• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Hamuru eskilendikten sonra normal yuvarlak acioz tavadami pisirioz tavayi yaglioyomuyz daha. Once hic denemedim bu oructa denicem:)
Biraz mayalaninca basla yapmaya yapyim bitirim diyene kadar hamur iyice mayalaniyir yani eskileniyir (bizim burda hamuru mayaladim yada eskiledim diye konuşuruz da bu kelimeyi ben cok kullanmam ama yorgunluktan ne yazdigimi farkinda olmamisim kibari mayaladim demek :)))) ) firinda bisiyor canim benim firin iki tepsi alıyor kete seklini verip 18 tane yapip bisiriyorum.hamuru yuvarla yassila elinle fincan alti buyuklugu kadar icine hazirladigin patatesli yada unda kavurabilirsin yada peynirli ic yada sade yapabilirsin hazirladigin içten bir yemek kaşığı koy onu kapat hafif bezi al yani yuvarla yassila tepsiye koy.uzerine iki yumurta sarisina iki yemek kasiki süt koy cirp yaptigin keteye sur üzerine corek otu yada susam koyabilirsin yada sade yspabilirsin.

komur_gozlum komur_gozlum nerde dur bakalim bu ramazan arti olarak gelecek eksi olarak mi sahurda acikirim diye korkudan iki dilim kek yedim halbuki onun yerine kepek ek. Yeseydim bir daha bu hatayi yapmayim.canim karatay diyetini bi araştır sana zor olan sadece ekmegi kesmen yoksa kolay irde bir arkadaş protein diyetini önerdi bana ekmegi biraktiysan kolay bu dedi sadece karbonhidrat hesaplayip brsleniyorsun gunde 70-75 geçmeden ayni kiloda kaliyormusun 40-55 alırsan günde 600 gr veriyormusun bana nette arastir dedi ne kadar yanlis beslendigimi farkina vardim is uygulamada karbonhidrat degeri 0 olanda yediginde kesin kilo almiyorsun bide buna dikkat edecegim nette karbonhidrat besin degerleri diye arattir sende dikkat et inanıyorum sen hemen verirsin metobalizma çalışıyor ne güzel

Biraz mayalaninca basla yapmaya yapyim bitirim diyene kadar hamur iyice mayalaniyir yani eskileniyir (bizim burda hamuru mayaladim yada eskiledim diye konuşuruz da bu kelimeyi ben cok kullanmam ama yorgunluktan ne yazdigimi farkinda olmamisim kibari mayaladim demek :)))) ) firinda bisiyor canim benim firin iki tepsi alıyor kete seklini verip 18 tane yapip bisiriyorum.hamuru yuvarla yassila elinle fincan alti buyuklugu kadar icine hazirladigin patatesli yada unda kavurabilirsin yada peynirli ic yada sade yapabilirsin hazirladigin içten bir yemek kaşığı koy onu kapat hafif bezi al yani yuvarla yassila tepsiye koy.uzerine iki yumurta sarisina iki yemek kasiki süt koy cirp yaptigin keteye sur üzerine corek otu yada susam koyabilirsin yada sade yspabilirsin.
Bende diyorum ne demek acaba anlayamadm hiç duymamistm afiyet olsunnn

Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim:(

Neu="komur_gozlum, post: 46858825, member: 759227"]Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim:KK43:[/QUOTE]
Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Minikkk001 Minikkk001 de napti acaba tedaviye basladimi...
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .

Neu="komur_gozlum, post: 46858825, member: 759227"]Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim:KK43:
Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .[/QUOTE]
Bn dikkat edemiom oruc deilimya ne bulsam yiyom sabh tartildim 91 200:(

E="komur_gozlum, post: 46860122, member: 759227"]Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .[/QUOTE]
Bn dikkat edemiom oruc deilimya ne bulsam yiyom sabh tartildim 91 200:KK43:[/QUOTE]
Sindi regl donemindesin degilmi yanlış anlamadim bu donemdeyken tarttilma iki kilo bile fazla cikarsin regl donemin bitince tartil.ustelik bu tartildigin halde 200 gr eksik cikmisin dikkat et inan bu haldeyken iyi verirsin kilo.ins bende kendimi regl doneminde zabdedersem veririm malum bu dönemde daha cok tatli istah fazla oluyor.daha ben bile veremedim kilo orucluyken sindi 84.500 yaklastim olsun tek yavaş yavaş vereyim once 85 tim bide daha cok kapiz oldum.denemedigim şey kalmadi karpuzmu erikmi kaysimi incirmi artik tinlamiyor bide vucud alisacak oruca ondanda olabilir.
Bak canim kendimi sende görüyorum hemen pes etmiyelim ayda 2-3 kilo da olsa verelim napalim belki düğüne bilmem oraya buraya yetisemicegiz ama öyle de böyle de zaman geçiyor bu kiloları verelim bir topikte hamsi lafina karşılaştim
H_hedef
A_azim
M_mucadele
S_sabir
İ_istikrarli
Bunlarin hepsi bizde olamazmi olsun artik biz niye basaramiyalim bizim neyimiz eksik ustelik ucunda bebis de var bundan daha önemlisi ne olabilir saglik aşk bebis...

E="komur_gozlum, post: 46860122, member: 759227"]Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .
Bn dikkat edemiom oruc deilimya ne bulsam yiyom sabh tartildim 91 200:KK43:[/QUOTE]
Sindi regl donemindesin degilmi yanlış anlamadim bu donemdeyken tarttilma iki kilo bile fazla cikarsin regl donemin bitince tartil.ustelik bu tartildigin halde 200 gr eksik cikmisin dikkat et inan bu haldeyken iyi verirsin kilo.ins bende kendimi regl doneminde zabdedersem veririm malum bu dönemde daha cok tatli istah fazla oluyor.daha ben bile veremedim kilo orucluyken sindi 84.500 yaklastim olsun tek yavaş yavaş vereyim once 85 tim bide daha cok kapiz oldum.denemedigim şey kalmadi karpuzmu erikmi kaysimi incirmi artik tinlamiyor bide vucud alisacak oruca ondanda olabilir.
Bak canim kendimi sende görüyorum hemen pes etmiyelim ayda 2-3 kilo da olsa verelim napalim belki düğüne bilmem oraya buraya yetisemicegiz ama öyle de böyle de zaman geçiyor bu kiloları verelim bir topikte hamsi lafina karşılaştim
H_hedef
A_azim
M_mucadele
S_sabir
İ_istikrarli
Bunlarin hepsi bizde olamazmi olsun artik biz niye basaramiyalim bizim neyimiz eksik ustelik ucunda bebis de var bundan daha önemlisi ne olabilir saglik aşk bebis...[/QUOTE]
Bilmiom ya kndimi cok kotu hissediorum karsi komsum 65 kilo cok kilo aldim dio cildiriorum bnde ni zamnlar 57 lrdeydim simdi 90 asagi inemiom:( oda bi bebiste bole oldum 2 rabbim nasip ederni bilmiom ama ( buyuk ihtimalle etmicek:( ) oolursa eger kapidn gecenem:(

komur_gozlum komur_gozlum bir bebegin varmis allah bagislasin canim allahtan umuidini kesme bebeğin tedaviylemi oldu ikinciden umitsizin orasini allah bilir haaa kilo yonden biz bogazimizi tutamiyoruz yoksa bu topiktekilrr nasil vermis çoğu insanlar varki kilosu 57 -47 düşmek istiyor onlarda kilolu görmemiş hesabi eee bizlerde maşallah yediklerimiz yarayanlardanik bizimde sinavimiz bu haa bizde çaba gosterecegiz baktikki gitmiyor kilo dr gitmemiz lazim.
Bak ben 3 aydan beri diyetteyim guya bi bozdum bi basladim ama sebeblerim var ama bayagi aç kalmam gerekiyorki gidecek bu kilo.hatalarimi biliyom kendime çeki düzen vereceğim sende öyle yap dusunmek üzülmek le gitmiyor anam bu kilolar :((( şahsen ben oyledim...

Dun iftarda bir buçuk kase corba içtim yaninada bir surahiye bir limon ve yeşil nane koydum. Su doldurdum geldim gittim onu ictim metobalizma yi calistirsin diye.sonra salatam vardi yiyemedim neyse yagsiz kadayif tatliyla dondurma yidim uzerinede hazirladigim suyu ictim onu eritiyim hem hareket hem ibadet olsun diye teraviye gityim gidiş geliş 1.5 saat sürdü. Geldim eve esim durmadi çekirdek falan bense bir avuç beyaz leblebiyle yer fıstığı karışımı yedim bir porsoyon rokali turp yapragi tere den salata vardi iftardan kalan elma sirkeliydi yedim. uzerinede bir dilim karpuz kestim yedim bol su
Sahurda bir kase çorba ictim bir tane erik yedim bol su ictim yattim.ekmek yok..
Komur gozlum sence menum nasil tatli kacamakti.

Dun iftarda bir buçuk kase corba içtim yaninada bir surahiye bir limon ve yeşil nane koydum. Su doldurdum geldim gittim onu ictim metobalizma yi calistirsin diye.sonra salatam vardi yiyemedim neyse yagsiz kadayif tatliyla dondurma yidim uzerinede hazirladigim suyu ictim onu eritiyim hem hareket hem ibadet olsun diye teraviye gityim gidiş geliş 1.5 saat sürdü. Geldim eve esim durmadi çekirdek falan bense bir avuç beyaz leblebiyle yer fıstığı karışımı yedim bir porsoyon rokali turp yapragi tere den salata vardi iftardan kalan elma sirkeliydi yedim. uzerinede bir dilim karpuz kestim yedim bol su
Sahurda bir kase çorba ictim bir tane erik yedim bol su ictim yattim.ekmek yok..
Komur gozlum sence menum nasil tatli kacamakti.
Cok guzel hep sebze meyve agirlikli ama protein iceren biseylerde ye mesela haslanmis tavuk ne bilim sahurda haslanmis yumurta zayiflicaz die o kadarda iskence etmiyelim kendimize dimi :) az olsun ama oz olsun

komur_gozlum komur_gozlum bir bebegin varmis allah bagislasin canim allahtan umuidini kesme bebeğin tedaviylemi oldu ikinciden umitsizin orasini allah bilir haaa kilo yonden biz bogazimizi tutamiyoruz yoksa bu topiktekilrr nasil vermis çoğu insanlar varki kilosu 57 -47 düşmek istiyor onlarda kilolu görmemiş hesabi eee bizlerde maşallah yediklerimiz yarayanlardanik bizimde sinavimiz bu haa bizde çaba gosterecegiz baktikki gitmiyor kilo dr gitmemiz lazim.
Bak ben 3 aydan beri diyetteyim guya bi bozdum bi basladim ama sebeblerim var ama bayagi aç kalmam gerekiyorki gidecek bu kilo.hatalarimi biliyom kendime çeki düzen vereceğim sende öyle yap dusunmek üzülmek le gitmiyor anam bu kilolar :KK43:(( şahsen ben oyledim...
Hyr norml oldu pko hastasi oldugum digumdan 1 yil sonra ogrendim dr cocum olmicakmi dedim nette arastirdim falan dedim kisirlik yapiomus dedim dedi ne alakasi var senin bi cocun oldu sadece 2 istiosan kilo vermn gerekio dusukle sonuclanmamasi icin

Neu="komur_gozlum, post: 46858825, member: 759227"]Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim:KK43:
Canimm salı günü igne vurmaya başladım ug gün vurdum bugün gittim gelişme yok dedi pazartesiye kadar devam edicem 37,5doz bakalım inşallah ozmana büyür bide aşılama olacak arkadaşlar nar ve ananas tavsiye ediyorlarmiş tutunmak icin bilginiz olsunn

Kızlar arkadaşım 20 günde 3,5 kilo verdi sabah herseyi kahvaLtda yedi bir hafta soğan suyu içmişti aksama bir su bardağına bir ceviz kırıp sabah içti gecede pulbiber limon ev yogurdu karışımı yaptı bi kase biraz dikkat etti ama herseyi yedi maşallah isterseniz yoğurt ve cevizi yapalim hep beraber

Back