• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Kızlar arkadaşım 20 günde 3,5 kilo verdi sabah herseyi kahvaLtda yedi bir hafta soğan suyu içmişti aksama bir su bardağına bir ceviz kırıp sabah içti gecede pulbiber limon ev yogurdu karışımı yaptı bi kase biraz dikkat etti ama herseyi yedi maşallah isterseniz yoğurt ve cevizi yapalim hep beraber
Cevizi bilmmem ama yogurt cidden ise yario adetim bitsin baslicam bn ayrica aksam tartildim 89.900 :)

10 gibi kahvaltıda yulaf lapası ya da 1 yumurtayla beraber domates salatalık biraz peynir(ekmeksiz)
Ara öğün 13:00 gibi Türk kahvesi( gerçekten tok tutuyor) şekersiz!
3 gibi açıkırsam sebze yemeği ya da geçiştirmek için activia 1 cevizle
Akşam yemeğimide en geç 5:30 da yedim sebze yada et tavuk hangisini yaparsam artık.
Ama her şeyi az yağlı çok az tuzlu yaptım.
Bide ekmek hiç yemedim belki bazen çok acıktıysam sabah kahvaltı da onun da zararı yok. Aksam çok acıkırsam kahve içiyorum tatlı ihtiyacını da gideriyor.
Günlük minimum 30 dk yürüyüş
Ay kız ben doymam ki böyle :skandal:

"Minikkk001, post: 46873356, member: 711012"]Ne güzel iste tek adet olda vucudundaki sular atacak dikkat et bu dönemde kilo hizli veriliyormus.naptiniz diyet yapiyonuz mu
Minikkk001 Minikkk001 de napti acaba tedaviye basladimi...
Bende diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama bugun kaçamak yaptim dondurma li tatli yidim henen üzerine bol naneli limonlu su ictim ordanda hemen teraviye eritiym bari didim.orucluyken ne guzel karnim bayagi gidiyor inşallah kilo veririzde dümdüz bir karina sahip oluruz. .[/QUOTE]
Canimm salı günü igne vurmaya başladım ug gün vurdum bugün gittim gelişme yok dedi pazartesiye kadar devam edicem 37,5doz bakalım inşallah ozmana büyür bide aşılama olacak arkadaşlar nar ve ananas tavsiye ediyorlarmiş tutunmak icin bilginiz olsunn[/QUOTE]
Hayırlı olsun canim tedavin rabbim hayirli evladi nasip etsin inş. Ananasi iki tup bebekte kullandim ben onuda aşırıya kacmamak sartiyla sabah aksam ince bi dilim ye bide yumurta et tavuk balik beslen yani protein. .guzel haberlerini bekliyoruz burda...

Insallah canimm dün bi kase yedim bakalım hergün yapcam akşam yemeğini canm çok istememisti zaten şimdi güzel bir kahvaltı yaparım artık.ceviz suyunu içelim bence kaynvalidemde duyms tv den o tüm cevizi at demiştim ben kırdım bakalm inşallah veririz.Rabbim herkese hayırlı evlat versin tüm isteyenlere inşallah

I
Insallah canimm dün bi kase yedim bakalım hergün yapcam akşam yemeğini canm çok istememisti zaten şimdi güzel bir kahvaltı yaparım artık.ceviz suyunu içelim bence kaynvalidemde duyms tv den o tüm cevizi at demiştim ben kırdım bakalm inşallah veririz.Rabbim herkese hayırlı evlat versin tüm isteyenlere inşallah
Amin ins canim

kömür_gozlum post: 47095748 .!.:
Suan itibariyle 89 400 :) yasasin devam ama
Iyi iyi sevindim işte böyle böyle gidecek bu kilolar.bende bi 83 bii83.500 kapizlik olmasa tikir tikir gidecekti bu kilolar bir hafta o kadar yogundumki orucluyken yani cok hareketliydim bu kadar gitti ancak sinir oluyom ama elden bişey gelmiyor:(( bu kabizliga..annem bile 5 kilo verdi bahcede çalıştı oruc agziyla valla kiskandim ben calisamadim susarim diye..

Iyi iyi sevindim işte böyle böyle gidecek bu kilolar.bende bi 83 bii83.500 kapizlik olmasa tikir tikir gidecekti bu kilolar bir hafta o kadar yogundumki orucluyken yani cok hareketliydim bu kadar gitti ancak sinir oluyom ama elden bişey gelmiyor:KK43:( bu kabizliga..annem bile 5 kilo verdi bahcede çalıştı oruc agziyla valla kiskandim ben calisamadim susarim diye..
Vercez ins bu yaz bu kilolar gidecek kisinda cocuk calismalari baslicak:)

Kizlar hadi motivasyona ihtiyacim var bugunbauan 89 00 im vercem dimi bu kilolari yardim edin motivsyona ihtiyacim var

Cnm istersen verirsin inan bizim elimizde bende Bu ay yine tutmazsa kendimi spor ve diyete vericem

OTE="Minikkk001, post: 47188564, member: 711012"]İyi bayramlar canmm bilmiyorum daha cuma test yapaym diyorm ama bakalm ne olcak ozmana[/QUOTE]
İnşallah bebisin senledir rabbim emeklerimizi zayi etmesin güzel haberlerini bekliyoruz.

Selammm arkadaşlar bugün asilamanin 13.günüydü idrar testi yaptm baya belli silik cikti yarın tekrar yapıp cuma kan vereyim diyorum Allahım bu yolda olanlara sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah

[QUOTminikkk001, post: 47198915, member: 711012"]Selammm arkadaşlar bugün asilamanin 13.günüydü idrar testi yaptm baya belli silik cikti yarın tekrar yapıp cuma kan vereyim diyorum Allahım bu yolda olanlara sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah[/QUOTE]
Hadi hayirlisi canim ya hamilesin galiba silik çıktığına göre ayyy iki bayram kutlarsin inş cok sevindimmm inannn naptin bu süreçte surekli yattinmi.rabbim bizlerede nasip et mevlammm...

Allah razı olsn canm benm daha kan vermedim ama var gibiii.resim ataamadm dosya seçmiyo.
Sad 5 haziran yani ilk günü oluyo 21 haziranda gece iliski oldu 23 haziranda saat 3 de çatlatma iğnesi oldum 24haziran saat 3 de aşılamam oldu.ama tuttuysa asilamada tuttu snra ilişki doru dzgn olmadı ilk iki gün yattmm sonra moralim bozuluyor diye kalktım ama ağır is yapmadm kaç kere dolmuşa bindim yürüdüm herkesin dedi gibi onemsemedim eşim hep oğlum npiyo derdi kzardm deme belki yok dye Sonra hayal kırıklığı büyük oluyo diye bakalm bgun de test yapar yarın kan vermeye gider insallahh sağlıklı shhatlidir Rabbim mm isteyen herkese versin ben iki yıl bekledim polikistik over den dolayi hiç olmuycak saniyodum

Back