polikistik over belası

arzuhal198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
166
74
13
kızlar birinizde çıkıp bana bende pkoluyum ve sağlıklı çocuk dünyaya getirdim diyerek derdime deva olurmu. şu an çok kötüyüm ve umutlarımı kaybetmek üzereyim hamile kalınıyor evet bende kaldım ama düşükle sonuçlandı lütfen yardımcı olun bana ve benim gibilere

bela ki ne bela insanı kahra sokan bi bela diyet spor yapıyorum zayıflıyorum yine aynı halt nefret ediyorum bu hastalıktan her ay aynı hayal kırıklığı aynı hüsran bir kaybım var 6 ay oldu son 3 aydır korunmuyorum ama olmuyor yine çaresiz bir hastalık dr sağlıklı yaşam diyor bir seneyi aştı eşim yürüyüş bandından tut ekstra bir sürü spor aletleri aldı uyguluyorum arada bir gebelik oldu kalbi atmıyordu kürtaj oldum öyle yıpranmış haldeyim ki daha 25 yaşındayım ama bu hastalık yüzünden sanki 20 yaş daha büyüğüm gibi moralim sıfır

Mrb uzulme yalniz degilsin bende ayni durumdayim pkoluyum ve dusuk yaptim..bu demek degil ki bebegimiz olmayacak

Kizlar bende kürtaj oldum olduktan sonra pco olduğumu öğrendim burda kistleri görebiliyor musunuz gebelik ultrasonu bu

Eklentiler

• 20151006_230242.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 156
  • 20151006_230333.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 146
Kızlar pkolu olanlardan biri de benim malesef ve tabi kürtaj olan.malesef 4 yıldır yapmadığımız kalmadı ama olmuyor

alın benden de okadar.sız nasılsınız blmıyorum ama ben ılacsız adet bıle goremıyorum

Allah allah kızlar çok şaşkınım şu an. Nerdeyse her pcolu olanın kayıp öyküsü var. Benim 3 kaybım var. Eşimin sperm morfolojisine bağlamıştık biz ama pco da da sık mı görülüyor düşük acaba??

bak tam 110 gun oldu adet olmadım hala.sınırden ölucem ya.estrofem içeyım dıorum bukez talusal yerıne[/QUOTE bende hep tarlusal kullanıyorum estrofemi hiç duymadım canım.doktora sormak lazım tabi

Canım 110 Gündür neden kullanmadın ki ilaç?

gelır dıye bekledım desem salakca olcak dımı.3 aydır glıfor ıcıom yumurtlama saglıyormus onu bekledım.bırde nurs lokmaan hekımın cıvanpercemlı karısık bıtkı cayını ıctım bekledım.gelmedı gelmedı gelmedıestrofem warmıs ondan alcam ıccem

burdan bı arkadasa doktor wermıs aynı bız gıbı pko oda.kıstlerı atmıs hap.hatta hamıle suan arkadas

burdan bı arkadasa doktor wermıs aynı bız gıbı pko oda.kıstlerı atmıs hap.hatta hamıle suan arkadas
Ama her hastaya uyar mı ilaç.ben bi ara soğan kürü denedim çok iyi geldi nerdeyse 3 ay düzeldi sonra yine bozuldu

Ama her hastaya uyar mı ilaç.ben bi ara soğan kürü denedim çok iyi geldi nerdeyse 3 ay düzeldi sonra yine bozuldu

walla bılmıom uyar mı uymaz mı uysun..okadar moralım bozukkı...anlatamam.millet her ay saat gıbı regl olur bız hapla getırıos rol yaptırıyos.bende denedım onu 15 gun bı yaptım sora 21 gun bı yaptım ne geldı ne duzeldı

Ilac kullanmasam 10 sene regl olamam zatende yok sogan kuru yok civanpercemi ot cop ilac ne yaptıysam artık hamilelikte olusmuyor dr un verdigi ilaclar yumurtaligi duzeltiyo bu defada rahimi kalınlastirip yan etki yapıyor fazla kilom yok 160/52 kg ne olacak bilmiyorum cok uzuluyorum

aynen bende öyle cnm.ilaç olmasam aslaa regl olmam..bende cok uzuluyorum.ama derdı werenın elbet bı dermanıda wardır.napalım bende 164.70 kıloyum.senın kılon cok ıyımıs ama

Çok geçmiş olsun,benim bi arkadaşım Pko luydu,Dr a gitti çocuk için Dr demişki ona erken yaşta geldiğin çok iyi olmuş daha 25 yaşında tedavi Için zaman kazandırmış oldun bize, hani çok zor hamile kalman tedavin uzun sürecek, kilo vermeye falan başladı korunmayı bıraktılar zaten hamile kalamıycam diye, hiç beklemedikleri anda çok çabuk hamile kaldı, hatta adet olmayınca test bile yaptırmamış 2 aylıkken öğrendiler, sonra Gittiği Dr o kadar moralini bozmuştu ki hamileyim diye Düşünme düşük yapacaksın diye empoze etmiş arkadaşıma, bi süre annesine bile söylememiş nasıl olsa düşecek diye eşinin müdahalesiyle arkadaşım tabii ki Dr unu değiştirdi. Şimdi 1 Yaşında miniği.

ayyy böle okudummu cok sevınıyorum.benımde yasım 25 cnm.doktor banada dedı.yasın cok ıyı dedı.onemlı olan yas dedı..bırde bız pkolularda yumurta rezervi cok ıyımıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…