Aynen benden zayoflarıda var ama hamileler bilmiyorum biz daha yeni evliyiz strestende olmaz diyoşar galibaga dpgru.
11gün kaldı canımKaç gün var adete
Karşılamıyor canımGynositol 100 liraymis acaba sigorta karsiliyor mu ki
Karşılamıyor canım
Bebek için hiçte pahalı değil canım tüp bebeğe milyarlar dökülüyor bir kutu ilaca 95 tl verilmiş çokmu...Pahali biraz hayirlisi.
Yeni evlilerde ozellikle.bayanlarda hormonal degisiklikler oluyor her bayanda oldugu gibi sende.de oluyor anlamissindir nedemek istedigimi ilk 6 ay olmazda insallah olur gidersiniz nekadar oldu rvleneli hayirli olsun cnm.
Bebek için hiçte pahalı değil canım tüp bebeğe milyarlar dökülüyor bir kutu ilaca 95 tl verilmiş çokmu...
Ben cuma günü gideceğim dr a bakalım ne diyecekSon yillar pihtilasmadan sıkıntılar yasayabiliyor hamile kadinlar tedbir amaclida olsa dt a soyle sana ilac versin cnm
Hadi bakalım geri satım başladı inşallah hamilesindir11gün kaldı canım
Orası var tabi canım ev içi durumları bilemeyiz.Zaman geliyor insanoglu iki.ekmek parasini denklestiremiyor
İnşallah canım ya Allah’ın izniyle hamileyimdir :)Hadi bakalım geri satım başladı inşallah hamilesindir
Gynostoll kullanıyordun degilmi canımİnşallah canım ya Allah’ın izniyle hamileyimdir :)
Evet canımGynostoll kullanıyordun degilmi canım
Sonıcunu yaz canım birde kaç gündür kullandıgınıda beklerim bende aldım daha başlamadım şu evime geçeyim az kaldı başlayacagım inşallahEvet canım
Evet canım
Canım benden evime geçtim öyle başladım yeni ev hayırlı olur inşallah senin içinde.. ayın 3.de başladım adetimin 13.gününe Denk geliyor ama daha dün çatladı sanırım yumurta hayırlısı doktor iki ay kullandıktan sonra etkisi olmaya başlıyor dedi hemende olabilir adet olursan 12.gün gel dedi bekliyoruz bakalımSonıcunu yaz canım birde kaç gündür kullandıgınıda beklerim bende aldım daha başlamadım şu evime geçeyim az kaldı başlayacagım inşallah
Anladm canım adetten hemen spnra başlasam olurmu acabaga dpktor bir öneride bulunmadı birde sulandırıpmı içiyorsun yoksa tozunu direk yutuyrmsn?Canım benden evime geçtim öyle başladım yeni ev hayırlı olur inşallah senin içinde.. ayın 3.de başladım adetimin 13.gününe Denk geliyor ama daha dün çatladı sanırım yumurta hayırlısı doktor iki ay kullandıktan sonra etkisi olmaya başlıyor dedi hemende olabilir adet olursan 12.gün gel dedi bekliyoruz bakalım
Bence hemen Başla zaten onun zamanı yok ama adet zamanı ve adet bitimi başlasan çatlamaya kadar yumurtanı sağlıklı bir şekilde istenilen boyuta getirir ovulasyonu sağlar belki hemen o ay görürsün sonucu.ben tozunu direk yutuyorum arkadan hemen su içiyorum zaten bi tadı yok. Telefonda içtiğim saatleri alarm kurdum tok karnına saati kaçırmamaya çalışıyorum buna dikkat et sende canımAnladm canım adetten hemen spnra başlasam olurmu acabaga dpktor bir öneride bulunmadı birde sulandırıpmı içiyorsun yoksa tozunu direk yutuyrmsn?
Tamam canım şuan eşim yanımda değil boşuna kullanmış olmak istemiyorum ve birtakım kontrollerim var mesane ile ilgili problemim var çözdükten sonra eşim gelir gelmez başlayacavım inşallah birde günde 1 kez içiyorsın degilmi önerilen doz bu diye biliyrmBence hemen Başla zaten onun zamanı yok ama adet zamanı ve adet bitimi başlasan çatlamaya kadar yumurtanı sağlıklı bir şekilde istenilen boyuta getirir ovulasyonu sağlar belki hemen o ay görürsün sonucu.ben tozunu direk yutuyorum arkadan hemen su içiyorum zaten bi tadı yok. Telefonda içtiğim saatleri alarm kurdum tok karnına saati kaçırmamaya çalışıyorum buna dikkat et sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?