- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 34
Maşallah . Kaç ay kullandınız pekiihamileyim şuan ama
Rabbim mekanını cennet eylesin evladınızi sağ salim kucağıniza alın inş . Belki de çözüm tamamen kafadan atmak . Çok teşekkür ediyorumtüp bebek haricinde tüm tadavileri denedm olmadı.. annem rahatsızdı çok ona kafaya takıyodm. aralık ayında kaybettm annemi 2 hfta snra hamile olduğumu öğrendm meğersem ananesi hediye bırakmş bize onu..
amin inş. cnm çok sağol... evet kafadan atmakta olmuyor işte. sadece şöyle diyim.. ben tüp bebeğe bağladım kendmi ondan snra oldu... hiç inanmıyordum tedavsz olacağına...Rabbim mekanını cennet eylesin evladınızi sağ salim kucağıniza alın inş . Belki de çözüm tamamen kafadan atmak . Çok teşekkür ediyorum
Ahhh ne güzel en ummadık zamanda vermiş rabbim çok şükür. Ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı maalesef ben anormal kafama takan biriyim yaa salıversem olacak mı onu da bilmiyorum da şimdi soğan suyuna başladım inş bir vesile olur da olur bebisimamin inş. cnm çok sağol... evet kafadan atmakta olmuyor işte. sadece şöyle diyim.. ben tüp bebeğe bağladım kendmi ondan snra oldu... hiç inanmıyordum tedavsz olacağına...
olur da ne zaman olur işte doktorlar bze olur diyodu 3 vakte kadar :-DAhhh ne güzel en ummadık zamanda vermiş rabbim çok şükür. Ben geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı maalesef ben anormal kafama takan biriyim yaa salıversem olacak mı onu da bilmiyorum da şimdi soğan suyuna başladım inş bir vesile olur da olur bebisim
Merhaba bende de polikistik over var iki aydır kullanıyorum henüz bişi yok ama istikrar önemliymiş yani 6 ay devamlı kullanımKızlar merhaba bende 1 buçuk yıldır evliyim ama polikistik var bendede ilaçsız adet olamıyorum doktorum bu hapı önerdi sürekli hap kullanıyorum kullanıp da hamile kalan var mı ben aşılama yaptırdım ama tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?