- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Ben yarım saat yürüdüm bakalm yürüyüş önemli bide şu içmek akşam da geç yemesek inan veririz ben regl oldm oruç tutmycam bide tedaviye başlıcam salı günü bi sorun çıkmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayalamak yani mayalanmasini beklemek bole puf puf oluo ya bekleyince oo :)Kızlar yaa hamuru eskiletmek ne demek ☺
Rabbim hakkimda hayirlisini versin hayirlisi ile bi bebis nasip etsin insBen yarım saat yürüdüm bakalm yürüyüş önemli bide şu içmek akşam da geç yemesek inan veririz ben regl oldm oruç tutmycam bide tedaviye başlıcam salı günü bi sorun çıkmazsa
Biraz mayalaninca basla yapmaya yapyim bitirim diyene kadar hamur iyice mayalaniyir yani eskileniyir (bizim burda hamuru mayaladim yada eskiledim diye konuşuruz da bu kelimeyi ben cok kullanmam ama yorgunluktan ne yazdigimi farkinda olmamisim kibari mayaladim demek :)))) ) firinda bisiyor canim benim firin iki tepsi alıyor kete seklini verip 18 tane yapip bisiriyorum.hamuru yuvarla yassila elinle fincan alti buyuklugu kadar icine hazirladigin patatesli yada unda kavurabilirsin yada peynirli ic yada sade yapabilirsin hazirladigin içten bir yemek kaşığı koy onu kapat hafif bezi al yani yuvarla yassila tepsiye koy.uzerine iki yumurta sarisina iki yemek kasiki süt koy cirp yaptigin keteye sur üzerine corek otu yada susam koyabilirsin yada sade yspabilirsin.Hamuru eskilendikten sonra normal yuvarlak acioz tavadami pisirioz tavayi yaglioyomuyz daha. Once hic denemedim bu oructa denicem:)
Bende diyorum ne demek acaba anlayamadm hiç duymamistm afiyet olsunnnBiraz mayalaninca basla yapmaya yapyim bitirim diyene kadar hamur iyice mayalaniyir yani eskileniyir (bizim burda hamuru mayaladim yada eskiledim diye konuşuruz da bu kelimeyi ben cok kullanmam ama yorgunluktan ne yazdigimi farkinda olmamisim kibari mayaladim demek :)))) ) firinda bisiyor canim benim firin iki tepsi alıyor kete seklini verip 18 tane yapip bisiriyorum.hamuru yuvarla yassila elinle fincan alti buyuklugu kadar icine hazirladigin patatesli yada unda kavurabilirsin yada peynirli ic yada sade yapabilirsin hazirladigin içten bir yemek kaşığı koy onu kapat hafif bezi al yani yuvarla yassila tepsiye koy.uzerine iki yumurta sarisina iki yemek kasiki süt koy cirp yaptigin keteye sur üzerine corek otu yada susam koyabilirsin yada sade yspabilirsin.
Amin canm tüm isteyenlerin içinde bizlerde sağlıkli sıhhatli hayırlısondan versin insallahRabbim hakkimda hayirlisini versin hayirlisi ile bi bebis nasip etsin ins
Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz muNeu="komur_gozlum, post: 46858825, member: 759227"]Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim
Bn dikkat edemiom oruc deilimya ne bulsam yiyom sabh tartildim 91 200[/QUOTE]E="komur_gozlum, post: 46860122, member: 759227"]Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Minikkk001 de napti acaba tedaviye basladimi...
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .
Cok guzel hep sebze meyve agirlikli ama protein iceren biseylerde ye mesela haslanmis tavuk ne bilim sahurda haslanmis yumurta zayiflicaz die o kadarda iskence etmiyelim kendimize dimi :) az olsun ama oz olsunDun iftarda bir buçuk kase corba içtim yaninada bir surahiye bir limon ve yeşil nane koydum. Su doldurdum geldim gittim onu ictim metobalizma yi calistirsin diye.sonra salatam vardi yiyemedim neyse yagsiz kadayif tatliyla dondurma yidim uzerinede hazirladigim suyu ictim onu eritiyim hem hareket hem ibadet olsun diye teraviye gityim gidiş geliş 1.5 saat sürdü. Geldim eve esim durmadi çekirdek falan bense bir avuç beyaz leblebiyle yer fıstığı karışımı yedim bir porsoyon rokali turp yapragi tere den salata vardi iftardan kalan elma sirkeliydi yedim. uzerinede bir dilim karpuz kestim yedim bol su
Sahurda bir kase çorba ictim bir tane erik yedim bol su ictim yattim.ekmek yok..
Komur gozlum sence menum nasil tatli kacamakti.
Hyr norml oldu pko hastasi oldugum digumdan 1 yil sonra ogrendim dr cocum olmicakmi dedim nette arastirdim falan dedim kisirlik yapiomus dedim dedi ne alakasi var senin bi cocun oldu sadece 2 istiosan kilo vermn gerekio dusukle sonuclanmamasi icinkomur_gozlum bir bebegin varmis allah bagislasin canim allahtan umuidini kesme bebeğin tedaviylemi oldu ikinciden umitsizin orasini allah bilir haaa kilo yonden biz bogazimizi tutamiyoruz yoksa bu topiktekilrr nasil vermis çoğu insanlar varki kilosu 57 -47 düşmek istiyor onlarda kilolu görmemiş hesabi eee bizlerde maşallah yediklerimiz yarayanlardanik bizimde sinavimiz bu haa bizde çaba gosterecegiz baktikki gitmiyor kilo dr gitmemiz lazim.
Bak ben 3 aydan beri diyetteyim guya bi bozdum bi basladim ama sebeblerim var ama bayagi aç kalmam gerekiyorki gidecek bu kilo.hatalarimi biliyom kendime çeki düzen vereceğim sende öyle yap dusunmek üzülmek le gitmiyor anam bu kilolar (( şahsen ben oyledim...
Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz muNeu="komur_gozlum, post: 46858825, member: 759227"]Kizlar bn 2 gundur oructan fire verdim normal de 2 3 auda bir hasta olan bn bu ay tm ay donumunde oldum diodum ne guzel orucumu tm tutarim