polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

kizlar bnde pkoyum.. :KK43: ilacsiz adet olamiyorum..glifor kullaniyorum.we 2 aydir adet olmuyorum.halada tik yok.1kere asilama oldum tutmadi malesef:KK43: benim gbi olup hamile olan war mi lutfen yazinnn :KK43:((

Kac kilosun canim? Kilo aldikca adet duzensizligi artiyormus. Ben de sokturucu aldim . Sorunun cevabini ben de merak ediyorum.

Kızlar doktor bekleyin dediyse demekki hamile kalma ihtimalin var . Bende cumartesi günü 2. aşılamama başladım dua edin nolur bana .

Kızlar benim 5. Denemem de sonuçsuz kaldı bayramdan önce adet oldum. Sanırım tüp bebeğe geçicem ama birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum. Sizde durum ne bi gelişme var mı

Arkadaşlar pco var bendede ve prolaktin değerin ilaç kullansamda yine yükseliyor 35 şuan ve emir isteyebilirmiş doktor pco kaynaklı prolaktin yüksek olurmuş doğru mu

Bende prolaktin yüksek değil ama bazı kişilerde yüksek çıkabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam İbrahim saraçoğlu dereotu tüketmeyin prolaktin yüksekse falan demiş ablam döylemişti prolaktin seviyen yüksekse dereotu yeme falan diye. Onun dışında ilaçla düşebiliyor diye biliyorum belki dozu falan yeterli gelmiyordur doktorunuza bi danışın

1.60 boy 46 kilo zayif biriyim. Pkoyum tuylenme ve donem donem adet gecikmelerim oluyor. 1 yillik evliyim. Ocak ayinda 1 gebelik yasadim ama sadece 1 hafta surdu kimyasal gebelik ile sonuçlandi. Ocaktan beri hic korunmadim ama hamile de kalamadim. Gecen ay dr.a gittik esimin spermiyogram sonucu biraz dusuk cikti. Morfoloji sorunumuz var. Demem o ki pko ile hamile kalinir ama eger gecikiyorsa mutlaka esinizde gorunsun dr.a . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Kizlar merhaba
Bu konu uzerine kendim bi konu actim ama henuz yazan olmadi bende ergenlige girdigimden beri pkoluyum malesef gun olduki 7 ay adet gormedim we hep zayiftim 10 aydir ewliyim we korunmuyoruz malesef daha hamile kalamadim ilk ewlendigim donemlerde en fazla bir haftalik bi gecikmeyle adet oldum ama en son marttan sonra 6 ay adet olmadim doktora gittim kan testi falan pko pozitif malesef ultrasyon sonuclrim cikipta doktordan randewu alana kadar kendime care aradim catlayacaktim adet olmadigim icin we 3 gun gunde 2 kere hayit tohumunun suyunu ictim 6 ay sonra adet oldum cok sukur..
Adetimin 7. Gunu sogan kurune basladim beraberinde yine hayita 15 gun ikisinide ictim we omrumde ilk defa 27 gun surdu adet aram simdi yine adetim bitti gunde iki kez hayita basladim cok arastirdim i.saracoglu sogan kuruyle hayiti beraber kullanabilirsiniz diyor ben hamile degilim henuz ama adet acisindan cok faydasini gordum Almanyada we diger ulkelerde bu hayitin hapi satiliyor we tip ilk bulundugundan beri kadin rahmi mucizesi deniyor hepinize tawsiye ediyorum kizlar hangi hormon yuksekse normale dusuruyo yine azsa normale dusuruyor her acidan faydali aranizda deneyipte hamile kalan warmi acaba cok uzattim kusuruma bakmayin :KK16:

Kizlar merhaba
Bu konu uzerine kendim bi konu actim ama henuz yazan olmadi bende ergenlige girdigimden beri pkoluyum malesef gun olduki 7 ay adet gormedim we hep zayiftim 10 aydir ewliyim we korunmuyoruz malesef daha hamile kalamadim ilk ewlendigim donemlerde en fazla bir haftalik bi gecikmeyle adet oldum ama en son marttan sonra 6 ay adet olmadim doktora gittim kan testi falan pko pozitif malesef ultrasyon sonuclrim cikipta doktordan randewu alana kadar kendime care aradim catlayacaktim adet olmadigim icin we 3 gun gunde 2 kere hayit tohumunun suyunu ictim 6 ay sonra adet oldum cok sukur..
Adetimin 7. Gunu sogan kurune basladim beraberinde yine hayita 15 gun ikisinide ictim we omrumde ilk defa 27 gun surdu adet aram simdi yine adetim bitti gunde iki kez hayita basladim cok arastirdim i.saracoglu sogan kuruyle hayiti beraber kullanabilirsiniz diyor ben hamile degilim henuz ama adet acisindan cok faydasini gordum Almanyada we diger ulkelerde bu hayitin hapi satiliyor we tip ilk bulundugundan beri kadin rahmi mucizesi deniyor hepinize tawsiye ediyorum kizlar hangi hormon yuksekse normale dusuruyo yine azsa normale dusuruyor her acidan faydali aranizda deneyipte hamile kalan warmi acaba cok uzattim kusuruma bakmayin :KK16:

Canim bende hayit iciyorum . Lh yuksek bende de pko var.

kızlar 1 ekimde diyete yani sağlıklı beslenmeye başlamıştım çok çok şükürler olsun ki tam 2 hafta oldu tam 4 kilo verdim 94.1 ile başlamıştım 90.1 olmuşum çok mutluyum idealim 80 kilo pco olupta kilo verip hamile kalan çok bayan var başka sitelere de baktım araştırdım bebeğim için herşeye değer istikrarımı hiç bozmıycam en güzeli de sağlıklı zayıflıyorum ve tıka basa tokum akşam 6 dan sonra sadece meyve tüketiyorum ve bol su yaşasınnnn:)

kızlar 1 ekimde diyete yani sağlıklı beslenmeye başlamıştım çok çok şükürler olsun ki tam 2 hafta oldu tam 4 kilo verdim 94.1 ile başlamıştım 90.1 olmuşum çok mutluyum idealim 80 kilo pco olupta kilo verip hamile kalan çok bayan var başka sitelere de baktım araştırdım bebeğim için herşeye değer istikrarımı hiç bozmıycam en güzeli de sağlıklı zayıflıyorum ve tıka basa tokum akşam 6 dan sonra sadece meyve tüketiyorum ve bol su yaşasınnnn:)

2 hafta da mı 4 kilo verdin canım

X