- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
-
- Konu Sahibi sananesanane
yok zaten ne yapsam da adet olana kadar içimden umut silinmiyor tamamen. bu sefer yumurtayı da gördüm iyice meraktayım. ama malesef benim daha önceki testlerime baktım 7-8 ay önce yine 1.1 çıkmışAma betanin oyle cikmasi bile bir umit. Cunku benim 6 gun kala 0.1 cikti ki iliskiden sonra 9. Gun diye hala umitliydim. 12. Gunden once kanda cikmiyor ya dogru sonuc. Bence umutsuz olma :)
Kaç doz kullaniyosun bende iğne kullandim hamile kaldim düstu cok yumurta gelismisti simdi klomen kullaniyorum dr iki ay bunu denicekmrb arkadaslar bende pko var dedi doktorum klomen kullandim ise yaramadi gecen ay menopur ve pregnly catlatma ignesini kullandim tedavi iyi gecti ama hamile kalamadim bu ay tekrar menopura basladim pazartesi yine gidicem bu konuda veya pko lu olup hamile kalanlar neler yapti yardimci olurmusunu lutfenn
Tup bebekte yumurtalar gelisiyo merak etme bendede pko var ve kiloluyum seker ilaci iciyrm bir yildir bana fayda etmedi adetlerim duzelmedi iğneyle yumurtalarim gayet iyi gelisiyo hamile kaldim dustu simdi klomen kullaniyorum pazartesi kontrolum var benim adetin 14.gunu 10mm dr kucuk dedi tekrar klomen yazdi gitcem bakalimTedaviye yeniden başladım busefer günde 2 adet 5 gün klomen kullandım 2 sefer de kontrole gittim yine yumurta gelişmemişti önümüzdeki hafta yeniden kontrole gidicem. Psikolojik olarak çok yordu beni ilaçlar duygusal açıdan çökertiyor durduğum yerde ağlamak geliyor içimden birde her seferinde bir umut yumurta gelişmiştir diye gidiyorum masadan her kalktığımda hüsran canım çok sıkılıyor. Gittiğim hastanede birsürü kişi geliyor bu meseleyle alakalı yumurta gelişenler de var içlerinde ama aşılamaları tutmamış. Onun dışında hamile kalanları da görüyorum seviniyorum. Değişik bi duygusal dıruma giriyo insan. Şunu merak ediyorum eğer bu şekilde yumurta gelişmez ve tüp bebeğe geçilirse ilaçlar mı değişiyo yoksa dozları mı yükseltiliyor. Kilo meselesi de herkesin ortak sorunu sanırım ben 1.67 boyum 70 kiloyum evlenmeden önce 58 kiloydum doğum kontrol ilacından sonra kilo aldım veremiyorum bi türlü
İğneleri hangi dozda kullanmistinTedaviye yeniden başladım busefer günde 2 adet 5 gün klomen kullandım 2 sefer de kontrole gittim yine yumurta gelişmemişti önümüzdeki hafta yeniden kontrole gidicem. Psikolojik olarak çok yordu beni ilaçlar duygusal açıdan çökertiyor durduğum yerde ağlamak geliyor içimden birde her seferinde bir umut yumurta gelişmiştir diye gidiyorum masadan her kalktığımda hüsran canım çok sıkılıyor. Gittiğim hastanede birsürü kişi geliyor bu meseleyle alakalı yumurta gelişenler de var içlerinde ama aşılamaları tutmamış. Onun dışında hamile kalanları da görüyorum seviniyorum. Değişik bi duygusal dıruma giriyo insan. Şunu merak ediyorum eğer bu şekilde yumurta gelişmez ve tüp bebeğe geçilirse ilaçlar mı değişiyo yoksa dozları mı yükseltiliyor. Kilo meselesi de herkesin ortak sorunu sanırım ben 1.67 boyum 70 kiloyum evlenmeden önce 58 kiloydum doğum kontrol ilacından sonra kilo aldım veremiyorum bi türlü
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun bende pko hastasiyim klomen kullandim fayda etmedi gecen ay igneye basladik yumurtam gelisti(progestan) ve catlatma ignemi oldum malesefki hamile kalamadim bu ay tekrar denedik yine yumurtal buyudu her iki ayda 20mm oldu hic korkma igneler kolay oluyo ben kendi kendime yapiodumIyi akşamlar arkadaşlar ben de bir buçuk yıldır evliyim pko hastasıyım insülin direnci yüksek bebek tedavisi görüyorum iki ay klomen kullandım yumurtalarim büyümedi duphaston verdi bu ay göbek ten iğneye baslicam göbek ten iğne ile yumurtası gelişen arkadaşlarımın desteğini bekliyorum
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun bende pko hastasiyim klomen kullandim fayda etmedi gecen ay igneye basladik yumurtam gelisti(progestan) ve catlatma ignemi oldum malesefki hamile kalamadim bu ay tekrar denedik yine yumurtal buyudu her iki ayda 20mm oldu hic korkma igneler kolay oluyo ben kendi kendime yapiodum
Amin canim ama ben yine bu ay olmadi tekrar hasta oldum hayirlisi artik sormak istedigin bisiler varsa sor canimAllah razı olsun canım Bilgilendirdigin için teşekkür ederim Insallh benimde büyür Allahım hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Kaç doz kullaniyosun bende iğne kullandim hamile kaldim düstu cok yumurta gelismisti simdi klomen kullaniyorum dr iki ay bunu denicek
07.12.14 adet başlangıçİğneleri hangi dozda kullanmistin
İkinci dönem klomen günde 1 adet 5 gün kullandım yine yumurta gelişmedi şimdi de günde 2 tane klomen 5 gün kullandım yine yımurta gelişmedi artı aralarda hacamat yaptırdım 4-5 sefer 2. Denemede çörek otu bal tarçın karışımı kullandım hiçbirisi banamısın demediİğneleri hangi dozda kullanmistin
Amin canim ama ben yine bu ay olmadi tekrar hasta oldum hayirlisi artik sormak istedigin bisiler varsa sor canim
Amin canim ama ben yine bu ay olmadi tekrar hasta oldum hayirlisi artik sormak istedigin bisiler varsa sor canim
Canim bende ilk zamanlar daha dogrusu klomen kullandigim donemde ve hic ilac almadigim donemde gecikiyodu ilacsiz oluyodum ama gecikiyordu 2ayda oldugumda oluyordu yani anlayacagin ama son iki aydit igne yaptigim icin tam gunu de geliyo yani sukrediyorum en azindan hastaligim gununde okuyo artik igneleri sen kendinmi yapicaksin yoksa hemsiremi yapicak canimCanim ben duphaston ile adet oluyorum oda son aylarda ilaç bitiyor üç beş gün sonra adet oluyorum doktora soruyorum birsey demiyor sen kendiliğinden adet olabiliyor musun yoksa ilaçla mi oluyorsun benim gibi gecikme yaşıyor musun
Canim bende ilk zamanlar daha dogrusu klomen kullandigim donemde ve hic ilac almadigim donemde gecikiyodu ilacsiz oluyodum ama gecikiyordu 2ayda oldugumda oluyordu yani anlayacagin ama son iki aydit igne yaptigim icin tam gunu de geliyo yani sukrediyorum en azindan hastaligim gununde okuyo artik igneleri sen kendinmi yapicaksin yoksa hemsiremi yapicak canim
Canim igne progeston die bi igne 75ml yumurtani buyutcek bu igneler bende haplar yaramadi ama igneler yaradi yumurtam iki seferdede 20mm oldu yumurtani 18yapmak isticekler ne zaman 18olursa yani buyurse bu sefer catlatma ignesini yapicaklar ben pregnly 10000kullandim ikitanr 5000birlestirip yaptim ignelerimi ben kendim yaptim hergun duzenli bi sekilde igneler ise yariyo ama hamile kalamiyorum bu ay hsg isticem bakalimHiç bi bilgim yok Şuan adet olmayı bekliyorum olduktan sonra üçün çünkü günü gidcem geçen ay bu ay için iğneye baslicani söylemişti sen iğneyi nasıl kullandin