Kizlar merhaba
Bu konu uzerine kendim bi konu actim ama henuz yazan olmadi bende ergenlige girdigimden beri pkoluyum malesef gun olduki 7 ay adet gormedim we hep zayiftim 10 aydir ewliyim we korunmuyoruz malesef daha hamile kalamadim ilk ewlendigim donemlerde en fazla bir haftalik bi gecikmeyle adet oldum ama en son marttan sonra 6 ay adet olmadim doktora gittim kan testi falan pko pozitif malesef ultrasyon sonuclrim cikipta doktordan randewu alana kadar kendime care aradim catlayacaktim adet olmadigim icin we 3 gun gunde 2 kere hayit tohumunun suyunu ictim 6 ay sonra adet oldum cok sukur..
Adetimin 7. Gunu sogan kurune basladim beraberinde yine hayita 15 gun ikisinide ictim we omrumde ilk defa 27 gun surdu adet aram simdi yine adetim bitti gunde iki kez hayita basladim cok arastirdim i.saracoglu sogan kuruyle hayiti beraber kullanabilirsiniz diyor ben hamile degilim henuz ama adet acisindan cok faydasini gordum Almanyada we diger ulkelerde bu hayitin hapi satiliyor we tip ilk bulundugundan beri kadin rahmi mucizesi deniyor hepinize tawsiye ediyorum kizlar hangi hormon yuksekse normale dusuruyo yine azsa normale dusuruyor her acidan faydali aranizda deneyipte hamile kalan warmi acaba cok uzattim kusuruma bakmayin