• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve gynositol

Merhaba bende buraya yeni uye oldum 7senelik evliyim cocugum olmuyor pko oldugumu ogrendim ve suan resmen depresyondayim ne yapacagimi bilmiyorum doktor diane35 verdi 3aydir regl olmuyorum bana yardimci olurmusunuz

Bana drvlet hast doktor diane verdi tam 20 gun regl oldum yan etko yapti yurt disinda kalkmis bu hap toplanmis ama turkiyede nasil satikiyor anlamis degilim kesinlikle birak ve basla dr git ama hangi dr gidersen git verecrkleri duphaston bu duzenliyot hamile kalsn bile zarri olmuyor

72 kiloyum canım aksatma bence faydasını goreceksin

23 kilo vermem gerek senin kilonda olmam icin insallah veririm birakmam atik duzenli kullanirim.troitimde biraz az calisiyotmis troit hapi seker hapi astim havasi hormon duzenleyici duphaston d vit b vitamini sac sokulmem icin hap ne cok hap iciyorum bir bilsen

Malesef bende kanamadan oluyordum 20 gun regl oldum allahtan hasar olusturmamis doktor bakti sadece vok halsiz ve kansiz kaldim
Doktor yazsa bile ben ilacı araştırmadan içmiyorum iki yıl önce tepecik Doğum hastahanesinde çalışıyordum tanıdığım doktorlar oldu o yüzden hepsine güvenmiyorum benimde boyum 1.65 kilom 65 zayıf gözüküyorum sadece göbek var biraz o kadar ama doktor bana bile zayıfla bir kaç kilo ver dedi inşallah verirsin canım bir kilo bile etkiliyormuş yumurtalığı ben ilk zamanlar nasıl ağlıyordum her adetimde yıkılıyordum iki yıldır olmayınca artık alışıyor insan artık ağlamıyorum moral çok önemliymiş kafaya takmak yok ilk kural bu herkes için hayırlısı olsun canım

Doktor yazsa bile ben ilacı araştırmadan içmiyorum iki yıl önce tepecik Doğum hastahanesinde çalışıyordum tanıdığım doktorlar oldu o yüzden hepsine güvenmiyorum benimde boyum 1.65 kilom 65 zayıf gözüküyorum sadece göbek var biraz o kadar ama doktor bana bile zayıfla bir kaç kilo ver dedi inşallah verirsin canım bir kilo bile etkiliyormuş yumurtalığı ben ilk zamanlar nasıl ağlıyordum her adetimde yıkılıyordum iki yıldır olmayınca artık alışıyor insan artık ağlamıyorum moral çok önemliymiş kafaya takmak yok ilk kural bu herkes için hayırlısı olsun canım

Bende prospektus okumadan icmiyorum daha kizken vermislerdi birde biyle yapacagini nereden bilecegim sonucta doktor verdi banada buca kadin dogum hast doktor verdi hic bir tane bile.duzgun doktor yok orada hepsi salliyor dun bayrakliya bati anadolu central hastanesine gittim berrin korkut cok iyi bir doktor duydunuz mu bilmiyotum ama gercektrn ilgili cok iyi bir doktor ogle tatiline girmesine ragmen 20 gunluk kananmam oldugunu duyunca hemen aldi beni

23 kilo vermem gerek senin kilonda olmam icin insallah veririm birakmam atik duzenli kullanirim.troitimde biraz az calisiyotmis troit hapi seker hapi astim havasi hormon duzenleyici duphaston d vit b vitamini sac sokulmem icin hap ne cok hap iciyorum bir bilsen
Bence inofolic combi kullan bir de ayrıca hayıt suyu da iç faydası olacaktır ben öyle kaldım çok şükür

Bende prospektus okumadan icmiyorum daha kizken vermislerdi birde biyle yapacagini nereden bilecegim sonucta doktor verdi banada buca kadin dogum hast doktor verdi hic bir tane bile.duzgun doktor yok orada hepsi salliyor dun bayrakliya bati anadolu central hastanesine gittim berrin korkut cok iyi bir doktor duydunuz mu bilmiyotum ama gercektrn ilgili cok iyi bir doktor ogle tatiline girmesine ragmen 20 gunluk kananmam oldugunu duyunca hemen aldi beni
yok duymadım İzmir’desiniz sanırım sizde Eğer özele gitmek istiyorsanız Alsancak’ta Ahmet Güler var çok iyi bir doktordur internetten de araştırabilirsin bir tane kötü yorum yapan hastası yoktur çok samimi sıcak işinde de iyi biri ağlayarak girdim odasına gülerek çıktım düşün

Kızlar bnm boyum 160. Kilom 49-50 sizce bu bir sorun oluştururmu doktor bana gynostoll verdi kilo filan vermem yada almama hiçbirşey demedi aile yapım zayıf 4 aylık evliyim fakat 1 kilo bile almadım

yok duymadım İzmir’desiniz sanırım sizde Eğer özele gitmek istiyorsanız Alsancak’ta Ahmet Güler var çok iyi bir doktordur internetten de araştırabilirsin bir tane kötü yorum yapan hastası yoktur çok samimi sıcak işinde de iyi biri ağlayarak girdim odasına gülerek çıktım düşün

Tamam tesekkur ederim aklimda bulunsun evet izmirdeyim dun gittim bayrakliya bati anadoluya berrin hnm gittim memnun kaldim ondan kilo verince kalabilecegimi skyledi hayirlisi

Tamam canim.hayit kullandim ben 3 ay ama bitince alamadim birdaha inofolic alirim.ama sagolasin
Al canım ama hayıt suyunu yumurtlama döneminde hormonları dengeleyip çatlaması için bence alabilirsen al hazır şu şeklinde olandan kullandım ben ovulasyon testi de yap mutlaka canım inşallah en kısa zamanda kalırsın :anneadayı:

Evet normal biliyorum fakat bu adetim çok pıhtılı geldi tuhaftı bi an korktum bebek zannettim ama degilmiş plesenta zarı dedi annem çocuk oluşması için olan zarmış ilacı kullanmaya başlamadım birtakım doktor işlerim var onları halledip kafama rahata erdirip kullanmayı düşünüyorum .
Ama gerçekten çok korktum 2 gün önce.
Normal canım kilon

Al canım ama hayıt suyunu yumurtlama döneminde hormonları dengeleyip çatlaması için bence alabilirsen al hazır şu şeklinde olandan kullandım ben ovulasyon testi de yap mutlaka canım inşallah en kısa zamanda kalırsın :anneadayı:

Dedigin gibi yapmistim bende ama olmadi

Dun cok canim sıkildi hastanede benden kilo kadon vardi ikiz hamile kalmis boylr girdukce ben neden kalamiyorum diyorum

Back
X