- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi arzuhal198
-
Ümidini anlıyorum canım aynısını bende yaşamıştım ama
Bi hafta geçmiş kan tahlili yapmış sonuç negatifse yanlış olma ihtimali olmaz .
O kisti olanların çoğunun yaşadığı bişi olmaya çalışıyo ama olamıyo. sen arada soğan içmeye devam et .
inşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın
cumaya randevu aldım kadındoğumcuya o zamana olmazsam söktürücü versin bari canım hamile olduğumu düşünmüyorum kanda çıkardı geçen hafta diyorum ama söktürücü kullanıcam ya nolur nolmaz diye arkadaşımda diyorki test yap bak yoksa soğan suyunu şimdi iç söksün ama ben adetin 3. günü gidip hormon tahlili vericem tedaviye başlıyorum bu ay vucudun dengesini bozmasından korkuyorum istiyorum şöyle şarıl şarıl adet olayımda içim temizlensin vucudum rahatlasın ya çok sinir de yapıyor bu durum bende
Canım zaten paylaşmışsın sende parantez içinde yazmış beyaz mor ve kırmızı kabuklu olmayacak diye.
İçinin rahatlaması için yine yap testini ama sonuç negatif olur bence canım .ve soğan kürü vücuduna kötü bi etki yapmaz tedavi açısından.
Pcolu olmayan hanımlar da adet iki gün geçse bile sinir ,şişlik ,duygusallık oluyo ben 3 ay olmadığımı bilirim.işimiz çok zor.
inşallah tedavin olumlu devam eder.
Oluyor bazen öyle canım :)Senin olmayacak yazdığını ben olacak okumuşum canım özür dilerim :)
İki çeşit beyaz soğan var ya hani ;
Biri kahverengi kabuklu içi beyaz
diğeri beyaz kabuklu içi de beyaz .
işte ikinci dediğim olmayacak olanı.
dışı kahverengi olacak foto daki gibi .inşallah anlatabildim.
yarın testi tekrarlayıp soğan suyu mu içsem o zaman ben tedaviye olumsuzluğu olurmu diyorum acaba hormonu etkiler mi ki oksa ilaç kimyasal en azından soğan suyu bitkisel yani soğanı tercih ederim canım
Yaşıniz da önemli bu noktada daha sonra kilo saglikli yaşam vb. benim arkadasimda da ayni durum var suan hamile 40 gunluk daha once iki düsük yapti umarim derdinize deva bulursunuz gecmis olsun..Ilac kullanmasam 10 sene regl olamam zatende yok sogan kuru yok civanpercemi ot cop ilac ne yaptıysam artık hamilelikte olusmuyor dr un verdigi ilaclar yumurtaligi duzeltiyo bu defada rahimi kalınlastirip yan etki yapıyor fazla kilom yok 160/52 kg ne olacak bilmiyorum cok uzuluyorum
Haha sagol sekerim umarim sende bebegini sağ salim kucagina alirsinYaşıniz da önemli bu noktada daha sonra kilo saglikli yaşam vb. benim arkadasimda da ayni durum var suan hamile 40 gunluk daha once iki düsük yapti umarim derdinize deva bulursunuz gecmis olsun..
Tesekkurler :)Haha sagol sekerim umarim sende bebegini sağ salim kucagina alirsin
Walla canim bence daha cok faydasi olur kist olusturmaz ben 6 ay adet gormedim pkoluyum bu arada sogan kuruyle adetlerim 27 gune dustu bi zararinin olacagini zannetmiyorum doktorlar halen alternatif tippi kabullenemedigi icin bazen asiri tepki weriyolarBugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
Canim okuduklarimdan senin cok inatci pkolu oldugunu gordum benimkide inatci en son 6 ay adet olmadim sana hayit tohumunun suyunu tawsiye ediyorum 6 ayin ustune 3 gunde adetimi soktu ardindan adetim biter bitmez sogan kuru arti hayit yaptim yine 15 gun adet araligim 27 gun surdu we afedersin kanamamda siyah siyah parca geldi bir suru ibrahim saracoglunun bi hastaya werdigi cwpta okudum oyle olunca kistleriniz sokulmustur diyo dene bence hepimiz faydasini goruruz insallahsaol kuzum yazdim oraya smdi
Canim okuduklarimdan senin cok inatci pkolu oldugunu gordum benimkide inatci en son 6 ay adet olmadim sana hayit tohumunun suyunu tawsiye ediyorum 6 ayin ustune 3 gunde adetimi soktu ardindan adetim biter bitmez sogan kuru arti hayit yaptim yine 15 gun adet araligim 27 gun surdu we afedersin kanamamda siyah siyah parca geldi bir suru ibrahim saracoglunun bi hastaya werdigi cwpta okudum oyle olunca kistleriniz sokulmustur diyo dene bence hepimiz faydasini goruruz insallah
Ben tohumunu kullaniyorum canim bir bardak kaynamis suya bir tatli kasigi koyup 10 dkka falan sonra ustte kalan tohumlari atip hafif balla tatlandirip iciyorum gunde iki kere sogan kuruyle beraber kullanabilrsin hatta hemen hemen her kurle beraber hicbir zarari yok tum hormonlari dengeliyor hatta awrupa ulkelerinin bir cogunda hayiti hap olarak satiyolar tarihi tippin ilk doneminden beri waraynen cnim hemde ne inatci pko..sogan suyu iciom bende iki gundur.3hafta icicem bakalim.hayit suyu derken satilan hazir hayit suyunumu diosun??
Walla canim bence daha cok faydasi olur kist olusturmaz ben 6 ay adet gormedim pkoluyum bu arada sogan kuruyle adetlerim 27 gune dustu bi zararinin olacagini zannetmiyorum doktorlar halen alternatif tippi kabullenemedigi icin bazen asiri tepki weriyolar
Walla canim bu kadar insan kullanmis bir suru insan faydasini gormus oyle bisey olacagini zamnetmiyorum yinede sen bilirsindr uma hayıt kullandığımı söyledim. hayıt kullanmamın çok isabetli olduğunu, devam etmemi söyledi. soğan kürünü dediğimde kist yapıyor, uygulama demesi kafamı karşıtırdı.
Ben tohumunu kullaniyorum canim bir bardak kaynamis suya bir tatli kasigi koyup 10 dkka falan sonra ustte kalan tohumlari atip hafif balla tatlandirip iciyorum gunde iki kere sogan kuruyle beraber kullanabilrsin hatta hemen hemen her kurle beraber hicbir zarari yok tum hormonlari dengeliyor hatta awrupa ulkelerinin bir cogunda hayiti hap olarak satiyolar tarihi tippin ilk doneminden beri war
Ben onu hic bilmiom canm ayni sey benceben hayit suyu alim diorum cnm mecitefendi suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?