Polikistik over ve gynositol

Merhaba gynositol ü kaç ay kullanıp hamile kaldınız bende de polikistik over var adetlerim düzenli ama genede hamile kalamiyorum

Merhaba gynositol ü kaç ay kullanıp hamile kaldınız bende de polikistik over var adetlerim düzenli ama genede hamile kalamiyorum

GYNOSİTOLÜ uzun süre kullandım yaklaşık 1,5 yıl adetlerim onun sayesnde düzene grdi. bende 4 yıl uğraştım yklaşık ve tam tup bebeğe gdcem dediğim ay hamile kaldım. snra düşük yaptım. 1,5 ay snra tekrar hamile kldım şuan 13 haftalığız.

tüp bebek haricinde tüm tadavileri denedm olmadı.. annem rahatsızdı çok ona kafaya takıyodm. aralık ayında kaybettm annemi 2 hfta snra hamile olduğumu öğrendm meğersem ananesi hediye bırakmş bize onu..

tüp bebek haricinde tüm tadavileri denedm olmadı.. annem rahatsızdı çok ona kafaya takıyodm. aralık ayında kaybettm annemi 2 hfta snra hamile olduğumu öğrendm meğersem ananesi hediye bırakmş bize onu..
Rabbim mekanını cennet eylesin evladınızi sağ salim kucağıniza alın inş . Belki de çözüm tamamen kafadan atmak . Çok teşekkür ediyorum

Rabbim mekanını cennet eylesin evladınızi sağ salim kucağıniza alın inş . Belki de çözüm tamamen kafadan atmak . Çok teşekkür ediyorum
amin inş. cnm çok sağol... evet kafadan atmakta olmuyor işte. sadece şöyle diyim.. ben tüp bebeğe bağladım kendmi ondan snra oldu... hiç inanmıyordum tedavsz olacağına...

amin inş. cnm çok sağol... evet kafadan atmakta olmuyor işte. sadece şöyle diyim.. ben tüp bebeğe bağladım kendmi ondan snra oldu... hiç inanmıyordum tedavsz olacağına...
Ahhh ne güzel en ummadık zamanda vermiş rabbim çok şükür. Ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı maalesef ben anormal kafama takan biriyim yaa salıversem olacak mı onu da bilmiyorum da şimdi soğan suyuna başladım inş bir vesile olur da olur bebisim

olur da ne zaman olur işte doktorlar bze olur diyodu 3 vakte kadar :-D

Kızlar merhaba bende 1 buçuk yıldır evliyim ama polikistik var bendede ilaçsız adet olamıyorum doktorum bu hapı önerdi sürekli hap kullanıyorum kullanıp da hamile kalan var mı ben aşılama yaptırdım ama tutmadı

Merhaba bende de polikistik over var iki aydır kullanıyorum henüz bişi yok ama istikrar önemliymiş yani 6 ay devamlı kullanım

Merhaba kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin doktor bana bunu verdi bundan kullanıp hamile kalan varmı

Eklentiler

• 9432AE42-D1E4-4B4D-8CE7-7733380D9E49.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…