polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Arkadaslar bu klomen igne vs.bunlar ne oluyor hep okuyorum buralarda ama anlamadim tam olarak yani ise yariyor mu.ben de pcoluyum 5 aydir deniyoruz cocuk olmadi sogan ve incir denedgm halde.artik p.tesi doktora gtmeyi dusunuyorum randevu aldim bana da mi bu ilaclardan verecek ise yarar mi off cok mutsuzum:KK43:
Slm canim ohooo sen daha yolun basindasin dur bakalim muhtemelen ayni ilaclari verirler ama simdiden mutsuz ve umitsiz olmamalisin bak arkadasim bu ilaclari kullanip ilk ayda hamile kalan cok arkadas var olmayanlarda var benim gibi ama unitsizlik benek olumunun en buyuk dusmani bunu sakin unutma

Arkadaslar bu klomen igne vs.bunlar ne oluyor hep okuyorum buralarda ama anlamadim tam olarak yani ise yariyor mu.ben de pcoluyum 5 aydir deniyoruz cocuk olmadi sogan ve incir denedgm halde.artik p.tesi doktora gtmeyi dusunuyorum randevu aldim bana da mi bu ilaclardan verecek ise yarar mi off cok mutsuzum:KK43:
Bazen çatlatma iğnesi kullanın demiyor doktor o şekilde birliktelik oluyor yada aşılama yapıyorlar. Klomen kullanıp hamilelik oluşmazsa iğne tedavisine geçiliyor göbekten her gün aynı saatte iğne yapılıyor bunlar purogen gonalf menagon değişik adları var hepsi aynı işe yarıyor yani amaç yumurta geliştirip büyümesi sonra çatlatıp aşılama yada birliktelik sonrası hamilelik hedefleniyor. İlk bikaç sefer denenip yumurta gelişmezse de dozu artırıyorlar 4-5 sefer aşılama denenip hamilelik olmazsa tüp bebeğe geçiyorlar her doktorun yöntemi farklı oluyor. Ama olmaz diye birşey yok içinizi ferah tutun dua edin ve psikolojinizi biran önce düzeltin bu ruh haliyle olmasını zorlaştırırsınız tedavide en önemmli şey stresten uzak olmak ve rahat hissetmek kendinizi sırf bu işe odaklayıp ruh halinizi kötüleştirirseniz işinizi zorlaştırırsınız

Ter
Siz baştan unutsuzluğa kapılmışsınız önce psikolojinizi düzeltin rahat olmak kafaya takmamak çok önemli bu süreçte klomen hap şeklinde bir ilaç doktorlar ilk etapta adrtin 5.gününde klomen kullandırmaya başlıyor genelde yumurta geliştirmek için ilacı içiyorsunuz sonra 3-4 günde bir ultrasonla yumurta takibi yapıyor yumurta gelişip büyüyünce bazıları çatlatma iğnesi kullandırtıyor ve eşinle birlikte oluyorsun
Tesekku ederim bilgilendirdiginiz icin.ben p.tesiye randevu aldim bakalim doktor ne diyecek

Siz baştan unutsuzluğa kapılmışsınız önce psikolojinizi düzeltin rahat olmak kafaya takmamak çok önemli bu süreçte klomen hap şeklinde bir ilaç doktorlar ilk etapta adrtin 5.gününde klomen kullandırmaya başlıyor genelde yumurta geliştirmek için ilacı içiyorsunuz sonra 3-4 günde bir ultrasonla yumurta takibi yapıyor yumurta gelişip büyüyünce bazıları çatlatma iğnesi kullandırtıyor ve eşinle birlikte oluyorsun
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.p.tesiye randevu aldim bakalim doktor ne diyecek

Slm canim ohooo sen daha yolun basindasin dur bakalim muhtemelen ayni ilaclari verirler ama simdiden mutsuz ve umitsiz olmamalisin bak arkadasim bu ilaclari kullanip ilk ayda hamile kalan cok arkadas var olmayanlarda var benim gibi ama unitsizlik benek olumunun en buyuk dusmani bunu sakin unutma
Eger bunlari verirse doktor insallah ise yarar canim ya p.tesiye randevu aldim gidecem doktora artik

O

Ozaman normaldir heralde benim de gelişmedi hiç yumurtam busefer klomeni 3 e çıkartacak o da olmazsa iğneye o da olmazsa tüp beneğe geçilecek inşallah gelişir yumurtan hayırlısıyla çocuk sahibi olursun

Allah razı olsun canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım :KK33: Bu arda yaş kaç canım kaç yıllık evlisin

K

Kız sen Nerelerdesin ses seda yok senden

Merhaba arkadaslar bende nalet pkoluyum ben 9 yillik evliyim 2 asilama.5 tup bebek denedim yoruldum artik ne yapmak lazim bu pkoyu yenmek icin akil berin banada. :KK43:

Kızlar bgün doktordan gldm 2 yumurtam oluşmuş çok şükür 18 mm 2 sde yarin çatlatma ignesi olucm dua edn bna bebekler tutsun bu ay :)))

İnşallah canım inşallah sen ne zamandır tedavi görüyorsun benim üçüncü ayim ilk iki ay klomen kullandım büyümedi bu ay iğne ye başladım yarın kontrolün var inşallah benimki de buyurmuştur birde Bu yumurtaların büyüdüğünü hissediyor musun ağrı sancı oluyor mu

Bana mi dedin canim anlamadim tam yeni katildim araniza msj isini yeni soktum:)26 yasindayim 1 yildir evliyim ilk 7 ay yasmin kullandim biraktim 5 aydir ama olmuyor cocuk alcak pcos:KK43:

Daha çok yenisin canım üzme kendini o msj i ben sananesanane adlı arkadasa yazdım ama olsun seninle de tanışmış oldum ben bir buçuk yıllık evliyim klomenle yumurtam büyümedi şimdide iğne yapıyor um göbek ten yarın kontrol var bu arada aramıza hosgeldin hayırlısı olur insallah

Merhaba arkadaslar bende nalet pkoluyum ben 9 yillik evliyim 2 asilama.5 tup bebek denedim yoruldum artik ne yapmak lazim bu pkoyu yenmek icin akil berin banada. :KK43:

Canim sen çok kafaya takiyorsun herhalde takma bu kadar benim bir tanıdığım yedi yıl sonra bebek sahibi oldu seninde olur inşallah biliyorum zaman ve cevredekiler yıpratiyor insanı ama ne yapalım hersey Allahtan o ne zaman ol derse o zaman olucak

İnşallah canım inşallah sen ne zamandır tedavi görüyorsun benim üçüncü ayim ilk iki ay klomen kullandım büyümedi bu ay iğne ye başladım yarın kontrolün var inşallah benimki de buyurmuştur birde Bu yumurtaların büyüdüğünü hissediyor musun ağrı sancı oluyor mu
canım dualarım sana benim 2.aym klOmen kullandim ilk ay günde 2 tne büyümdi 3 e ckardi doktrm büyümdi eczanci yanls ilc vrms antibytk snradan farkttm o yüzdn olmadi doktor bna glifor verdi şeker hapi onu daha kullanali 1 hafta olmadan büyüdü yumurtalrm çk sükür evet cnim fna agriyo hissdysn ble igne btar gbi oluo kasklar hc kafani takma tatlim olmasa bnim olmazdi ergnliktn buyana olmuydu yumurtlamam yarn güzel hbrlrni bklyrm :)))

canım dualarım sana benim 2.aym klOmen kullandim ilk ay günde 2 tne büyümdi 3 e ckardi doktrm büyümdi eczanci yanls ilc vrms antibytk snradan farkttm o yüzdn olmadi doktor bna glifor verdi şeker hapi onu daha kullanali 1 hafta olmadan büyüdü yumurtalrm çk sükür evet cnim fna agriyo hissdysn ble igne btar gbi oluo kasklar hc kafani takma tatlim olmasa bnim olmazdi ergnliktn buyana olmuydu yumurtlamam yarn güzel hbrlrni bklyrm :)))

Sevindirdin beni ya Allah ne muradin varsa versin benim de ergenlikten belli düzensiz adetleri m doktor bana da şeker hapı verdi ama düzenli icmiyorum bu aksam baslicam yine ara ara bakmaya oluyor bakalım inşallah yarın güzel haberler veririm

X