- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Hayır canım sabah akşam tok karnına içiyorum birde eşini beklemenle alakası yokki şimdiden başlıcaksın ki yumurtalıkların düzene girsinTamam canım şuan eşim yanımda değil boşuna kullanmış olmak istemiyorum ve birtakım kontrollerim var mesane ile ilgili problemim var çözdükten sonra eşim gelir gelmez başlayacavım inşallah birde günde 1 kez içiyorsın degilmi önerilen doz bu diye biliyrm
Hayır canım sabah akşam tok karnına içiyorum birde eşini beklemenle alakası yokki şimdiden başlıcaksın ki yumurtalıkların düzene girsin
Bana doktorum dedi sabah akşam diye zaten yüzde yüz doğal bir ilaç ama her doktorun tedavi edişi verdiği ilaç veya dozu farklı doktoruna sor bence canım geçmiş olsun bu arada böbrekle olan problemini de en yakın zamanda çözersin inşallahEczacı bana günde 1 tok akşam içsen iyi olur dedi kullanmadan önce tekrar danışayım belki bünyeme zararı olabilir fazla kullanmak istemem birde hastane işlerim var dedigim gibi onları bitirmeden başlamak istemiyorum ürodinamik incelemeye girecegim böbregime kaçak var sorunumj halledeyimki hamilelikte giremeyebilirim.
Canım benim o bacağıma vuran şiddetli ağrının yerini bi basınç aldı. Arada sağ taraftada oluyor ama sürekli olarak solda var. Sanki böyle kasıklarıma bi balon koymuşlar ve şişirmeye çalışıyorlarmış gibi bir basınç ve ara ara ağrı mı desem krampmı desem bi batma oluyor. Elimle kontrol edincede dışardan şiş ve sert kasıklarımHadi bakalım geri satım başladı inşallah hamilesindir
Bekli kist oluşmuştur bnmde vardı 4.5×4.5 idi sağ yumurtalıgımda elimr geliyordu adet oldultan sonra eridigini ögrendim acım oluyordu acaba bişemi oldu dşe kittşgimde yok dedi kist yerşm agrıyordu yuvarlak kola kapagından büyük biyer sonra ögrendim kist erimiş ve doktor şöyle demişti o agrıyan yerini açılmış yara gibi düşün ka ugu kalkmış içindeki boşalmış bu yğzden dolayı sızı agrı yapmaktadır demişti kist hiçbişe kullanmadan eridi gitti. Bnm kistler büyük olsada kalıcı degl kısacası canım kist oluşmuş olabilir.Canım benim o bacağıma vuran şiddetli ağrının yerini bi basınç aldı. Arada sağ taraftada oluyor ama sürekli olarak solda var. Sanki böyle kasıklarıma bi balon koymuşlar ve şişirmeye çalışıyorlarmış gibi bir basınç ve ara ara ağrı mı desem krampmı desem bi batma oluyor. Elimle kontrol edincede dışardan şiş ve sert kasıklarım
Bana doktorum dedi sabah akşam diye zaten yüzde yüz doğal bir ilaç ama her doktorun tedavi edişi verdiği ilaç veya dozu farklı doktoruna sor bence canım geçmiş olsun bu arada böbrekle olan problemini de en yakın zamanda çözersin inşallah
Ay çok heyecanlandım inşallah tutmuştur bebiş kaç gün kaldı şimdi adeteCanım benim o bacağıma vuran şiddetli ağrının yerini bi basınç aldı. Arada sağ taraftada oluyor ama sürekli olarak solda var. Sanki böyle kasıklarıma bi balon koymuşlar ve şişirmeye çalışıyorlarmış gibi bir basınç ve ara ara ağrı mı desem krampmı desem bi batma oluyor. Elimle kontrol edincede dışardan şiş ve sert kasıklarım
Bu Hayıt suyunu nasıl tüketiyoruz ve ne zaman başlamalıyız adet bitimimi yoksa adet başlangıcında mi şimdiden teşekkür lerBence inofolic combi kullan bir de ayrıca hayıt suyu da iç faydası olacaktır ben öyle kaldım çok şükür
Adet döneminde başla yumurtlamaya kadar tüket canım hormonlarını dengeler çatlamaya yardımcı olurBu Hayıt suyunu nasıl tüketiyoruz ve ne zaman başlamalıyız adet bitimimi yoksa adet başlangıcında mi şimdiden teşekkür ler
Tahminim 6 gün falan kaldı. Yani yumurtlamadan sonra 8. Gündeyim şuan. Ama bilmiyorum ya heveslenmek te istemiyorumAy çok heyecanlandım inşallah tutmuştur bebiş kaç gün kaldı şimdi adete
Hayırlısı olsun ne güzel hemen ilk ay kalmışsın gene kalırsın inşallah canım Bende ilk ayımdayım inşallah daha fazla ilaç kullanmak zorunda kalmayız Allahım isteyen herkese nasip etsin bununla sınamasın biziMerhaba bende gynostl ve coraspirin 100mg kullanıyorum Kasım ayının 27 de başladım ve aralıkta hamile kaldım doktor bu kadar çabuk etkisini göster cegini düşünmüyor dum dedi ama beklenmedik bir gebelikti ve rahim hazır olmadığı için kimyasal olmuştu ve düştü ilaca devam ediyorum aynı zamanda eşimle Sperm leri için ilaç verdi ona verdiği ilacı normalde tüp bebek tedavisinde veriyorlarmis onun şimdilik adet beklemekteyim hormon testi yapıcak doktorum sonrasında yumurta larimi destekleyecek Rabbim de ol derse olucak inşallah herzaman duam dir Rabbim hayırlı evladı hakkımızda mübarek kıl isteyen herkese nasip et en kısa zamanda banada et inşallah içim rahat biliyorum Rabbim mujdelendirecek ve buraya güzel haberler yazıcam ve umut olucam inşallah kün feyekün amin
Amin inşallahHayırlısı olsun ne güzel hemen ilk ay kalmışsın gene kalırsın inşallah canım Bende ilk ayımdayım inşallah daha fazla ilaç kullanmak zorunda kalmayız Allahım isteyen herkese nasip etsin bununla sınamasın bizi
Teşekkürler ozaman bu aydan geçti neyse unutmazsam alırımAdet döneminde başla yumurtlamaya kadar tüket canım hormonlarını dengeler çatlamaya yardımcı olur
Hadi bakalim test yapma hemen canım 4 5 gün sonra cikarTahminim 6 gün falan kaldı. Yani yumurtlamadan sonra 8. Gündeyim şuan. Ama bilmiyorum ya heveslenmek te istemiyorum
Inşallah gerek kalmaz canımTeşekkürler ozaman bu aydan geçti neyse unutmazsam alırım
İnşallah bakalımHadi bakalim test yapma hemen canım 4 5 gün sonra cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?