Aynen benden zayoflarıda var ama hamileler bilmiyorum biz daha yeni evliyiz strestende olmaz diyoşar galibaga dpgru.Dun cok canim sıkildi hastanede benden kilo kadon vardi ikiz hamile kalmis boylr girdukce ben neden kalamiyorum diyorum
Hayırlısı olsun diyelim her ay oluşuyor o pıhtı olarak atılıyor çok yada az canımEvet normal biliyorum fakat bu adetim çok pıhtılı geldi tuhaftı bi an korktum bebek zannettim ama degilmiş plesenta zarı dedi annem çocuk oluşması için olan zarmış ilacı kullanmaya başlamadım birtakım doktor işlerim var onları halledip kafama rahata erdirip kullanmayı düşünüyorum .
Ama gerçekten çok korktum 2 gün önce.
İşk defa bu kadar degişikti be bayagı büyüktü çok tuhaf oldum eşime attım bu bebekmi dedi yok dedim bu zar bebek oluşumu içinmiş dedim ne yani bnm mi çocugum olmicak dedi öncesinde bnm olmuyor diye atıfta bulunmuştu halbuki 4 aylık evliydik bu sefer kalktı bnm mi olmıçuyor dedi gülmekten alamadım kendimi ama çokda üzüldüm eşimin biran böyle düşünmesine yatıştırdım ama şuanlık sıkı tı yok :)Hayırlısı olsun diyelim her ay oluşuyor o pıhtı olarak atılıyor çok yada az canım
Senin çocuğun olmuyor benim çocuğum olmuyor dememek lazım bu çok kırıcı hele ki böyle bir durumda seni daha da üzmüştür bu. Ama yanlış anlaması komik olmuş tabi bilmiyorlar ya o neydi ne demekti sürekli soruyorlar :)İşk defa bu kadar degişikti be bayagı büyüktü çok tuhaf oldum eşime attım bu bebekmi dedi yok dedim bu zar bebek oluşumu içinmiş dedim ne yani bnm mi çocugum olmicak dedi öncesinde bnm olmuyor diye atıfta bulunmuştu halbuki 4 aylık evliydik bu sefer kalktı bnm mi olmıçuyor dedi gülmekten alamadım kendimi ama çokda üzüldüm eşimin biran böyle düşünmesine yatıştırdım ama şuanlık sıkı tı yok :)
Senin çocuğun olmuyor benim çocuğum olmuyor dememek lazım bu çok kırıcı hele ki böyle bir durumda seni daha da üzmüştür bu. Ama yanlış anlaması komik olmuş tabi bilmiyorlar ya o neydi ne demekti sürekli soruyorlar :)
Ben 27yaşındayım bu kadar strese girmiyorum canım daha çok gençsin doktor doğru demiş bak stres yapma aşkınızı evliliğinizin güzelliğini yaşayın tadını çıkarın eşin için de geç değil ki denemeye devam ne zaman tutarsa ama bir yıl dolduktan sonra bile bunalıma girip üzülmeyin artık çoğu şeyin tedavisi var Allah yeter ki “OL” desin dua et hep.Aynen öyle evlendigim de 2. Ay bana dediki neden senin çocugun ol uyor o kadar zoruma gittiki eşimin ailesine söyledim birde şöyle bir durum var ablacom bn 18 yaşındayım eşim 31 bana bunu demesi çok zoruma gitti ama sinirlendimde ben birkaçkez beni kırınca önce git sen kendi sperm testini yaptır dedim birdahada demedi ve onunla birçok şey paylaştom stresten olmayacagını söylüyor çogu dpktor ve insanlar bunları ögrendikten sonra birdaha demedi birde bir doktor bana 1 yıl olmaz ise eşin kendine baktırsın demişti galibaga bunu söyledigim için bnmmi olmicak dedi o kadar üzüldümki o an ona anlatamam olmasada vardır bir hayır bu yüzden eşimi bırakamam o bnmcanom cigerim.
Ediyorum canım çokk ediyorum nasip te var ise evlat sahibi olmak elbetteki olurBen 27yaşındayım bu kadar strese girmiyorum canım daha çok gençsin doktor doğru demiş bak stres yapma aşkınızı evliliğinizin güzelliğini yaşayın tadını çıkarın eşin için de geç değil ki denemeye devam ne zaman tutarsa ama bir yıl dolduktan sonra bile bunalıma girip üzülmeyin artık çoğu şeyin tedavisi var Allah yeter ki “OL” desin dua et hep.
Ya benn kiloyla pek alakasi oldugunu sanmıyorum benim ablam 107 kilo ile hamile kaldı 40 yaşında 6. 'yi doğurduKilo vereyim biraz oyle baslayayim kiloluyken hic birsey fayda etmiyor cunku
Maaşallah bir 6 tanede darısı banaYa benn kiloyla pek alakasi oldugunu sanmıyorum benim ablam 107 kilo ile hamile kaldı 40 yaşında 6. 'yi doğurdu
Amin canım :))Maaşallah bir 6 tanede darısı bana
Ya benn kiloyla pek alakasi oldugunu sanmıyorum benim ablam 107 kilo ile hamile kaldı 40 yaşında 6. 'yi doğurdu
Yok ama bende kiloluyum 72 kiloda kaldım yumurta gelişiyor ama çatlama sorunu var bizde o da genelde LH yüksekliğinden hormonlarını dengele bence kiloyu çok takmaPolikistik overde kilo almamak cok onemli bir kilo almada bile tembellesiyor hemen yumurtalar ablanda pkos varmiydi
Yok ama bende kiloluyum 72 kiloda kaldım yumurta gelişiyor ama çatlama sorunu var bizde o da genelde LH yüksekliğinden hormonlarını dengele bence kiloyu çok takma[/QUOTE
Lh hormon.degerim normal.cikiyor amayuksek degil zaten pkoda normalden daha fazla bir yumurta buyumesi oluyor ama catlamiyor bizim sorubumuz catlayamamasi malesef
Canım ağrı falan kalmadı dün sabah kesildi bir daha da ağrımadı acaba çatlama ağrısı olabilir miEvet canım
Kaç gün var adeteCanım ağrı falan kalmadı dün sabah kesildi bir daha da ağrımadı acaba çatlama ağrısı olabilir mi
Evet canım
Canım ağrı falan kalmadı dün sabah kesildi bir daha da ağrımadı acaba çatlama ağrısı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?