- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Devam et bırakma kilo vermene yardımcı olarak yumurtlamayı saglarKızlar gynositol kullananlar vardı burda. Sizde de bulantı yapıyor mu ? Ara ara midem çok kalkıyor yemek yiyesim gelmiyor ve afedersiniz bağırsaklarımda sürekli bir hareket var midem bozuluyor gibi oluyor
Normal mi peki ? Zaten 2 kilo verdim 1 aydaDevam et bırakma kilo vermene yardımcı olarak yumurtlamayı saglar
Bence normal inofolic de mide bulantısı yaptı bana 2 kilo verdim ben deNormal mi peki ? Zaten 2 kilo verdim 1 ayda
Canım arkadaş mide bulantısı yapıyor dedi ya kilo vermesine yardımcı olur öyleyse dedim yani tok tutuyor herkes de aynı etki olmayabilir tabikiBu gynostoll kilomu verdiriyor?
Ben zaten 49-50 kiloyum peki nolacak.
Beni aydınlattıgın için tşkr edermCanım arkadaş mide bulantısı yapıyor dedi ya kilo vermesine yardımcı olur öyleyse dedim yani tok tutuyor herkes de aynı etki olmayabilir tabiki
Ben insülin direnci için başka ilaç daha kullanıyorum ona daha önce başlamıştım o iştahımı kapattı bu ilaçta bulantı yapıyor bu süreçte kilo verdimBu gynostoll kilomu verdiriyor?
Ben zaten 49-50 kiloyum peki nolacak.
He tamam ozaman hamileliğe yormayayımBence normal inofolic de mide bulantısı yaptı bana 2 kilo verdim ben de
Bu gynostoll sürekli kullanılıyormu ?He tamam ozaman hamileliğe yormayayımama bu ilaç sürekli kullanılıyor ben şimdiden bezdim gerçekten kötü hissediyorum kendimi halsizlik oluyor. Yattığım yerden kalkıncada başım dönüyor bi garip oluyorum
Rica ederim canimBeni aydınlattıgın için tşkr ederm
Canım belirti de olabilir inşallah öyledir hafi bakalım sabret şimdi sadeceHe tamam ozaman hamileliğe yormayayımama bu ilaç sürekli kullanılıyor ben şimdiden bezdim gerçekten kötü hissediyorum kendimi halsizlik oluyor. Yattığım yerden kalkıncada başım dönüyor bi garip oluyorum
Ayyy inşallah canım :))Inşallah gerek kalmaz canım
Banada dua et gızzz ☺☺Ayyy inşallah canım :))
Rabbim
senidesevindirdi inşallah en kisa zamanda
Rabbim seni de evlatla mujdelendirsin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu sağlık lı hamilelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum ve en önemli si hayırlı zurriyet inşallah allaha hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet sana ve isteyenlere hayırlı evlat olsun arkadaşım inşallah allahum me salli ala seyyidina muhammet aminBanada dua et gızzz ☺☺
Evet. Adetliyken adet öncesi ve sonrası her gün kullanacaksın dedi doktor. Yumurtlamadan sonra bıraksam olmuyormu zaten olmuşsa olmuştur dedim. Hayır sürekli kullanacaksın hamile kaldığını öğrenene kadar dediB
Bu gynostoll sürekli kullanılıyormu ?
Yok anlatmak istedigim 1 kutu bitirdin 2. Kutuya gerek varmı acabaga demek istedimEvet. Adetliyken adet öncesi ve sonrası her gün kullanacaksın dedi doktor. Yumurtlamadan sonra bıraksam olmuyormu zaten olmuşsa olmuştur dedim. Hayır sürekli kullanacaksın hamile kaldığını öğrenene kadar dedi
Amin inşallah canımRabbim seni de evlatla mujdelendirsin inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu güzel duyguyu sağlık lı hamilelik sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum ve en önemli si hayırlı zurriyet inşallah allaha hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet sana ve isteyenlere hayırlı evlat olsun arkadaşım inşallah allahum me salli ala seyyidina muhammet amin
Sen ilacı ne şekilde kullanıyorsun canım ?Tahminim 6 gün falan kaldı. Yani yumurtlamadan sonra 8. Gündeyim şuan. Ama bilmiyorum ya heveslenmek te istemiyorum
Sen nasıl kullanıyorsun canım ilacıCanım benim o bacağıma vuran şiddetli ağrının yerini bi basınç aldı. Arada sağ taraftada oluyor ama sürekli olarak solda var. Sanki böyle kasıklarıma bi balon koymuşlar ve şişirmeye çalışıyorlarmış gibi bir basınç ve ara ara ağrı mı desem krampmı desem bi batma oluyor. Elimle kontrol edincede dışardan şiş ve sert kasıklarım
Allah razı olsun canım bol bol dua et dua üstüne kurulu dünya rabbim kabul ederAyyy inşallah canım :))
Rabbim
senidesevindirdi inşallah en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?