- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
-
- Konu Sahibi sananesanane
Canım okadar umutsuz olma kendini yıpratıp duruyorsun. Bende geçen cuma gittim 10mm olan büyümemiş yeni birtane oluşmuş 8.5mm yarın gidicem yine büyük ihtimalle yine gelişme olmayacak ama doz artırıldıkça gelişiyor yumurta bundan emin olabilirsinCanm ben ayni senin yasadiklarini yasiyorum suan bu 14.gun puregonda 10 gun 50 ml 4 gun 75 bugun gttim gelisme yok dedi(((cumartesi tekrar gdecem dusun 19.gun oluyor artik eger hala gelisme yoksa adet sokturucu verecek tekrar baslayaz 100le ((((o kadar mutsuzum ki oruc halime tum moralim yerlerde umudumu kaybettim artik ben 100le de olmayacak
50ml 75 ml küçük dozlar benim gittiğim yerde gelen hanımlarla konuşuyoruz bazen 100 150 kullanıyorlar günlük. Doktor birden yüklenmesin vücudunda sıkıntı çıkartmasın diye az az başlıyor sabret ve inancını yitirme olacak. Forumda başka konuları da takip ediyorum birtane bayan 4 sene çocuğu olmamış çörek otu kullanmış 1 ay şifa niyetine şimdi hazırlıksız hamile kalmış bebek istemiyordum diyor. İstersen ek olarak çörek otu kullan ben arada kullanıyorumO kadar uzgunum mutsuzum ki klomen ise yaramayinca puregon kesin yarar sanmistim igne sonucta bu 14.gunum 10 gun 50 ml 4 gun 75 tik yok(((cumartesi tekrar gdecem ve yine buyumemisse adet sokturucuyle basa donecegm 100le baslayacak bu kez icimden bi his 100 de ise yaramayacak diyor umutsuz vaka gbi hissediyorum kendimi ((((
Bak bu konuyu okuO kadar uzgunum mutsuzum ki klomen ise yaramayinca puregon kesin yarar sanmistim igne sonucta bu 14.gunum 10 gun 50 ml 4 gun 75 tik yok(((cumartesi tekrar gdecem ve yine buyumemisse adet sokturucuyle basa donecegm 100le baslayacak bu kez icimden bi his 100 de ise yaramayacak diyor umutsuz vaka gbi hissediyorum kendimi ((((
Canhjm o kadar cok sey okudum ki o kadar mucizevi hikayeler dinledim ki o kadar bitkisel kurler denedim ve hicbirinin ise yaramadgina sahit olunca umudumu yitirdim ben artik cok mutsuzum ya baska bi kelime yok beni ifade edebilecek
Ben bugün gittim doktora yumurtalar gelişmemiş adetten sonra yeniden iyne ile başlıycam. Herşeyin bir zamanı var o zaman gelecek birgün oyüzden bukadar karamsar olmamak lazım ayrıca diyelim olmadı insanın çocuğunun olmaması dünyanın sonu değil bu yaşına birdaha gelmeyeceksin hayata biraz olumlu bak tadını çıkart hayatının tamamını bu konuya endekslememeye çalış. Bende hiç takmıyorum diyememtabi ki üzülüyorum ama bu şekilde ruhen kendini çökertirsen eşine ve evliliğine de zarar verirsin bunları düşün bu hayata bidaha gelmiyecez ve bu yaşı birdaha yaşamıyacaz öğretmensin ne güzel tatiliniz var şuan biraz gez tatil yap kafanı dağıt. Eşinle ailenle biraz kaliteli vakit geçir ruhen iyi hissettiğin zaman tedavi sürecin de daha iyiye gidecek bundan emin olCanhjm o kadar cok sey okudum ki o kadar mucizevi hikayeler dinledim ki o kadar bitkisel kurler denedim ve hicbirinin ise yaramadgina sahit olunca umudumu yitirdim ben artik cok mutsuzum ya baska bi kelime yok beni ifade edebilecek
Ayrıca çok mutsuzum diye diye kendini mutsuz ediyorsun bi ilerisi depresyon böyle giderse toparlanamazsın benden söylemesiCanhjm o kadar cok sey okudum ki o kadar mucizevi hikayeler dinledim ki o kadar bitkisel kurler denedim ve hicbirinin ise yaramadgina sahit olunca umudumu yitirdim ben artik cok mutsuzum ya baska bi kelime yok beni ifade edebilecek
Benim 7-8 yumurtam oluştu dr aşılama yapamayız tüp bebek yapıcaz dedi şimdi hangisi doğru acabaKızlar bu 5. Denemem ve busefer yumurtam gelişti fazla miktarda var. 1 tane 18 mm 2 tane 14mm 2 tane 12 mm 1 tane 11 mm doktorlar normalde çok yumurta olunca aşılama yapmıyorlar ama benimkini yapacaklar. Buakşam çatlatma iynemi olucam. Cuma da aşılama yapılacak heyecanlıyım ve mutluyum dua edin inşallah busefer iyi sonuç alırım
Normalde aşılama yapılmıyor doğru söylemiş. Çoğul gebelik riski olduğu için yasakmış. Yumurtayı 18-19 mm de çatlatıyorlar benim sadece 1 tanesi o boyutta diğerleri küçük olduğu için yapacaklar sanırımBenim 7-8 yumurtam oluştu dr aşılama yapamayız tüp bebek yapıcaz dedi şimdi hangisi doğru acaba
7-8 yumurtada yüp bebek yapılır 2 maksimum 3 tanede aşılama yapıyor doktorlar daha fazla yumurta olduğunda yasak. Tüp bebek olduğunda o risk daha az oluyor çünkü yumurtalar rahimden toplanıp dışarıda döllendiriliyor sonra yeniden rahime transfer ediliyor öyle olunca çoğul gebelik riski daha az kaç yumurta isterlerse okadar transfer edilebilir. Ama aşılamada direk siperm rahim içerisine boşaltılıyor. Öyle olunca 7-8 yumurtanın hepsinde döllenme ihtimali var bu da çoğul gebelik riski oluşturuyorHer doktor başka Konuşuyor hangisine inanıcaz
Çok güzel açıklamışsın arkadaşım teşekkür ederim .ben bir kez aşılama oldum tutmadı .7-8 yumurtada yüp bebek yapılır 2 maksimum 3 tanede aşılama yapıyor doktorlar daha fazla yumurta olduğunda yasak. Tüp bebek olduğunda o risk daha az oluyor çünkü yumurtalar rahimden toplanıp dışarıda döllendiriliyor sonra yeniden rahime transfer ediliyor öyle olunca çoğul gebelik riski daha az kaç yumurta isterlerse okadar transfer edilebilir. Ama aşılamada direk siperm rahim içerisine boşaltılıyor. Öyle olunca 7-8 yumurtanın hepsinde döllenme ihtimali var bu da çoğul gebelik riski oluşturuyor
Rica ederim aylardır bu işle uğraşınca artık azçok bilgi sahibi oldum mecburen. İnşallah en kosa zamanda sonuç alırsın. Ben 5 sefer ilaç kullandım ilk defa yumurtalarım istenen seviyeye geldi ilk aşılamamı olucam cuma günü. O tutmazsa artık tüp bebeğe geçicem oyüzden ne nasıl oluyor öğrenmeye çalışıyorum. Ama inşallah gerek kalmazÇok güzel açıklamışsın arkadaşım teşekkür ederim .ben bir kez aşılama oldum tutmadı .
İnşAllah tutar aşılaman bitanem . Güzel haberlerini bekliyorum ...Rica ederim aylardır bu işle uğraşınca artık azçok bilgi sahibi oldum mecburen. İnşallah en kosa zamanda sonuç alırsın. Ben 5 sefer ilaç kullandım ilk defa yumurtalarım istenen seviyeye geldi ilk aşılamamı olucam cuma günü. O tutmazsa artık tüp bebeğe geçicem oyüzden ne nasıl oluyor öğrenmeye çalışıyorum. Ama inşallah gerek kalmaz
inşallah canım Rabbim kimsenin emeklerini boş çıkarmasın.İnşAllah tutar aşılaman bitanem . Güzel haberlerini bekliyorum ...