polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Ben marasliyim canim tmm ogun bakar baslatir sana bosluk varsa deme gunler cok onemli ustunde israrla dur hangi gun dediysr mesela 3.gun dediysr mutlaka git cunku 5.gun gitsen dio gec kalmisiz dikkat rt onlara dogumum adana ama:)

Adana suyunu içtiğin belli tam olmasada hemseriyiz sevindim buna adana da yaşadın mi hiç doktor ne zaman isterse o gün giderim canım biliyorum sonra sıkıntı oluyor

Baya yasamissin adana mız güzel ya düştük elin gurbet ine çok özlüyorum memleketimi sen Türkiye ye gidip geliyor musun bu arada kaç yıllık evlisin ben bir buçuk yıllık evliyim
Benim uc senem bitti canim tabiki gidip geliyorum her geldigimde adanaya gidiyorum bizimkiler hep orda oturuyo adana cok guzel yaaa en azindan sicak suan yasadigim yer hep soguk hep kapali hava insanin ici sikiliyo

Benim uc senem bitti canim tabiki gidip geliyorum her geldigimde adanaya gidiyorum bizimkiler hep orda oturuyo adana cok guzel yaaa en azindan sicak suan yasadigim yer hep soguk hep kapali hava insanin ici sikiliyo

Sen bana göre daha cok hasret çekersin Allah yardimcin olsun eşinin işi dolayisiyla ile mi ordasiniz türkiyeye temelli dönmeyi düşünmüyor musunuz kusura bakma çok soru soruyom ama bilirsin adanalilari sıcak kanlidir havası gibi bende hemserimi görünce Cenem düşi

Ay yok nolicak evet is icin burdayiz suanda geri donus gorunmuyo evet senin evlilik suren boyunca hastaneye gidiyorum ben:) bakalim artik hayirlisi

Kızlar malesef yumurtam 12 mm büyümüyor neden olabilir birde glifor dye şeker hapi verdi faydasi oluymuki varmi kullanan cvp yazn ltfn ya

Kızlar iyi akşamlar.pko luyum ben de.aranızda daha önce soğan kürü kullananlar oldu mu?ben bu ay başladım ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum

Mrb arkadaşlar. 4 senelik evliyim 1 kez düşük 1 kez dış gebelik yaşadım. Bende de pko çıktı bi de kan pıhtılaşması sorunu çıktı. Tedavi görüyorum bu ay aşılamam olcak inşAllah ama adet olamıyorum gecikti 2 haftadır. Kan testi yaptılar hamile de değilim. Bu pko ya bi çare yok mu arkadaşlar. Bide kan şekeri ve insülin direncine nerden baktıracam

Kızlar iyi akşamlar.pko luyum ben de.aranızda daha önce soğan kürü kullananlar oldu mu?ben bu ay başladım ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
Ben kullandım incir kürü de kullandım ama farkedebildiğim bi değişiklik olmadı

Pko nun kesin bir tedavisi yok. Kiloluysan kilo vermeni söylüyor bütün doktorlar. Doğum kontrol ilacı veriyorlardı evlenmeden önce adetlerim düzelsin diye çocuk isteyince o da kullanılamıyor. Zaten doğum kontrol ilaçları da kilo aldırıyor.

Kan şekeri için aç karna şeker tahlili yaptırmak gerekiyor insülin direnciyle ilgili bilgim yok.pko adet düzensizliği yapıyor ben çoğu zaman gebelik testi yaptırıp adet söktürücü ilaç kullanıyorum anca ozaman adet oluyorum

bi tanıdık var 4 yıl pco ile uğraştı tedaviler asılama hiç biri sonuc vermedi ummadığı anda doğal yolla hamile kaldı hemde ikiz rabbim ol derse olur

bi tanıdık var 4 yıl pco ile uğraştı tedaviler asılama hiç biri sonuc vermedi ummadığı anda doğal yolla hamile kaldı hemde ikiz rabbim ol derse olur
Hepsi nasip kısmet aslında ama nasip deyip te hiç uğraşmamak ta olmaz.Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin

Merhaba kızlar bende pko luyum. 6 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bir ay ara vermek için bıraktım nasıl olsa hamile kalmam diye. Ama hiç adet görmeden o ay hamile kaldım. Tabi istemeden oldu yani beklemiyordum. Ancak doktorun dediğine göre bu Yöntem pko için bi tedavi yöntemiymiş. Yumurtalıklar düzenliyken hemen hamile kalınabiliyormuş. Ben bilmeden böyle bişey yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…