- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
- Konu Sahibi arzuhal198
-
Mrb uzulme yalniz degilsin bende ayni durumdayim pkoluyum ve dusuk yaptim..bu demek degil ki bebegimiz olmayacakkızlar birinizde çıkıp bana bende pkoluyum ve sağlıklı çocuk dünyaya getirdim diyerek derdime deva olurmu. şu an çok kötüyüm ve umutlarımı kaybetmek üzereyim hamile kalınıyor evet bende kaldım ama düşükle sonuçlandı lütfen yardımcı olun bana ve benim gibilere
Keseden baska birsey yok burda normal.yumurtanin ultrasonu yok muKizlar bende kürtaj oldum olduktan sonra pco olduğumu öğrendim burda kistleri görebiliyor musunuz gebelik ultrasonu bu
Bende ilaç kullanmasam 3 ayda bir anca regl oluyorumalın benden de okadar.sız nasılsınız blmıyorum ama ben ılacsız adet bıle goremıyorum
Bende ilaç kullanmasam 3 ayda bir anca regl oluyorum
Canım 110 Gündür neden kullanmadın ki ilaç?bak tam 110 gun oldu adet olmadım hala.sınırden ölucem ya.estrofem içeyım dıorum bukez talusal yerıne
bak tam 110 gun oldu adet olmadım hala.sınırden ölucem ya.estrofem içeyım dıorum bukez talusal yerıne[/QUOTE bende hep tarlusal kullanıyorum estrofemi hiç duymadım canım.doktora sormak lazım tabi
Canım 110 Gündür neden kullanmadın ki ilaç?
Ama her hastaya uyar mı ilaç.ben bi ara soğan kürü denedim çok iyi geldi nerdeyse 3 ay düzeldi sonra yine bozulduburdan bı arkadasa doktor wermıs aynı bız gıbı pko oda.kıstlerı atmıs hap.hatta hamıle suan arkadas
Ama her hastaya uyar mı ilaç.ben bi ara soğan kürü denedim çok iyi geldi nerdeyse 3 ay düzeldi sonra yine bozuldu
Ilac kullanmasam 10 sene regl olamam zatende yok sogan kuru yok civanpercemi ot cop ilac ne yaptıysam artık hamilelikte olusmuyor dr un verdigi ilaclar yumurtaligi duzeltiyo bu defada rahimi kalınlastirip yan etki yapıyor fazla kilom yok 160/52 kg ne olacak bilmiyorum cok uzuluyorum
Çok geçmiş olsun,benim bi arkadaşım Pko luydu,Dr a gitti çocuk için Dr demişki ona erken yaşta geldiğin çok iyi olmuş daha 25 yaşında tedavi Için zaman kazandırmış oldun bize, hani çok zor hamile kalman tedavin uzun sürecek, kilo vermeye falan başladı korunmayı bıraktılar zaten hamile kalamıycam diye, hiç beklemedikleri anda çok çabuk hamile kaldı, hatta adet olmayınca test bile yaptırmamış 2 aylıkken öğrendiler, sonra Gittiği Dr o kadar moralini bozmuştu ki hamileyim diye Düşünme düşük yapacaksın diye empoze etmiş arkadaşıma, bi süre annesine bile söylememiş nasıl olsa düşecek diye eşinin müdahalesiyle arkadaşım tabii ki Dr unu değiştirdi. Şimdi 1 Yaşında miniği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?