Polikistik over ve gynositol

Aynen benden zayoflarıda var ama hamileler bilmiyorum biz daha yeni evliyiz strestende olmaz diyoşar galibaga dpgru.

Yeni evlilerde ozellikle.bayanlarda hormonal degisiklikler oluyor her bayanda oldugu gibi sende.de oluyor anlamissindir nedemek istedigimi ilk 6 ay olmazda insallah olur gidersiniz nekadar oldu rvleneli hayirli olsun cnm.

Sagolasın canım
Yeni evlilerde ozellikle.bayanlarda hormonal degisiklikler oluyor her bayanda oldugu gibi sende.de oluyor anlamissindir nedemek istedigimi ilk 6 ay olmazda insallah olur gidersiniz nekadar oldu rvleneli hayirli olsun cnm.

Zaman geliyor insanoglu iki.ekmek parasini denklestiremiyor

Sonıcunu yaz canım birde kaç gündür kullandıgınıda beklerim bende aldım daha başlamadım şu evime geçeyim az kaldı başlayacagım inşallah
Canım benden evime geçtim öyle başladım yeni ev hayırlı olur inşallah senin içinde.. ayın 3.de başladım adetimin 13.gününe Denk geliyor ama daha dün çatladı sanırım yumurta hayırlısı doktor iki ay kullandıktan sonra etkisi olmaya başlıyor dedi hemende olabilir adet olursan 12.gün gel dedi bekliyoruz bakalım

Anladm canım adetten hemen spnra başlasam olurmu acabaga dpktor bir öneride bulunmadı birde sulandırıpmı içiyorsun yoksa tozunu direk yutuyrmsn?

Anladm canım adetten hemen spnra başlasam olurmu acabaga dpktor bir öneride bulunmadı birde sulandırıpmı içiyorsun yoksa tozunu direk yutuyrmsn?
Bence hemen Başla zaten onun zamanı yok ama adet zamanı ve adet bitimi başlasan çatlamaya kadar yumurtanı sağlıklı bir şekilde istenilen boyuta getirir ovulasyonu sağlar belki hemen o ay görürsün sonucu.ben tozunu direk yutuyorum arkadan hemen su içiyorum zaten bi tadı yok. Telefonda içtiğim saatleri alarm kurdum tok karnına saati kaçırmamaya çalışıyorum buna dikkat et sende canım

Tamam canım şuan eşim yanımda değil boşuna kullanmış olmak istemiyorum ve birtakım kontrollerim var mesane ile ilgili problemim var çözdükten sonra eşim gelir gelmez başlayacavım inşallah birde günde 1 kez içiyorsın degilmi önerilen doz bu diye biliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…