Barış bey'in maharetli ellerinden belli zaten değil mi yaptığı heykelleri görmüştüm ben de acıbadem de heykel sergisi vardı Barış bey'in hayran kalmıştım :) Barış bey bana da burnun gayet güzel dedi ama bu estetik bağımlılık mı yapıyor anlamadım ben yahu :)
:)) hehe . estetik yaptıran bayanların sanırım %80 2. bir estetik ameliyatını ilk 1 yıl içinde yaptırıyormuş, bağımlılık estetik görüntüden mi aldığımız yüksek doz anesteziden mi bilemedim ama gerçekten hastalık gibi, önce göğüs sonra burun sonra popo bu böyle uzaaaaaaaaaaaar gider, diyor eşim, haklı mı nep
:)) hehe . estetik yaptıran bayanların sanırım %80 2. bir estetik ameliyatını ilk 1 yıl içinde yaptırıyormuş, bağımlılık estetik görüntüden mi aldığımız yüksek doz anesteziden mi bilemedim ama gerçekten hastalık gibi, önce göğüs sonra burun sonra popo bu böyle uzaaaaaaaaaaaar gider, diyor eşim, haklı mı nep
eveeet, sıradaki gelsin o zaman
memeleri yaptırırken popoyu düşünmedim değil hani. ameliyatımdan beri gerçi popoyu toparladım biraz ama bi bu kadar daha toparlanması lazım. 2 gündür de gyma gitmedim offfff
Bu kadar estetikten sonra kocalarınız kıskançlık krizine girmesin kızlar dikkat edin. :))
Benimki meme estetiğinden sonra bile plajdaki gözleri üstümde gördükçe krizlerde, ayyy bi de başka yerlerimi yaptırsam ay ay ayyyyyyyyy...D
ama yaptıracak yerim bile yok, her bir yerlerim incecik neremi yaptırsammmm küüüüüüüü)
Bence yaptırma Canım sonra kocak seni dışarı çıkarmaz.. Benden söylemesi.. :))
:)) haklısın, kır dizini otur diyormuş, hahaaaa ne gülerim ama, zaten ev hanımı olmak gibi bir hayalim var, gerçekleşir belki, yetti bu iş hayatı ;pp
:)) İşin şakası canım, onca yıl okuyup edip, memeleri de yaptırıp meydanı tipsiz yeteneksiz,bilgisiz hatunlara bırakır mıyım, zaten boydan postan ,incelikten kıskandırıp duruyorum,yaz gelsin açılıp saçılmak,etekleri giymek,ölçülü dekolteyi vermek, milleti daha da uyuz etmek lazım, hiç bir yere gitmem walla.. ;ppp
:)) İşin şakası canım, onca yıl okuyup edip, memeleri de yaptırıp meydanı tipsiz yeteneksiz,bilgisiz hatunlara bırakır mıyım, zaten boydan postan ,incelikten kıskandırıp duruyorum,yaz gelsin açılıp saçılmak,etekleri giymek,ölçülü dekolteyi vermek, milleti daha da uyuz etmek lazım, hiç bir yere gitmem walla.. ;ppp
Kesinlikle katılıyorum canımmmmmm
Kocan kıskanmasın sonra seni.. :))
Bence biz kadınlar, en azından bizim gibi kendine bakan, bakımlı olan ve bakımlı olmayı seven hanımlar, kıskanılmaya değeriz..
"benim neden göğüslerim yok!" diye söylenmeye başladığım yıllardan bu güne kadar aşağı yukarı 73.000 defa haykırmışım bu ve benzer cümleleri. (günde 10 defa bile söylemiş olsam, ki daha çok söylüyorum...) bu yakarışın bir genç kızın üzerinde yarattığı tahribatı bir düşünün. ve günden güne büyüyen bu eksiklik duygusu nelere mal oluyor insanın ruhunda. bakışlarıma bile yansıyor, başarılı da olsam, istediğim eğitimi de almış olsam, bir tarafım eksik olduğu için karşımdaki insanlara yansıtıyorum güvensizliği. sadecegöğüs yokluğu çeken ve zamanında çekmiş bayanlar anlayabilir beni. bir göğüs bu kadar mı önemli diye. evet, çok önemli!
şımarmaya hakkımız var değil mi poisacım. kıskanılmak hakkımız, çünkü içimiz hep ezik kalmış. bu kadar şımarmayı kimse çok görmesin. ki şımarık değilim öyle insanlara da tahammülüm yoktur. bu bambaşka bir duygu. nasıl tanımlanır daha doğru, onu da bilmiyorum.
Canım benim ya ne güzel anlatmışsın öyle..Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına..Ben de mesela ameliyat olmadan önce de etrafımdan sürekli iltifatlar alan ve aslında özgüveni tavanmış gibi görünen biriydim..Görünen biriydim gibi diyorum çünkü kesinlikle öyle değildim ama herkes beni öyle görüyordu ama içim içimi yiyordu küçük göğüslerimden dolayı..Yaşamayan bilemez..Şimdi gerçekten de özgüven patlaması yaşıyorum..sen de yaşayacaksın.bu gerçekten başka bir duygu haklısın
"benim neden göğüslerim yok!" diye söylenmeye başladığım yıllardan bu güne kadar aşağı yukarı 73.000 defa haykırmışım bu ve benzer cümleleri. (günde 10 defa bile söylemiş olsam, ki daha çok söylüyorum...) bu yakarışın bir genç kızın üzerinde yarattığı tahribatı bir düşünün. ve günden güne büyüyen bu eksiklik duygusu nelere mal oluyor insanın ruhunda. bakışlarıma bile yansıyor, başarılı da olsam, istediğim eğitimi de almış olsam, bir tarafım eksik olduğu için karşımdaki insanlara yansıtıyorum güvensizliği. sadecegöğüs yokluğu çeken ve zamanında çekmiş bayanlar anlayabilir beni. bir göğüs bu kadar mı önemli diye. evet, çok önemli!
şımarmaya hakkımız var değil mi poisacım. kıskanılmak hakkımız, çünkü içimiz hep ezik kalmış. bu kadar şımarmayı kimse çok görmesin. ki şımarık değilim öyle insanlara da tahammülüm yoktur. bu bambaşka bir duygu. nasıl tanımlanır daha doğru, onu da bilmiyorum.
poisaaa benim de memelerim oldu:)
operasyona karar verme sürecimde barış çakır meleklerinden çok etkilendim bunun için teşekkürler kızlar
poisaaa benim de memelerim oldu:)
operasyona karar verme sürecimde barış çakır meleklerinden çok etkilendim bunun için teşekkürler kızlar
Tüm Barış ÇAKIR melekleri adına söylüyorum ki, tadını çıkar, bundan daha dişi bir şey yok çünkü :)) Hayırlı olsun güle güle kullannnn :) Çok sevindimm
Yaprak, yazdıkların hepimizin yaşadığı sürecin hemen hemen aynısı.. Ve yazdığın gibi yaşamayan bilemez anlayamaz, bir bayanın küçücük göğüslerle idare etmek zorunda kalması ,her ne kadar hayattaki başka başka konulardaki başarılarıyla kendini ,ailesini ve çevresini tatmin etse de,bu durum nasıl kişinin içini yaralar kimse hissedemez..Neyse ki atlattık güzelce ve sonunda herşeyiyle güzelliklerimizin tadına varıyoruz sağlıkla.. Ne mutlu bize..
Oralet'in bana sık sık tekrarladığı güzel bir cümleyi seninle paylaşıyorum şimdi ben de ; hayat sana güzel arkadaşım ,gez toz,eğlen,hakkındır artık..
Tüm Barış ÇAKIR melekleri adına söylüyorum ki, tadını çıkar, bundan daha dişi bir şey yok çünkü :)) Hayırlı olsun güle güle kullannnn :) Çok sevindimm