Yerimde olsanız ne yapardınız ? Objektif dışardan bakan kişiler olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu manavdan pancar seçer gibi eş seçmelere hastayım.
Zaten gerçekten sevseniz böyle her şeyi gözünüze batmaz ki..
Birlikte bir hayat kurmayı düşündüğünüz insanın içinize sinmesi, onunla bir'miş gibi olmanız gerekmez mi?

Ayy duydukça deli oluyorum.Bunun şakası bile yapılmaz.Kadin halimle bir erkeğe demem.Hele de sevgili.

aynen ben böyle bir şeyi isteyemem ya o kadar garip geldi ki.

evlenirsin tamam hadi kocacım bana şunu alır mısın dersin ama insan sevgilisine beğendiği ayakkkabıyı atıp sipariş et der mi ? bir de erkek yaaa şaka gibi gerçekten 1 saniye bile katlanamam bu nasıl bir karakter.

aynen ben böyle bir şeyi isteyemem ya o kadar garip geldi ki.

evlenirsin tamam hadi kocacım bana şunu alır mısın dersin ama insan sevgilisine beğendiği ayakkkabıyı atıp sipariş et der mi ? bir de erkek yaaa şaka gibi gerçekten 1 saniye bile katlanamam bu nasıl bir karakter.

begendiği ayakkabıyı atıp bana al demedi tabiki..
o kadar da değil.
ikimize alacaktık ben acmıstım konusunu da daha önce ikimize aynı ayakkabıdan bayan ve erkek kombin oluyor ya onlardan o an da onun parası yoktu benim alacagımı düşünmüş daha sonra kendisi de baska birşey alırmıs maaş alınca diğer ay yani o sen benli düşünmemiş bu mevzuyu..

begendiği ayakkabıyı atıp bana al demedi tabiki..
o kadar da değil.
ikimize alacaktık ben acmıstım konusunu da daha önce ikimize aynı ayakkabıdan bayan ve erkek kombin oluyor ya onlardan o an da onun parası yoktu benim alacagımı düşünmüş daha sonra kendisi de baska birşey alırmıs maaş alınca diğer ay yani o sen benli düşünmemiş bu mevzuyu..

eğer parası yoksa gerek yok sonra alırız demeliydi bence , bir de seçmiş foto atmış. bana çok ters.

eğer parası yoksa gerek yok sonra alırız demeliydi bence , bir de seçmiş foto atmış. bana çok ters.

bana da ters bazen böyle düşünmeden cat dite hareket ediyor .. bende anlamamıstım ve baya kavga etmiştik o zaman da zaten..

şimdi de beni seviyor dönmemi istiyor ki sürekli bişeyler paylasıyor instagramdan

'burası dünya burada hersey yarım kalır' yazmıs simdi de..

ne bilim ya benimde içime sinmiyor kendisi pek.. ama işte artık bosluk mu sevilme ihtiyacı mı ilgi mi birşey beni ona yöneltiyor

bana da ters bazen böyle düşünmeden cat dite hareket ediyor .. bende anlamamıstım ve baya kavga etmiştik o zaman da zaten..

şimdi de beni seviyor dönmemi istiyor ki sürekli bişeyler paylasıyor instagramdan

'burası dünya burada hersey yarım kalır' yazmıs simdi de..

ne bilim ya benimde içime sinmiyor kendisi pek.. ama işte artık bosluk mu sevilme ihtiyacı mı ilgi mi birşey beni ona yöneltiyor

bakın bu adamın paraya bakış açısı " benden bu kadar çıktı ondan da o kadar çıksın".

bunun hiçbir yerinde sevgi yok bence. gerçekten seven insanlar böyle ufak hesapları düşünmezler. bunun eşitlikle falan alakası yok.

ben böyle birinin sevgisinden de şüphelenirim ki erkekler artık kadınların maaşı için evleniyorlar.

mesela para bende vardır sevgilimde yoktur diyelim ayakkabısı yoksa ona ayakkabı alırım lafını dahi etmem , ama bu adam da" ben sana bunu almıştım sen de şimdi bunu alacaksın" tarzı sürekli karşılık beklenerek dönen hesaplar var. çok itici.

boşverin daha iyisini kesinlikle bulursunuz.

bakın bu adamın paraya bakış açısı " benden bu kadar çıktı ondan da o kadar çıksın".

bunun hiçbir yerinde sevgi yok bence. gerçekten seven insanlar böyle ufak hesapları düşünmezler. bunun eşitlikle falan alakası yok.

ben böyle birinin sevgisinden de şüphelenirim ki erkekler artık kadınların maaşı için evleniyorlar.

mesela para bende vardır sevgilimde yoktur diyelim ayakkabısı yoksa ona ayakkabı alırım lafını dahi etmem , ama bu adam da" ben sana bunu almıştım sen de şimdi bunu alacaksın" tarzı sürekli karşılık beklenerek dönen hesaplar var. çok itici.

boşverin daha iyisini kesinlikle bulursunuz.

aslında bunu bende yapıyordum bn kötü biri miyim diye düşündüm şimdi..
yani mesela o ödediyse bir sonrakini ben karsılayayım diye denkleştirirdim..
ondan cıkanı geri bnden de cıkarırdım .. ama bn hiçbi zaman onun kadar seviyorum modunda olmadım bunun da bilincindeyim söylediği kadar cok seven bu tarz seylerin hesabını yapmamalıydı

ondan cıkanı geri bnden de cıkarırdım .. ama bn hiçbi zaman onun kadar seviyorum modunda olmadım bunun da bilincindeyim söylediği kadar cok seven bu tarz seylerin hesabını yapmamalıydı

sizi bu tarza sokan kendisi ve zaten sizde sevmiyorsunuz.

sizin ilişkiniz bir alma - verme ilişkisi gibi karşılıklı mecburiyetler var sanki.

yarın öbür gün siz çalışmasanız nolucak ?
ya da eşiniz geçici süre çalışamasa nolucak?

hem size hem ona batacak bu durum çok eminim.

böyle çıkar ilişkisiyle yola çıkılmaz. kesinlikle ayrılın. hiç güven vermiyor her şeyin karşılığını bekliyor hiç iyi niyetli değil sizi sevdiğini de düşünmedim.

böyle bi adamla kebap yiyeceğime gider adam gibi bi adamla oturup simit yerim, çok net.

sizi bu tarza sokan kendisi ve zaten sizde sevmiyorsunuz.

sizin ilişkiniz bir alma - verme ilişkisi gibi karşılıklı mecburiyetler var sanki.

yarın öbür gün siz çalışmasanız nolucak ?
ya da eşiniz geçici süre çalışamasa nolucak?

hem size hem ona batacak bu durum çok eminim.

böyle çıkar ilişkisiyle yola çıkılmaz. kesinlikle ayrılın. hiç güven vermiyor her şeyin karşılığını bekliyor hiç iyi niyetli değil sizi sevdiğini de düşünmedim.

böyle bi adamla kebap yiyeceğime gider adam gibi bi adamla oturup simit yerim, çok net.

zaten sevip sevmediği de belli olur zamanla.. hemen baska kollara atılırsa vs..
bi konusmadan durmaz illa konusur belkide konusuyor bilmiyorum kafam karısık..
sürekli seni cok seviyorum derdi gercekten baskasın derdi gözlerime bakıp .

birde anlamadıgım sey cidden şu çekim yasası.. önceki sevgilimden cimri diye ayrıldım .. al yine aynı seyleri yasıyorum
erkeklerin hepsi böyle oldu belkide.. be hep kafama yatsın tam istediğim gibi olsun evlenebilceğim biri olsun dediğim için bu kadar kasıyorum.. yoksa umrumda olmzdı herkes gibi gezer tozar sallardım..

E öyle düşünmen iyi olmuş.Hepsini sevgilisine kitleyenler de var.Onu da düşünmüşsün yani.Ama tutup da hanım halinle sana kitlenmesine izin de vermezsin senin hakkındır.Yani durumu yoktur sen ödersin daha çok kendi isteginle o başka.Ama bu konuları o dile getiriyor sık sık ve çok normal görüyor.Asil mesele o.

Arkadaş güzel demis:msdoctor:Böyle bi adamla kebap yiyeceğime gider adam gibi bi adamla oturup simit yerim, çok net.

Son düzenleme:
Burayı okuduğunu falan düşünüyorsunuz sanirim.
O değil de kaşınmak deniyor sizinkine.

Neden kaşınmak olsun ki..
Belkide hersey güzel olacak barışınca... Devam edince.. İki gün önce psikologa gitmiş benim psikologum zaten gittiği kişi de.. O da terapi alacak her insanın hataları olamaz mı bilmiyorum ya.. Beni anlıyordu sahipleniyordu. Baska biri cıksa karsıma ki zor onun da değişik huyları olacak kmse 4. 4 lük deil :(

Neden kaşınmak olsun ki..
Belkide hersey güzel olacak barışınca... Devam edince.. İki gün önce psikologa gitmiş benim psikologum zaten gittiği kişi de.. O da terapi alacak her insanın hataları olamaz mı bilmiyorum ya.. Beni anlıyordu sahipleniyordu. Baska biri cıksa karsıma ki zor onun da değişik huyları olacak kmse 4. 4 lük deil :KK43:
Insan kendine eder ne ederse.
Dışardan bakıp söyledik, içerideki karar mercii sizsiniz.
Bence hata kısmı karşınızdaki kişi değil, " ya başkası olmazsa" telaşıyla geri gelmeyecek günlerinizi, aylarınızı, belki de yillarinizi vermeye hazır olmaniz.
Umarım ben yanilirim.
Selamlar, sevgiler, iyi geceler.

Insan kendine eder ne ederse.
Dışardan bakıp söyledik, içerideki karar mercii sizsiniz.
Bence hata kısmı karşınızdaki kişi değil, " ya başkası olmazsa" telaşıyla geri gelmeyecek günlerinizi, aylarınızı, belki de yillarinizi vermeye hazır olmaniz.
Umarım ben yanilirim.
Selamlar, sevgiler, iyi geceler.

Asıl korkum daha kötülerle karsılamak pişman olmak onu aramak ve iş işten geçmiş bir durumda olmak.. Korkum bu. İyi geceler

Denenmişi deneme.cimri adamdan hayır gelmez.ayrica kaç lira tutar bir yemek ödesin paşam ne olmuş.yazik etme kendine daha çok gençsin sana uygun biri çıkar illaki

Az once yukarda biri hazir ayrilmisken donme demis, aynen katiliyorum. Bunu su yuzden rahatlikla soyledim; 'onu cok ozledim, burnumda tutuyor, sesini duymadan yapamiyorum' tarzinda birsey soylememissin, demekki okadarda takmamissin zaten kafana.

Anladigim kadariyla aslinda yeterince cekici bulmuyorsun, hirsli degil, cok caliskanda degil demissin. Madem o tarzda bir erkekten hoslaniyosun, emin ol, bu tavirlari seni tatmin etmez. Zamanla daha cok gozune batar.

şuan özlüyorum ama.. :/

Bu kadar dusunme bence kafan karisiyor iyice , kalbinin sesini dinle

mantıgım olmaz diyor istediğim kişi tam olarak bu değil gibi diyor ama duygularım denemelisin birkez daha sanki diyor özledim birde.. :/ neden özlüyorum ki.. ya ben abartıyorsam belkide cimri değilse diyorum cünkü arkadası ondan para istemişti lazım olmus yollayacaktı hemen cimri insan bunları yapar mı ki kafam karısık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back