• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Hayırlısı olsun inş tutar olur rabbim hayirli evlat versin gonlune göre.eger hic yaptirmadinsa hic korkma çok basit aşılama birde yat 3 gun boyunca drun bişey olmaz gezebilirsin dise bile yat protein beslen balık tavuk yumurta gibi.
Valla hayırlısı olsun bi kere klomen kullanıp aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalm bihaftaya hastaneye giderim inşallah bidaha başlarız ben nerdeyse 11 gün yattım ama sonuc negatifti:anne:[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canim bende ramazanda yaptirmistim bi asilama bi diger ramazanda tüp bebek yaptirmistim ilac yonden zorlanmistim.sen sadece klomen mi kullandin.catlatma ignesi menogon igne bide östrojen hapmi vardi ney ozamanlar birde asilamaya baslatmadan önce bir ay yaz doğum kontrol hapı kullandirdi sonra iğne ilac. Hayirlis rabbim bizede nasip etsin ben zayiflaysmazsam zor tüp bebek yaptiririm:-(

Affff allahim kizlar iki gündür diyet ne kalmadi ekmek ne yimedimde ama bir dilim tatli yedim mesala birde gec saatte 22:00 aciktik marulla kofte yedim ,iki gundur annemgile temizlige gidiyorum yoksa böyle olmazdi ama hemen tartiya yansimis bir gr bile vermemisim yahu.kurban oldugum ramazan senden umutluyum.yani ramazan ayi :)

Kizlar siz naptiniz yürüyüş yaptinizmi diyet nasil gidiyor. kömür gözlüm yok anam ben katilamam yarışmaya ney sizlerle yazissam birbirimize destek olsak yeter bide kilo veremeyince hemen motivasyonum düşüyor.ama burda birbirimizi motivasyon edebiliriz ben dogru düzgün evde olupta erken saatlerde yesem yemegimi kilo veririm galiba bide ona dikkat edeceğim... aman sastim valla

Valla hayırlısı olsun bi kere klomen kullanıp aşılama yaptırdım ama tutmadı bakalm bihaftaya hastaneye giderim inşallah bidaha başlarız ben nerdeyse 11 gün yattım ama sonuc negatifti:anne:
Hayirlisi olsun canim bende ramazanda yaptirmistim bi asilama bi diger ramazanda tüp bebek yaptirmistim ilac yonden zorlanmistim.sen sadece klomen mi kullandin.catlatma ignesi menogon igne bide östrojen hapmi vardi ney ozamanlar birde asilamaya baslatmadan önce bir ay yaz doğum kontrol hapı kullandirdi sonra iğne ilac. Hayirlis rabbim bizede nasip etsin ben zayiflaysmazsam zor tüp bebek yaptiririm:-([/QUOTE]
Canim klomen li aşılamam oldu bakalım bu ay nasıl olcak belki iğneye gecerizzz çok zor surec Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn inşallah şu mübarek aylarda

Kizlar siz naptiniz yürüyüş yaptinizmi diyet nasil gidiyor. kömür gözlüm yok anam ben katilamam yarışmaya ney sizlerle yazissam birbirimize destek olsak yeter bide kilo veremeyince hemen motivasyonum düşüyor.ama burda birbirimizi motivasyon edebiliriz ben dogru düzgün evde olupta erken saatlerde yesem yemegimi kilo veririm galiba bide ona dikkat edeceğim... aman sastim valla
Canim ben sabah yürüyüş yaptım yarım saat aksamda yine yarım saat yürüdüm çok iyi oldu artk inşallah her sabah yürüyüş yapıcam böyle olmucak 9 aylık göbeğim var resmen olmaz böyle kadın aynaya baktıgnda mutlu olmalı hepimiz bununla ediyoruz tabiii en önemlisi bebisler icinnn

Ayyy yoruldum daha yeni eve geldim.bugun cok yogun geçti gunum esime ramazanda sagurda yesin diye kete yaptim en az15-20 günlük bizimki yemek yemegi sevmez kete kete.ordanda kaynanam hastalanmis hastaneye gittik annemgile ugradik eve 45 dk yürüdük hasatim çıktı. Bugun kahvaltimi bozmadan guzel yaptim kete piserken tadi nasil olmus derken bi tane yedim az öncede keteleri posetlerken su güzel gözüküyor tadi nasil dedim onuda goturdum ama cok güzel olmus normalde kete yemem sicak sicak buram buram kokunca dayanamadim bugunku hatam bu birde marketten bir kilo dondurma aldim ailece yedik ama onuda götürdüm. Aksam menum yoktu. Ama berbat menum du.

Canim ben sabah yürüyüş yaptım yarım saat aksamda yine yarım saat yürüdüm çok iyi oldu artk inşallah her sabah yürüyüş yapıcam böyle olmucak 9 aylık göbeğim var resmen olmaz böyle kadın aynaya baktıgnda mutlu olmalı hepimiz bununla ediyoruz tabiii en önemlisi bebisler icinnn
Ayy o göbek bendede var hele sirtim yan etleri cikiyor nefret ediyorum en çok ordan rahatsizim inan aynaya bakmak bile istemiyorum gormezden geliyorum artik vücudumu gorunce iiiyyy biz böyle diyoruz ya ,ya eşler ne düşünüyor bode yas ilerledikce kilo kalıyor gibi senin yaşın genç o yönden sanlisin pes etmek yok yola devamm...

Ayyy yoruldum daha yeni eve geldim.bugun cok yogun geçti gunum esime ramazanda sagurda yesin diye kete yaptim en az15-20 günlük bizimki yemek yemegi sevmez kete kete.ordanda kaynanam hastalanmis hastaneye gittik annemgile ugradik eve 45 dk yürüdük hasatim çıktı. Bugun kahvaltimi bozmadan guzel yaptim kete piserken tadi nasil olmus derken bi tane yedim az öncede keteleri posetlerken su güzel gözüküyor tadi nasil dedim onuda goturdum ama cok güzel olmus normalde kete yemem sicak sicak buram buram kokunca dayanamadim bugunku hatam bu birde marketten bir kilo dondurma aldim ailece yedik ama onuda götürdüm. Aksam menum yoktu. Ama berbat menum du.
Yok arkadasim yok biz bu kilolari veremicez senle :( esim dio sen 3 gun en fazla uyguluon 3 gunden sonra bozuin yapamazssin dio buda benim butun hevesimi kirio:'(

Yok arkadasim yok biz bu kilolari veremicez senle :KK43: esim dio sen 3 gun en fazla uyguluon 3 gunden sonra bozuin yapamazssin dio buda benim butun hevesimi kirio:'(
Aslinda ne kadar diyosak kac defa rejime basladiksak bozup durdugumuz için kimse inanmıyor kaldiki esimiz inansin.once kendimiz inanacagiz ben bu kilolardan kurtulmak istiyor muyum istiyorum verebilirmiyim verebilirim dayana bilir miyim dayaniyirim yeter artik sindiyece yediklerim tadlari hep ayni diyorum bir kaç gun sonra bu laflari unutuyorum artik unutmak istemiyorum iste demekki cok umursamiyok dediklerimiz lafta kaliyor bedende degil arkadasim önce biz kendimize inanacagiz uygliyacagiz etraftakiler uyguladiklarimizi gorunce inanir bide diyete baslarsak esimiz dahil kimseye demicegiz biz bunu senle burda badarabiliriz hic olmasa ayda iki kilo olsun verelim tmmi.varmisin canim yani bu anlattiklarin aynisi bende yaşıyorum.

Arkadaslar hepimiz aşağı yukarı ayniyizzz bende dün misafirlikteydim yedim ama sonuçta yürüdüm bugunde evde is yapıcam en azından oturmaktan iyidir istersk verebiliriz ama yine yiyelim çikolata bi paket yerine bi parça öldürmez bizi ama zayıflatır böyle yaparsak zaten tedavi sürecinde Alıyoruz kiloları hiç kimsenin motivasyonumuzu bozmadan izin vermeyelim dondurma okadar da kötü değil en azından öğün olarak yeriz ama paket gıda yerine açık dondurma yiyelim bende sabah tost yaptım yedim arada bir kendimizi de odullendirelim ki moralimz yerine gelsin ama hergün yürüyelim ve yemeğimizi saatinde yiyelim

Aslinda ne kadar diyosak kac defa rejime basladiksak bozup durdugumuz için kimse inanmıyor kaldiki esimiz inansin.once kendimiz inanacagiz ben bu kilolardan kurtulmak istiyor muyum istiyorum verebilirmiyim verebilirim dayana bilir miyim dayaniyirim yeter artik sindiyece yediklerim tadlari hep ayni diyorum bir kaç gun sonra bu laflari unutuyorum artik unutmak istemiyorum iste demekki cok umursamiyok dediklerimiz lafta kaliyor bedende degil arkadasim önce biz kendimize inanacagiz uygliyacagiz etraftakiler uyguladiklarimizi gorunce inanir bide diyete baslarsak esimiz dahil kimseye demicegiz biz bunu senle burda badarabiliriz hic olmasa ayda iki kilo olsun verelim tmmi.varmisin canim yani bu anlattiklarin aynisi bende yaşıyorum.
Varim diyette oldumuzu bitek biz bilelim konusunda haklisin

Ben kac gundur ev temizliom camlar kapilar yerler mufagi bastan sona temizlecem bugun halilar gelcek bugun ama gr gitmio ya ama kas yaptim vucut tas gibi oldu ve afedersiniz baldirlarim kolllarim bacaklarim oyle bi agrio ki aksam uzaninca:(

komur_gozlum komur_gozlum tabiki veririm bir ölçü tarifi 1 kilo süt,iki bardak su ilik olsun 1, 5 kiprit kutusu maya hani küp şeklinde ,maya ikici mayaninda yarısı bu ketenin ozelligi mayasi cok olursa guzel oluyor bir su bardağı na yakin toz seker hafif tuzunuda at, bir su bardağı sivi ayçiçek yagi elin hamura bulasacaksekilde yogur sonra hsmur kendini topluyor.
Bu hamuru eskilemeden acma kete yapip bisirebilirsin.acma keteside süper oluyor.
Bu hamuru kete yspabilirsin ben patatesli kete yaptim süper oldu. Ama hamuru biraz eskile yap .Patatesi hasliyorsun esin sogani seviyorsa (benimki sevmez) bi tencereye tere yag yada zeytin yag yada margarin zevkine kalmis yag koy (tereyağ koydum msrgarinle)3-4 orta boy sogani küçük dogra kavur icine toz biber pulbiber nane bir tutam maydonoz tuz at hasladigin ezilmiş patatesleri koy tencere bir dk kisik ateste iyice kavur baharatlarini birbirine yedir.hamuru yuvarlak sekile al icine koy patatesleri sonra yastila yada pide seklini koy beni ikisinide yaptim tadi superdi.yanliz patatesli yaparsan hamuru civik yogur ellerini yağa batir sekil ver yeni öyle ogrendim.

Oooo kızlar bizim işimiz zor bizde Bu boğaz olduktan sonra bende dün su böreği açtım ☺ nerelisin neresi ketesi bu bizde erzincanlilar da kere der ama şekerlimi hatırlayamadım sanki bizimki un kavurup koyuyordukk

Kızlar o kadar yoruldumki bizim bahce vardi yani tarla saat 6 bahcedeydik ekim dikim çapa isleri saat 9 da geldim eve cok fena hasatim iki gündür bahcedeyik ramazan gelmeden şükür biraz bitti. Canim ketenin 3 yumurtayi söylemeyi unuttum.Minikkk001 cim açma keteye biz un kavurup koyariz üç bezeyi acariz aralarini kat kat margsrinleriz katlariz trkrar acariz içine içi koyari tekrar katla firina cok zahmetli.ben patatesli normal poaca gibi ama yuvarlak jete şeklinde yaptim.bu hamur tarifi ketelere puacaya hidrn tarif arksdastan aldim güzelmiş. Allahtan cik dusgun değilim ben bide bunlsr yesem iki kat kilo alirdim.ben sivasliyim ama kayseride büyüdüm.bu arada iki gündür super diyet yaptım bol bol su ekmek yemek yok iki ogun yemek..

Kızlar o kadar yoruldumki bizim bahce vardi yani tarla saat 6 bahcedeydik ekim dikim çapa isleri saat 9 da geldim eve cok fena hasatim iki gündür bahcedeyik ramazan gelmeden şükür biraz bitti. Canim ketenin 3 yumurtayi söylemeyi unuttum.Minikkk001 cim açma keteye biz un kavurup koyariz üç bezeyi acariz aralarini kat kat margsrinleriz katlariz trkrar acariz içine içi koyari tekrar katla firina cok zahmetli.ben patatesli normal poaca gibi ama yuvarlak jete şeklinde yaptim.bu hamur tarifi ketelere puacaya hidrn tarif arksdastan aldim güzelmiş. Allahtan cik dusgun değilim ben bide bunlsr yesem iki kat kilo alirdim.ben sivasliyim ama kayseride büyüdüm.bu arada iki gündür super diyet yaptım bol bol su ekmek yemek yok iki ogun yemek..
Valla sen vercen kilolari banada biraz moral verin nolur ben 400 gr almisim yine offf ama bu ramazan yapmam lazim en azindan temmuza kadar 5 kilo versemde yeter temmuzda gorumcem evlenio:( yine sisko yine siskoyum:(

komur_gozlum komur_gozlum tabiki veririm bir ölçü tarifi 1 kilo süt,iki bardak su ilik olsun 1, 5 kiprit kutusu maya hani küp şeklinde ,maya ikici mayaninda yarısı bu ketenin ozelligi mayasi cok olursa guzel oluyor bir su bardağı na yakin toz seker hafif tuzunuda at, bir su bardağı sivi ayçiçek yagi elin hamura bulasacaksekilde yogur sonra hsmur kendini topluyor.
Bu hamuru eskilemeden acma kete yapip bisirebilirsin.acma keteside süper oluyor.
Bu hamuru kete yspabilirsin ben patatesli kete yaptim süper oldu. Ama hamuru biraz eskile yap .Patatesi hasliyorsun esin sogani seviyorsa (benimki sevmez) bi tencereye tere yag yada zeytin yag yada margarin zevkine kalmis yag koy (tereyağ koydum msrgarinle)3-4 orta boy sogani küçük dogra kavur icine toz biber pulbiber nane bir tutam maydonoz tuz at hasladigin ezilmiş patatesleri koy tencere bir dk kisik ateste iyice kavur baharatlarini birbirine yedir.hamuru yuvarlak sekile al icine koy patatesleri sonra yastila yada pide seklini koy beni ikisinide yaptim tadi superdi.yanliz patatesli yaparsan hamuru civik yogur ellerini yağa batir sekil ver yeni öyle ogrendim.
Hamuru eskilendikten sonra normal yuvarlak acioz tavadami pisirioz tavayi yaglioyomuyz daha. Once hic denemedim bu oructa denicem:)

Back