- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi arzuhal198
Beş kilo versen Herşeyin daha kolay olur bence arkadaşım da kilo vermişti. olmayacak diye olumsuz Düşünme çok önemliymiş bu da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benimde ultrasonda yumurtalığımın birinde küçük kistler vardı adetlerimde düzenli olur hep kilom 75 pkomuyum bende acaba
Beş kilo versen Herşeyin daha kolay olur bence arkadaşım da kilo vermişti. olmayacak diye olumsuz Düşünme çok önemliymiş bu da.
Evet canımbanamı dıosun cnm?
TSH: 4,09olabılırsın cnm.doktorun solemedımı olup olmadıgını???
Evet canım
TSH: 4,09
FSH: 5,03
LH: 6,98
estradiol. 53
prolaktin : 26,86 hormon testim canım salı günü götürcem doktora sonuçları
testide görünce karar vericek sanırım
ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH ÇOK BEKLETMEZ BİZİ MELEKLERİMİZadetlerının duzenlı olması cok ıyı cnm.ben ılacsız regl olmuyorum![]()
ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH ÇOK BEKLETMEZ BİZİ MELEKLERİMİZ
BEN YARIN SOĞAN KÜRÜNE BAŞLIYORUM KİSTLER İÇİN SENDE YAPABİLİRSİN CANIM ADETİDE SÖKTÜRÜYOMUŞ SANIRIM
anladım canım bakalım ben sonuç alacakmıyım .. Allah'ım yardımcımız olsun dua et bol bol canımamın cnm ıns.ben denedım onu cnm sonuc alamadım
anladım canım bakalım ben sonuç alacakmıyım .. Allah'ım yardımcımız olsun dua et bol bol canım
Primolut N mi ne bi hap var adet sokturuyo gene bende oyleydim ya ilacsiZ.maalesef olamiyodum tiroid ilaci iciyorum.onun sayesinde geliyobak tam 110 gun oldu adet olmadım hala.sınırden ölucem ya.estrofem içeyım dıorum bukez talusal yerıne
Yok tatlım ne salakçası Estağfurullah. Sadece bildiğin bişey mi vardı diye sordum. Ben en çok 60 gün dayanmıştım. Glifor ben de kullanıyorum. Fazla kilon var mı? Ben 12 kilo verdim pco yu öğrendikten sonra adetlerim çok düzene girdi. Tabi glifora devam ediyorum ve glisemik İndeksi düşük beslenmeye özen gösteriyorum. İnsülin direnci yumurtlamayı engelliyor malum.gelır dıye bekledım desem salakca olcak dımı.3 aydır glıfor ıcıom yumurtlama saglıyormus onu bekledım.bırde nurs lokmaan hekımın cıvanpercemlı karısık bıtkı cayını ıctım bekledım.gelmedı gelmedı gelmedıestrofem warmıs ondan alcam ıccem
Canım bu glifor denilen ilaç kilo vermeye de yarıyormuş doğru mu özellikle pkolu olanlara kilo versin diye doktor öneriyormuşYok tatlım ne salakçası Estağfurullah. Sadece bildiğin bişey mi vardı diye sordum. Ben en çok 60 gün dayanmıştım. Glifor ben de kullanıyorum. Fazla kilon var mı? Ben 12 kilo verdim pco yu öğrendikten sonra adetlerim çok düzene girdi. Tabi glifora devam ediyorum ve glisemik İndeksi düşük beslenmeye özen gösteriyorum. İnsülin direnci yumurtlamayı engelliyor malum.
Ben bir kere ilaç kullandım o da tarlusal idi. Burda pco lu bir arkadaş daha vardı o da ilaçsız adet göremiyordu ama yumurtlama ilaçları ile hamile kaldı. Şimdi miniğinin gelmesini bekliyor inşallah.
Glifor bizim için çok önemli. Hamile kaldığımızda da devam etmemiz gerekiyormuş.
Kilo vermeyi kolaylaştırıyor doğru ama kilo verme amacıyla vermiyor doktorlar pco da insülin direnci oluyor insülin direnci de yumurtlamayı engelliyor glifor yumurtlama sağlamak amacıyla veriliyor.Canım bu glifor denilen ilaç kilo vermeye de yarıyormuş doğru mu özellikle pkolu olanlara kilo versin diye doktor öneriyormuş
Galiba bende de var insülin direnci o kadar sporda yapıyorum bi türlü kilo veremiyorumKilo vermeyi kolaylaştırıyor doğru ama kilo verme amacıyla vermiyor doktorlar pco da insülin direnci oluyor insülin direnci de yumurtlamayı engelliyor glifor yumurtlama sağlamak amacıyla veriliyor.
Dikkat etmezsem yediğime hemen kilo alıyorum canım ilacı kullansam da. Yani tek başına ilaçla kilo verilmesi mümkün değil ama insülin direnci olanlar zor kilo veriyor ya malum ilaç o direnci kırıyor. Yediklerime dikkat edip spor yapınca veriyorum kilo
Glifor kullanıyor musun peki?Galiba bende de var insülin direnci o kadar sporda yapıyorum bi türlü kilo veremiyorum