Polikistik over ve gynositol

Hayırlısı olsun diyelim her ay oluşuyor o pıhtı olarak atılıyor çok yada az canım

Hayırlısı olsun diyelim her ay oluşuyor o pıhtı olarak atılıyor çok yada az canım
İşk defa bu kadar degişikti be bayagı büyüktü çok tuhaf oldum eşime attım bu bebekmi dedi yok dedim bu zar bebek oluşumu içinmiş dedim ne yani bnm mi çocugum olmicak dedi öncesinde bnm olmuyor diye atıfta bulunmuştu halbuki 4 aylık evliydik bu sefer kalktı bnm mi olmıçuyor dedi gülmekten alamadım kendimi ama çokda üzüldüm eşimin biran böyle düşünmesine yatıştırdım ama şuanlık sıkı tı yok :)

Senin çocuğun olmuyor benim çocuğum olmuyor dememek lazım bu çok kırıcı hele ki böyle bir durumda seni daha da üzmüştür bu. Ama yanlış anlaması komik olmuş tabi bilmiyorlar ya o neydi ne demekti sürekli soruyorlar :)

Aynen öyle evlendigim de 2. Ay bana dediki neden senin çocugun ol uyor o kadar zoruma gittiki eşimin ailesine söyledim birde şöyle bir durum var ablacom bn 18 yaşındayım eşim 31 bana bunu demesi çok zoruma gitti ama sinirlendimde ben birkaçkez beni kırınca önce git sen kendi sperm testini yaptır dedim birdahada demedi ve onunla birçok şey paylaştom stresten olmayacagını söylüyor çogu dpktor ve insanlar bunları ögrendikten sonra birdaha demedi birde bir doktor bana 1 yıl olmaz ise eşin kendine baktırsın demişti galibaga bunu söyledigim için bnmmi olmicak dedi o kadar üzüldümki o an ona anlatamam olmasada vardır bir hayır bu yüzden eşimi bırakamam o bnmcanom cigerim.

Ben 27yaşındayım bu kadar strese girmiyorum canım daha çok gençsin doktor doğru demiş bak stres yapma aşkınızı evliliğinizin güzelliğini yaşayın tadını çıkarın eşin için de geç değil ki denemeye devam ne zaman tutarsa ama bir yıl dolduktan sonra bile bunalıma girip üzülmeyin artık çoğu şeyin tedavisi var Allah yeter ki “OL” desin dua et hep.

Ediyorum canım çokk ediyorum nasip te var ise evlat sahibi olmak elbetteki olur

Polikistik overde kilo almamak cok onemli bir kilo almada bile tembellesiyor hemen yumurtalar ablanda pkos varmiydi
Yok ama bende kiloluyum 72 kiloda kaldım yumurta gelişiyor ama çatlama sorunu var bizde o da genelde LH yüksekliğinden hormonlarını dengele bence kiloyu çok takma

Gynositol 100 liraymis acaba sigorta karsiliyor mu ki

75 kiloya dussem.raziyim ben 20 kilo vermem gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…