poisa Meme Estetiği Ameliyatı

canımmm nasılsın? ben 11 haziran da barış bey le burun ameliyatı için görüşmeye gidiyoruuum ayy çok heyecanlıyım ya bakalım ne diyecek barış bey, gerek yok sana demişti ama..Oralet de gelecek benimle sen de olsaydın keşke tanışır konuşurduk ne güzellll, başka sefere hep beraber bir organizasyon yapıp toplanalım ama dimi barış beyin ofisinde :)

Ben senin bu kadar kastığını ilk kez okuyorum, o denli vahim miydi durum senin için denize giremeyecek kadar üzüldüm ama bi o kadar da sevindim en çok sana yarayacak bu ameliyat o halde.. üffff nasıl da tozunu attıracaksın plajların ve bulunduğun ortamların düşünemiyorum bile..
O kadar kendine güvenin tavan yapacak ki şimdilerde hiç düsturunu bozmayanlardan, hiç kasmayan gayet güvenli hatunlardansan bile, o ameliyat var ya o ameliyat özgüvenini sana bile fark ettirmeden tavan yaptıracak ..

Seviniyorum insanların aklının ucundan bile geçmeyen hayatına güzellik katacak şeylerin gelip bir şekilde insanları bulmasını.. Hayatın herşeye rağmen yaşamaya değer,dedirten kısımlarından biri..

Temmuza bişey kalmamış, hazirana girdik temmuzu saymaya gerek yok )

oh ohhh güzel haber bence

Ahh Burcu :) ben de neredeyse hiç aklımda yokken 22 mayısta ameliyat oluyordum Barış beye burun için, direktten sıyırdım şansım iyidir ama bu seferlik ıskaladım, Oralet sana anlatsın sor da bir..

11 hazirana görüşme diyorsun ,hımmmmm..

ben ancak temmuz gibi gelicem istanbula.
ben geldiğimde işin olmazsa inşallah orda buluşuruz yine..bi havamızı atalım 3lü melek grubu ile lütfen yani...

Oralet anlatmadı ama 22 mayıs olayını biliyorum sanırım beni de aramıştı oralet ama benim final zamanı olduğu için hiçbir şekilde vaktim yoktu o ara

temmuza geldiğinde e bence de Barış Çakır melekleri buluşup şöyle bir salınmalı bence de

kuzuuumm temmuzda gelirsen haberim olsun ben de gelirim buluşmaya... 22 mayıs olayını duydum canım yaaa...üzüldüm gerçekten,hayırlısı diyelim artık

içimde fırtınalar kopuyor. senelerdir, üstelik yüzme bilmeden, derin sularda teknesiyle sürekli alabora olan, her defasında "bir gün mutlaka ayaklarım karaya basacak" diye bekleyen bir insan nasılsa öyle hissediyorum işte. :26:
poisacım, ameliyattan sonra nasıl anlatıcam acaba duygularımı:26: okumaya doyamazsınız, gülersiniz, eğlenirsiniz benle birlikte. öyle tahmin ediyorum.

aa yavrum sen de gelirsen süper olur valla şöyle güzel bir buluşma ayarlayalım, yaprakcım da ameliyatını olmuş olur o zaman hep beraber onun ameliyatını da kutlarız..22 mayıs durumu üzücü oldu yahu resmen güzel bir fırsatı kaçırdık ben sınavlardan dolayı gidemedim poisacığmın da farklı bir işi çıkmış sanırım. aman hayırlısı :)

kuzuuumm temmuzda gelirsen haberim olsun ben de gelirim buluşmaya... 22 mayıs olayını duydum canım yaaa...üzüldüm gerçekten,hayırlısı diyelim artık

ameliyattan bir hafta sonrasındaki surat ifadeni merak ediyorum ben sürekli gülümseyen bir yüz.. az kaldı hadi bakalım,temmuza ne kaldı şunun şurasında

ameliyattan bir hafta sonrasındaki surat ifadeni merak ediyorum ben sürekli gülümseyen bir yüz.. az kaldı hadi bakalım,temmuza ne kaldı şunun şurasında

benim daha ameliyat olmadan yüzüm gülüyor, şimdiden yenilendim sanki , herkese kısmet olur umarım bunu yaşamak... insana çok şey katıyordur 23 yaşımda ilk defa kendimi bayan gibi hissedicem daha ötesi olamaz bunun...

Canım benim ya var ya seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki..ben de 90 lıyım..2011 7 ekim de oldum ameliyatımı biliyorsun..21 yaşımda kendimi hiç bu kadar kadın gibi hissetmemiştim! çok farklı bir duygu ya, göğüssüzlük gerçekten ne kadar zor bir şeymiş dedim ameliyat sonrasında şimdi bir kıyafet alıyorsun göğüs kısmı dolu dolu oluyor daha bir dik duruyorsun insanın yürüyüşü bile değişiyor vallahi, çok çok değişik yaşamadan anlamak zor.. ben önceden hafif kambur dururmuşum ki belli olmasın göğüssüzlüğüm diye gerçi hoş full destek sütyenlerle hep göğüsüm var gibi görünüyordum ya! ama insanın kendisi biliyor ya olmadığını o yetiyor zaten mutsuz olmamıza..şimdi öyle mutluyum ki bu mutluluuğu herkes yaşasın tatsın istiyorum..benim boy 175 kilom da 60 herkes manken gibi kızsın derlerdi önceden ben içimden nerem manken gibi göğüs denen bir şey yok ortada derdim..şimdi göğüslerim dik söylüyorum birinin iltafıtına karşılık e yani manken gibi hatunum diye hoşuma gidiyor artık :)

Son düzenleme:
göğüsleri olan biri bunu anlamıyor işte saçma geliyor, boş geliyor küçük göğüs daha iyi sarkmaz gibisinden teselliler veriyorlar, ama gerçekten çok önemli birşey göğüs, kalçalarım çok dolgun herkes beğenir mesela ama hiç bana kadınsı hissettirmiyor, ben artık kendimi çok farklı hissedicem eminim bambaşka biri olucam, ve başka kızlara içim giderek bakmıcam artık çünkü kendimi eksik hissetmicem, kompleksli ve takıntılı olmaktan çok korkuyordum inşallah artık hepsi geride kalacak : uyuyamıyorum geceleri salı günü hiç gelmicek sanki nasıl beklicem bilmiyorummmmmmmmmmm:18:

yavruş şurda 2 güncük kaldııııı ama son zamanlar ayrı bir heyecanlı geçer bilirim, çoook mutlu olacaksın kompleks falan fasa fiso artık..bol bol göğüs dekolteli kıyafetlerle yaza merhaba diyeceksin e bu yaz sahillerin tozunu da attırırsın şöyle bir göğüslerinle.

ayy poisacığmın konusunu da işgal ediyoruz ama bir şey demez Barış beyin meleği :)

vallahi öyle oldu biraz kendi topiğimi açmıştım ama sanırım hala onaylanmamış üçgen bikini ilk alcağım şeyler arasında zaten zamanında tezgahtar bir kız baya rencide etmişti ayyy çok kötü oldu çocuk gibi sakın alma destekli kullan diye

Tuğçecim hoş geldin sayfama..

yazdıklarını birbir okudum az evvel, o kadar az kalmış ki heyecanlamamak işten değil ,haklısın 8)

öfff çok az kaldı istediğin gibi göğsünü germene , sana o çocuk gibi oldu diyen kıt zekalı satış elamanı ve onun gibilerin karşısına çıkıp dolgun göğüslerini sergilemene..

Ah ahhh hepimizin bu satıcılardan ya da arkadaş bildiğimiz yakınlarımızdan duyduğumuz işittiğimiz incindiğimiz sözler Asyadan Avrupaya 3. köprüyü çoktan 40 kere oluştururdu

Ne acı hiç çaktırmadan içimize attığımız o yandan imalı dudak bükmeleri kaldırmak zorunda olmak.. Hepsi geride kalıyor işte ohhhh : )

Çok mutluyum bir hatun daha aramıza katılacak ve ameliyat olmak isteyen, hayalini kuran insanlara bir yaşanmış tecrübe ile daha yardımcı olacağız,resimleriyle, yaşadıkları ile..

Hadi bakalım, kalbimiz seninle..

En güzel göğüslerle aramıza dön, resimlerini heyecanla bekliyeceğiz

Son düzenleme:

Ya gerçekten hiç sorma, 22 mayıs olayı aslında işim de çıkmadı da, bakma işte biraz şehir dışında olmam biraz da dış mihraklar( ayrıca anlatırım ) çekemediler, o yüzden kaynaklandı..
Yoksa Barış beyi aradım, eğer ameliyatta olmasaydı ne yapar eder bi şekilde o sırayı alırdım da işte Barış beye giden yolda önüme biri çıktı !!!

Anlatırım sonra inşallah görüşürüz de :)

Wallahi son gidişimizde Oralet ile baya bi sallamıştık orayı kahkahalar muhabbet gırla... Adamcağız bile yattı yerlere gülmekten çok eğlenip gelmiştik, yine hep beraber buluşup bu sefer bir havamızı atar, milleti ağzı 5 karış açık bıraktırıp çıkarız ordan ya hadi bakalım, düşündükçe bile yüzüme geniş bir gülümse yayılıyor, ne mutlu bize.. :)

Ya hu Oraletçiğimin deyimiyle" Hayat bize mi güzel ne " (;

öncelikle çooookkk teşekkür ederim böyle içten bir karşılama için evet çok az kaldı uyku yok bana :) sizin desteğiniz benim için çok önemli çünkü bu süreçte tamamen yalnızım böyle yorumlar okurken yüzümde gülücükler oluşuyor istemsiz şekilde, şu an ki gibi iyiki varsınızz

Kariyerli hatun

sana haber vermeden menzile girmem ben merak etme hiç

22 mayıs olayını duyduğunu anladım zaten ikidir arıyorsun bir denk gelemedik Akşamki cvpsızı çok geç gördüm rahatsız etmek istemedim o saatte de,bağışla.

Oralet sana anlatmıştır olanı biteni çok sinir bozucuydu,iyi ki İstanbulda değildim,kazan kaldırırdım basardım Fulya Terrace ı herhalde :)

Bu arada hep ben istanbula geliyorum biriniz de kalkın da Konya'ya yanıma gelin be yavrucum ya,dilimde tüy kalmadı,burda da dekolte giyiliyo merak etmeyin ;D

Ne demek Tuğçecim, böyle zamanda lazım insan insana..
Bizde bu yollardan geçtik ( bu sayfalardan mı demeliydim yoksa p ) Buradaki birebir yaşanılanları okumasam, izleri, ameliyat sonuçlarını, öncesi sonrası resimleri görmesem hayatta böyle bir işe kalkışamazdım,bu hepimiz için bir gerçek ..

KK'nın hayatımıza kattığı en büyük değer bu, yaşanılanları 1. ağızdan duymak ,okumak zaman zaman da görmek..

O kadar mutlu olacaksın o kadar kendini beğeneceksin, dişiliğin nasıl keyifli bir durum olduğunun öylesine farkına varacaksın ki, Allahım iyi ki beni kadın yaratmışsın diyeceksin, hadi bakalım hayat sana gülen yüzünü dönmüş,sıra sen de

Son düzenleme:

Sen deli misin, ameliyattan sonra var ya seni hiç birimiz uzunca bir süre tutamayacağız -ki zaten böyle bir niyetimiz de olmayacak:) Ayakların yerden kesilmiş olacağı için, mutluluktan bulutlarda gezeceksin..

Özellikle yıllardır bunun hayalini kuran, kendisine baktıkça göğüslerinin düzlüğüne sinir olanlar , uzuuuuuunca bir süre duruma intibakta zorlanıyor ama alışmak açısından değil, güzelliğine ve gerçekliğine inanamamaktan..

Burada ben de dahil olmak üzere birkaç arkadaşımız, ameliyat olduktan sonraki haftalarda uyurken ellerimiz göğsümüzün üzerinde uyurken bulduk kendimizi,bir uyandık ki elimiz göğsümüzün üstünde, sanki hala ordalar mı diye kontrol edercesine ,kimse artık onları benden alamaz dercesine uyumuşuz.. Bunlar güzel duygulardı hepimiz yaşadık, darısı sizin gibi isteyenlerin başına..

Kesinlikle... Hala alışamadm sürekli elliyorm dışarda bile geçen rüyamda eski halimi gördüm o kadar gerçektiki.. Rüyamda tüh rüyaymış keşke benimde göğüslerim olsa diyip ağlıyordum. Son zamanlarda gördüğüm en gerçekçi rüyaydı. Göğüs kadın için çok önemli. Yıllarca erkek gibi dolaştm inanın yamuk bacaklarmn olmasını tercih ederdim. Allah herkese nasip etsin bu ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…