Polikistik over ve gynositol

Seninkide dışı beyaz yazışarı mor mu yanlış hatırlamıyosam yazıları mor yada pembe seninkide çylemi
Mor yazılı. Başka çeşidi olduğunu bilmiyorum. Adetin 2. Gününden beri içiyorum her gün. Ama erken yumurtladım galba dün 10. Günümdü ovulasyon testi pozitif çıkmıştı bugün silikleşmiş. Bu kadar erken beklemiyordum bakalım kısmet

kızlar merhaba bende 4 aydır hamile kalamıyorum geçen ay doktora gittim iltihap var dedi ilaçları pek düzgün kullandığım söylenemez şimdi işten dolayı doktorada gitmeye vakit yok bugün burada çok önceden yazılmış yazı vardı adaçayı yağı kullanımı diye bugün onu deniycem az önce başlık açtım ama kimse yazmadı

Sorun sadece iltihapsa ilaçla tedaviden sonra başka sorun yoksa Allah’a kalmış bence doktora gitmeli ilaçla tedavi ol ve benim bildiğim çay yok ama adet zamanı maydonoz bol tüketmek ve soyunu içmek iltihabı da temizliyor rahiminide bilgin olsun ben denedim çok rahatladım

Anladım canım adette mi başlanıyor

teşekkür ederim 3 gün yapılıyormuş zaten elma yağı diyede geçiyormuş aynı zamanda. Aktarcı kadında kullan iyi gelir dedi.Bütün iltihabı alırmış.Kullanan varmı diye merak ettim bende

teşekkür ederim 3 gün yapılıyormuş zaten elma yağı diyede geçiyormuş aynı zamanda. Aktarcı kadında kullan iyi gelir dedi.Bütün iltihabı alırmış.Kullanan varmı diye merak ettim bende
Aynı iltihap akıntı bendede var Can'ım senin kullandığın ne birde bu vitamin ne işe yariyor

Inofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah
Merhaba bende buraya yeni uye oldum 7senelik evliyim cocugum olmuyor pko oldugumu ogrendim ve suan resmen depresyondayim ne yapacagimi bilmiyorum doktor diane35 verdi 3aydir regl olmuyorum bana yardimci olurmusunuz

Merhaba bende buraya yeni uye oldum 7senelik evliyim cocugum olmuyor pko oldugumu ogrendim ve suan resmen depresyondayim ne yapacagimi bilmiyorum doktor diane35 verdi 3aydir regl olmuyorum bana yardimci olurmusunuz
Canım öncelikle hoşgeldin bence kilon varsa öncelikle dr a danışıp glifor almalısın ve inofolic combi tavsiye ediyorum beraber kullan hormon dengesizliği için de hayıt suyu iç Allah'ın izni ile olur rabbim çok bekletmesin

Ayrıca mutlaka ovulasyon testi yap biz pkolularin ne zaman yumurtladigimiz belli olmuyor bence o ilacı kullanma doğum kontrol ilaciydi degilmi

Bu ilaç hakkında daha dün bir yazı okumuştum bazı ülkelerde yasaklanmış hatta bir kaç kadın bu ilaç yüzünden ölmüş bence içme yazının linki http://bilimselanne.com/polikistik-over-olanlar-nasil-hamile-kalir/ bir oku derim canım

Bende polikistik over yok ama bebek sahibi olmak istedigimi söyledim doktor bayandı çokda anlayışlı bir doktordu bu ilacı verdi zararı olsa vermez içindede ilaç yok sonuçta sadece rahim hazırlayıcı birkaç şey var doktor insanları beden ölüme sürüklesinki!

Doktorlar ilk çıktığı zaman ilacın öldürdüğünü yada zararlarını o kadar iyi bilmiyor insanları deney gibi kullanıyorlar bi nevi bu diana 35 dedikleri ilaç denenmiş ve ölümle de sonuçlandığı ülkeler var yasaklanmış araştır istersen canım doktorlar bilseler yazmazlar zaten reprezantlar geliyor ilaç tanıtıyor doktorlar da yazıyor doğru bulurlarsa

Canim ikimizde farklı ilaçlardan bahsetmişiz ben sen gynstoll den bahsettin zannettim anladım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…