisi oda pko hastasi o baya zor gebe kalio ama doktorum bnim norml kalabilcemi soyledi zayiflarsam ama :)

Bu arada boyum 164

Nasil bir diyet yapiyonuz ben gecen persembe günü karatay diyetine başladım bakalim nasıl bi etkisini göreceğim çok araştırdim en saglikli bu diyeti buldum inş faydasini görürüm.
Suan icin uyguladim bi diyet yok ama 2 gundur yogurt pul biber limon karistirip yatmadan once yiyorum ve uyuyorum gobek yaglarini eritiomus hemde cok sik afedersin lavaboya cikorum

UOTE="komur_gozlum, post: 46691510, member: 759227"]Suan icin uyguladim bi diyet yok ama 2 gundur yogurt pul biber limon karistirip yatmadan once yiyorum ve uyuyorum gobek yaglarini eritiomus hemde cok sik afedersin lavaboya cikorum[/QUOTE]
Iyimis lavaboya cikman sen kolay verirsin kilolari bence.benim kabizlik problemim var surekli seytan kulagina kursun gunde bir dilim karpuzun faydasi oluyor bu ara tüp bebek ten sona acayip kabizdim son iki haftadir iyiyim şükür yogurt kurunu ramazandan sonra deneyim firsat kalmiyo bende zencefil tarçınlı zerdacalli yogurt kurunu denedim ara ara sindi ise chia tohumu aldim yogurda katip yiyorum bide omega3 ten tut her vitamin varmış saglikli besleniyim dedim bide tokluk hissi veriyormus tatli istegini azaltiyormus.

Benimde sorun endometriozis hastalik vardi geçen sene ekimde dr gitigimde yumurta goremedi erken menopoza giriyorsun dedi acil yup bebek yapilmasi lazim dedi drum.kilolu halde tedaviye basladik 3 yumurta bulundu kalitesi dusuktu yaptik tutumadi iki ay ara verdim bu sure zarfinda arastirdim yumurtayi ne cogaltir ne hangi bitki kaliteli yapar hayit otu kullandim birbuçuk ay kadar hayitla beraber bingolden tanidik vasitasiyla polen aldim iki ayda onu kullandim tedaviye basladik 6 yumurta bulundu kaliteliydi embriyolarim tutmadi herşey yolunda idi şok oldu drum kilodan dedi biraz kilo verseniz tutma sansi yüksek olacak dedi .bende kilo veririm rabbim nasip ederse tüp bebek yaptiririk.eger kilo verirsem rekor kiracagim 8 yildir ayni kilodayim...

Benimde sorun endometriozis hastalik vardi geçen sene ekimde dr gitigimde yumurta goremedi erken menopoza giriyorsun dedi acil yup bebek yapilmasi lazim dedi drum.kilolu halde tedaviye basladik 3 yumurta bulundu kalitesi dusuktu yaptik tutumadi iki ay ara verdim bu sure zarfinda arastirdim yumurtayi ne cogaltir ne hangi bitki kaliteli yapar hayit otu kullandim birbuçuk ay kadar hayitla beraber bingolden tanidik vasitasiyla polen aldim iki ayda onu kullandim tedaviye basladik 6 yumurta bulundu kaliteliydi embriyolarim tutmadi herşey yolunda idi şok oldu drum kilodan dedi biraz kilo verseniz tutma sansi yüksek olacak dedi .bende kilo veririm rabbim nasip ederse tüp bebek yaptiririk.eger kilo verirsem rekor kiracagim 8 yildir ayni kilodayim...
Rabbim hayirlisi ile kilolarimizdan kurtulup bebek sahibi olmayi nasip etsin ins canim yas kac bu arada ben 23 diyetisyene gittim 1 ay kisin diyetisyen vucut yasimi soyledi sok oldum 35 dedi ama metobolizman hizli guzel dedi verirsen hizli verirsin dedi tm bi ay deil verdigi diyete uydum 92 den 89 dustum o zamn ama tekrar aldim suan 90 :( zayiflamak istiorum esimde ister istemes rahatsiz oluo ilk evlendigi halim nerde simdiki halim nerde :'(

Merhaba kizlar yazdiklariniz yeni okudum.burdan yazilanlar telefondan facebook gibi bildirim sesi vermedigi icin pek bakmadim. Ben 25 yasindayim 163 boy 65 kiloyum. 70 dim diyetisyenle 62 ye indim ama diyeti biraktigim gibi tekrardan 65 oldum cok sinir bozucu bu kadar cabuk nasil aldim tekrardan anlamadim. Simdi yediklerime dikkat ederek ve yuruyus yaparak vermeye calisiyorum ama nafile yine. Pko icin asilama falan yapilmadi bana henuz suanda 2 aydir adet olmadim da doktorumu degistirdim haziranda randevum var. Minikkk001 Minikkk001 dedigi gibi her pazartesi kilomuzu yazalim ne yediklerimizi anlatalim daha iyi olur diye dusunuyorum. Herkes uyarsa ben varim. Bu arada BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim ilk doktorum bana gluchopage vermisti ama diger doktorlarim vermedi sekerim cok dusuk diye sanirim. O ilavi kullandigimda bana hem yediklerimden bisy anlamadim hemde afedersiniz esimle birlikte olmk istemiyodum. Birlikte olmadan da cocuk olmaz sanirim :-D

Bende pkoyumemnun 1 yıldır gluopchage kullanıyorum. 15 kg verdim. Hala vermeye çalışıyorum 4 ay önce hamile kaldım malesef düştü. Şimdi tekrar olma ümidiyle bekliyorum

Hepiniz hosgeldinizzzz arkadaşlar valla bende konuyu açtım ama daha öyle bi diyete başlamadım aksamlari meyve filan gecistiriyorum neler yapsak her akşam birer kase ev yoğurdu yiyelim çeyrek limon 1cay kaşığı pulbiber diyetisyene sormuştum öyle olsaydı bizde öğrenirdik dedi geçti ama zarari olmaz heralde haziranda tedavi olucaklar varmii

Back