polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

ya bu gliforu kullanan yokmu acayip midem bulanıyo kusturuyo bu normalmi neden kimse bna cvp vermyo kctane yazdm
ben kullanıyorum cnm hiçbir yan etkisini görmedim ama yan etkiler kişiden kişiye değişebilir. doktoruna bir danış istersen dozunu falan değiştirir belki

Benim a
ben kullanıyorum cnm hiçbir yan etkisini görmedim ama yan etkiler kişiden kişiye değişebilir. doktoruna bir danış istersen dozunu falan değiştirir belki
benim ağzımda metalimsi plastiğimsi bir tat yapmıştı bi süre kullandım bıraktım mide bulantısı gibi bir sıkıntım olmadı

Merhaba kızlar bende pko luyum. 6 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum bir ay ara vermek için bıraktım nasıl olsa hamile kalmam diye. Ama hiç adet görmeden o ay hamile kaldım. Tabi istemeden oldu yani beklemiyordum. Ancak doktorun dediğine göre bu Yöntem pko için bi tedavi yöntemiymiş. Yumurtalıklar düzenliyken hemen hamile kalınabiliyormuş. Ben bilmeden böyle bişey yapmışım
Ablamın bir arkadaşı da aynı şeyi yapıp hamile kalmış o 3 ay kullanmış sonra bıraktığında hamile kalmış. Bana da ilk başta gittiğim doktor doğum kontrol ilacı başlatmıştı ama 2 ayda 9-10 kilo aldım ve üstüne 1 ay boyunca hiç aralıksız kanamam oldu oyüzden ilacı bıraktım doktoru da bıraktım

teşekkür edrm cnim ya sonunda biri yazdi ♥♥daha dün bsldm ilaca cnim ya günde 1 tane icyrm ama midemi bulandryo netten bktm braz glifon icerken midesi bulanan ck fazla birde kilo verdrymus ama bnim iştahmi acti

Ablamın bir arkadaşı da aynı şeyi yapıp hamile kalmış o 3 ay kullanmış sonra bıraktığında hamile kalmış. Bana da ilk başta gittiğim doktor doğum kontrol ilacı başlatmıştı ama 2 ayda 9-10 kilo aldım ve üstüne 1 ay boyunca hiç aralıksız kanamam oldu oyüzden ilacı bıraktım doktoru da bıraktım
Çok ilginç hangi hapı kullandın? Ben adet düzensizliği de olduğu için Aralıklı olarak 2 yıl kadar kullandım. Hiç öyle bir etkisi olmadı bana

Çok ilginç hangi hapı kullandın? Ben adet düzensizliği de olduğu için Aralıklı olarak 2 yıl kadar kullandım. Hiç öyle bir etkisi olmadı bana
Yasmin olabilir 2 sene önce kullanmıştım. Bende daha önceden bekarken defalarca kullandım adet düzensizliği için ozamanlarda bi sıkıntım olmamıştı ama 2 sene önce kullandığımda sıkıntı yaşadım

Slm arkadaşlar Nasılsıniz ben pazartesi doktora gittim gonalf iğne verdi arti Klomen verdi hapi iğneden bir saat one iki tane iç dedi bu ilaçları benim gibi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 2 ay dogum kontrol kullandim testestron hormonum cok yuksek diye diger doktor vermisti ilk ay normal adet oldum sonraki ay ilac bittikten sonra 2 gun kahverengi akinti oldu kesildi doktora gittim durumu anlattim bu haplarin bunu yapabilicegini dogum kontrol haplarinin pkoya hic faydasi olmadigini soyledi sarece hormonlari duzenliyormus sizin doktorunuz umut verdi bana

Polikistik over derdinden bunalima girdim 4 aydir deniyoruz olmuyor cocuk filan ustelik adet de olamiyorum pskolojm bozuk inanilmaz kilo da aliyorumbu illete ragmen yapilan mudahaleler ve kullanilan ilac ve bitkisel yontemlerle hamile kalan var mibilgilenmek istiyorum

Polikistik over derdinden bunalima girdim 4 aydir deniyoruz olmuyor cocuk filan ustelik adet de olamiyorum pskolojm bozuk inanilmaz kilo da aliyorumbu illete ragmen yapilan mudahaleler ve kullanilan ilac ve bitkisel yontemlerle hamile kalan var mibilgilenmek istiyorum
canım ya bunalıma falan girecek birşey yok sakin ol. çocuk dünyanın ne başı ne sonu olursa olur olmazsa olmaz. çocuğumuz olmadan da yaşıyorduk olana kadar da yaşayacağız. mutlu olmayı çocuğa bağlamadan yaşa. kilo konusunda pco kısır döngüye sokuyor malum. senin o döngüyü kırıp kilo vermen şart. herşeyden önce bir diyetisyene gitmen, ve spor salonuna yazılmanı öneririm. bir an önce kurtul kilodan hem çocuk olması için hem senn sağlığın için.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 2 ay dogum kontrol kullandim testestron hormonum cok yuksek diye diger doktor vermisti ilk ay normal adet oldum sonraki ay ilac bittikten sonra 2 gun kahverengi akinti oldu kesildi doktora gittim durumu anlattim bu haplarin bunu yapabilicegini dogum kontrol haplarinin pkoya hic faydasi olmadigini soyledi sarece hormonlari duzenliyormus sizin doktorunuz umut verdi bana
Bende ilk defa doktorumdan duydum. Bilsem böyle bişey yapmazdım tabi o ayrı :KK48: ben şu an düşünmüyordum biraz sürpriz oldu :KK51:

canım ya bunalıma falan girecek birşey yok sakin ol. çocuk dünyanın ne başı ne sonu olursa olur olmazsa olmaz. çocuğumuz olmadan da yaşıyorduk olana kadar da yaşayacağız. mutlu olmayı çocuğa bağlamadan yaşa. kilo konusunda pco kısır döngüye sokuyor malum. senin o döngüyü kırıp kilo vermen şart. herşeyden önce bir diyetisyene gitmen, ve spor salonuna yazılmanı öneririm. bir an önce kurtul kilodan hem çocuk olması için hem senn sağlığın için.
Canim cok dogru soyluyosun fakat olayin psikolojik boyutu cok degisik insan ortamda artk sosyal baski gormeye basliyor ben ankarada ogretmenim tum yakinlarim sehir disinda kimle konussak bana var mi ay kiz gobegin cikmis hamile misn diyolar ogrencilerim imada bulunuyor ogretmenler odasinda 3 arkadas hamile ve tum muhabbet cocuk.bana da hep var mi diye soruyorlar ve ben isteyip de bi turlu olduramadigm icin cok uzuluyorum bunlari duydugumda.doktora gidip tibbi bi mudahale isteyecegm artik

Canim cok dogru soyluyosun fakat olayin psikolojik boyutu cok degisik insan ortamda artk sosyal baski gormeye basliyor ben ankarada ogretmenim tum yakinlarim sehir disinda kimle konussak bana var mi ay kiz gobegin cikmis hamile misn diyolar ogrencilerim imada bulunuyor ogretmenler odasinda 3 arkadas hamile ve tum muhabbet cocuk.bana da hep var mi diye soruyorlar ve ben isteyip de bi turlu olduramadigm icin cok uzuluyorum bunlari duydugumda.doktora gidip tibbi bi mudahale isteyecegm artik
Canım işte insanların yaptığı hiçbirşey olmadığı için hayatta, hayatı çocukla eş tutuyorlar. Ankara'da yaşıyormuşsun çok şanslısın bak her imkan elinin altında sinema tiyatro sanat galerileri resim sergileri kitap fuarları. Çocuk olduğu zaman yapamayacağın ne varsa yap. Ben 1.5 senedir çocuk istiyorum. Bi kimyasal gebelik bi de kürtajım var. Bu ay yine kimyasal gibi birşey yaşıyorum (inş kimyasaldır da kürtaja gerek kalmaz) ben de bu ay silkelendim evlendim evleneli çocuk derdinden hiçbirşey yapmadım spor yapacağım zaman bile ya hamileysem falan diye bıraktım. Bu ay dedim ki kendime ne yapıyorum ben? Herşey çocuk değil! Ben bir daha bu yaşıma dönmeyeceğim sıkıntı stres yapmak hiçbirşeyi değiştirmiyor üzülsem de takmasam da değişen bişey yok. Allah korusun ya hiç çocuğum olmazsa ömrüm boyunca böyle çocuk için üzülüp ağlayacak mıyım? Tedavi olman gerekiyorsa tedavini ol. Ama hayatını erteleme. Olursa olur olmazsa olmaz nasip bu. Biraz daha normal yolla denersin sonra adetin 2. Günü hormonlarına baktır eşinde sperm testi versin. Tıp çok gelişti yumurtlama hapları iğneleri aşılama tüp bebek vs... Ha bunlara rağmen de olmuyorsa olmuyordur o zaman da evlat edinilebilir ( ki eşim malesef hiç istemiyor böyle bişey). Çocuktan da daha değerliyiz kimsenin lafına üzülme boş insanlar her daim boş boş konuşur işte

Nisanliyken adet duzensizligim icin daha dogrusu adet olamayisim icin gitmistim doktora canim hormon testi yapti LH degerim normal degildi sadece o da 21 cikmisti ki normal deger 2 ve 3 arasiymisdaha sonra bekar oldugum icin yasmin verdi 5 ay kullandim 5 aydir da biraktim cocuk dusundugum icin ama malesef sonuc boyle.sosyal aktivite konusunda haklisin ama oyle bi sey var ki kafamda o oldugu icin odaklanamiyorum mutsuzum cunku

İlk
Slm arkadaşlar Nasılsıniz ben pazartesi doktora gittim gonalf iğne verdi arti Klomen verdi hapi iğneden bir saat one iki tane iç dedi bu ilaçları benim gibi kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum[/ ilk defa duyuyorum klomeni ayrı gpnal f i ayrı kullandırtıyorlar normalde bu ikisi çok yüksek doz olur ben 3 denememdeuim bana yeni sadece klomen günde 2 adet iç dedi

Bu polikistik over sonradan oluşur mu doktorlar hayır oluşmaz diyorlar ama ben ilk evlendigim zamanlarda Böyle bir sorunum yoktu hatta 2 kerede hamilelik yaşadım sonra ankara da normal kontrol için doktora gittiğimde bana polikistik over dedi hatta ççocuğun da olmaz demişti benim bir oğlum var deyince cok şaşırdı duzenli adet görüyorum hiçbir problemim de yok dedim bir kez daha şaşırdı tabi poliktik overı duyunca ben bir sürü doktara gittim her gittiğimde hormon tahlilleride yapıldı ve sonucunda sadece görünümün böyle olduğu klinik bir vaka olmadığım yumurtlama dahil adet problemimde olmadığı kanaatine varıldı çok tuhaf şeyler yaşıyorum valla anlamadım gitti zaten genetik diyorlar Bizim ailede poliktik overlı kimsede yok bu doktorlara Bir anlam veremiyorum aartık.

Bu polikistik over sonradan oluşur mu doktorlar hayır oluşmaz diyorlar ama ben ilk evlendigim zamanlarda Böyle bir sorunum yoktu hatta 2 kerede hamilelik yaşadım sonra ankara da normal kontrol için doktora gittiğimde bana polikistik over dedi hatta ççocuğun da olmaz demişti benim bir oğlum var deyince cok şaşırdı duzenli adet görüyorum hiçbir problemim de yok dedim bir kez daha şaşırdı tabi poliktik overı duyunca ben bir sürü doktara gittim her gittiğimde hormon tahlilleride yapıldı ve sonucunda sadece görünümün böyle olduğu klinik bir vaka olmadığım yumurtlama dahil adet problemimde olmadığı kanaatine varıldı çok tuhaf şeyler yaşıyorum valla anlamadım gitti zaten genetik diyorlar Bizim ailede poliktik overlı kimsede yok bu doktorlara Bir anlam veremiyorum aartık.
her doktor farklı bişey söylüyor bu pko hakkında bence kimse pek bişey bilmiyor her kafadan farklı ses çıkıyor

X