poisa Meme Estetiği Ameliyatı

belki izler çok daha çabuk bu hale gelebilirdi ama kremi kullanmaya çok üşendim ben son zamanlarında..

bazen 1 gece sürüp 2 gece unutuyordum,çabucak izlerden kurtulmak için en güzeli devamlı kullanmak..

Poisa ilk sayfani okudum cok guzel anlatmissin banada 285 high progil kas alti damla takildi.Senin ameliyat suren baya gecmis sanirim su anki boyutundan memnunmusun?

Slm..
Evet ameliyat olalı 15 ay oldu.

boyutları hala ve hala gözümü de elimi de göğsümü de dolduruyor:)
bana ve eşime göre büyüklükleri tam yerinde..

her istediğim bikini 38 bedende çoğu zaman küçük 40 bedende tam geliyor.
çok küçülme olmadı yani, benim göğüs kafesim dar olduğundan 280 cc çok dolu oldu.
ödem normal boyuta eklenen şişlik , ödem gidince gerçek boyutu kalıyor ve hacimlendikçe vücudunla birleşip senden bir parça oldukça daha bir hareketli daha bir dolgun oluyorlar..

Evet baada oyle geliyor ama bazen daha da buyuk olabilirmiydi diye dusunmuyor diilim.Benimde gogus afesim 70 cm.Sanirim en uygun portez takildi ozellikle yazin elbiselerimi giydikce daha iyi anlicam Yarin foto ekleyebilcem sanirim mesaj sayim doldu.Istersen arkadas olarak ekleyebilirmiyim ? Sizlerinde gormesini ve objektif yorum yapmasini cok istiyorum

Poisa cok guzel anlatmissin. Heyecanlandim okudukca:) ben de dr. Levent tasciya yaptirmayi dusunuyorum.kas ustu yontemiyle.hem buyuklugunde kararsizim hem de genel olarak yan etkileri vs konusunda.bir de agri durumlari genel hayata aynen devam edebilme yani kol hareketleri ve sporda nasi olur tereddutlerim var.msj sayim dolsa da sizlerin resimlere bakip fikir edinsem buyukluklerle ilgili ve cesaret toplasam:)
Sizler icin coook sevindim...darisi basima insallah:))

Kol hareketleri konusu ve spor için baya yazı yazanlar oldu , düzenli tenis oynayan arkadaşlar vardı bu sayfalarda, onlar baya bir anlatmışlardı. Bildiğim kadarıyla , kas zarı altı tekniği sporcu bayanlar için uygulanan bir yöntem olması sebebiyle onlar tarafından çokça tercih ediliyor. ha tabi sadece onlara değil diğer bayanlara da uygulanabilirliği fazla, bizim gibi sporla çok haşır neşir olmayanlara yani :)

kol hareketleri hemen herkesde en fazla 3-4 gün yukarıya tamamen kaldırmada sıkıntı yaratıyor, ama ilk haftadan sonrayavaştan kollarını kaldırabiliyorsun ama tamamen açmak gibi bir şey ancak 12-14 gün civarlarında..

ben öğretmenim misal, 7.gün okula gittim, tahtaya yazı yazıcam ama başlık yazacak kadar yukarı kolumu kaldıramamıştım,öyle olunca tahtanın ortasından girmiştim :)) paltonu vestiyere uzanıp asmak filan 7.gün biraz ağrılı bir işti,asarsın ama biraz zorlanıyorsun.. bunun gibi durumlar işte.

bence de bir an önce resimleri gör, çünkü çekince namına hiç bir şey kalmıycak ve bir an önce ameliyat için gün alacaksın doktorundan,buna emin olabilirsin

Poisa bilgiler icin cooook tesekkurler. Forumda cok yeniyim, gec saatlere kadar calistigmdan aksamlari yatana kadar haril haril okuyup bilgilenmye calisiyorum. Iyiki paylasmissiniz herseyi burda, cok iyi geliyo ilk agizdan duymak.
Ben de olursam eger 10.gun ise donmeyi planliyorum.laptop cantasi tasima araba kullanma nasi olucak onlari da dusunuyorum.
Bi sekilde geciricez bu zamani artik.
Kollari yuakri kaldirma bi sure zorluyo ama el kuvveti yani tutma cok zorlamaz heralde kas ustu olursa.
Ben bi resimlere bakiyim da cesaretim gelsin:))
Cok saol

Rica ederim.. bizler de ilk ağızdan okuya okuya resimleri göre göre aşka geldik de bugünleri gördük, darısı başına mutlaka olacaktır..

araba kullanma konusunda 7. gün sıkıntı yaşanyanlar oldu ama 10. gün için kullananlar vardı.. ben ama kullanmak istememiştim, 2. hafta arabaya dönmüştüm. eğer yolun çok çetrefilli değil, normal bir güzergahtaysan sıkıntı olmaz da, baya park için olsun, trafik yoğunluğu olsun kendini çok zorlamamalısın.. sadece biraz özen istiyor bu ameliyat sonrası süreç sonrasında daha rahat atlatılıyor, kendin için kendine biraz nazlı davranmalısın,hepsi bu kadar

poisa merhaba. ben iki yıldır yaptırmayı düşünüyorum. sen sanırım barış çakıra yaptırmışsın. büyüklük konusunda memnun musun birde ben istanbul dışından gelicem konaklma imkanları filan varmı.

poisa merhaba. ben iki yıldır yaptırmayı düşünüyorum. sen sanırım barış çakıra yaptırmışsın. büyüklük konusunda memnun musun birde ben istanbul dışından gelicem konaklma imkanları filan varmı. cevaplarsan çok sevinirim..

Slm.

istanbul dışından geliyorsan hastanenin misafirhanesi var ama orada kalmak biraz maliyetli.. Acıbadem için yeni fiyatları sormalısın şayet Barış beyi düşünüyorsan.

ben hastanede 3 gün konakladım günlüğü yanlış hatırlamıyorsam 350 civarı idi,rekafatçim de vardı,onun yemeği benim yemeğim derken baya bir masraf oldu çünkü direnlerin çıkması 3-4 gün sonra oluyor bende hastanede kalmak zorunda kaldım 3 gün istanbulda kimsede kalamazdım çünkü.

bunların hepsinin düşünüp hesaplayıp cebimize paramızı ona göre koymalıyız..

her şeyi düşünmek en güzeli sonradan can sıkıcı olabilir..

çok haklısın canım. amaç en efektif şekilde ve en iyi yere olmak ameliyatı. teşekkür edrim cevapladığın için..

En güzelini en sağlıklısını diliyorum , rica ederim

Poisa resimlerini cok begendim.benim istedigim buyuklukteler.
Butun arkadaslarimizinki cok basarili gercekten.
Senin gogus altin 72cmmis.ben de alexusun onerisiyle olctum 70cm.
Yani benim de gogus kafesim oldukca dar 250cc mi olsun cok asiri kacmasin diyodum
Ama gogus dokum da az senin de buyuklugu cok ideal.
Sanrim 280cc olucak. Evliyim ama henuz cocugum yok umarim bi de sarkma konusuyla ugrasmayiz:)
Senin gogus dokun normal miydi? Benim 75a nin hafif dolgulu olanlarini anca dolduruyo.
Protezlerin ne markaydi?

Bslove resimlerimi beğenmene sevindim, darısı başına ki eminim bu gidişle yakında sen de aynılarına kavuşacaksın )

göğüs ölçün dar seninn de benimki gibi, 250 cc ya da 280 cc... onu bırak dr.un karar versin, inan bizim göremediğimiz pek çok şeyi düşünüyor onlar,bizim gözlerimizden farklı gözleri var onların ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum,ne de olsa eğitimini almışlar ya mutlaka başka kriterleri de var göğüs ölçüsünden hariç.

Markam Nagor du.. çok da memnunum ama biliyor musun, yani yumuşaklıkları hisleri ki hissedemiyorum aslına bakarsan.
seviyorum protezlerimi yani göğüslerimi, benim olan gerçek olan doğuştanmış hissi veren göğüslerimi.. çok hızlı bir karar vermiştim ama iyi ki de doğru tercihte yaptım bu kararı.. yaşadığım bu süreçte bulunduğum nokta itibarı ile tek bir şeyden bile pişmanlık duymadım, o sebeple markamdan da(Nagor) doktorumdan da( Barış ÇAKIR) kesi yerimden de(Meme altı) ameliyat yöntemimden de(Kas ZARI altı ) memnunum mesutum..

arada sırada İLK zamanlar 340-420 leri duyup, NEEEEEEEEEEEEEEE !!! benimki çok mu küçük oldu gibi tereddütler yaşadıysam da bu sadece 1-2 gün sürdü ve şimdi bunların ne kadar yersiz olduğunu görebiliyorum..

kişiden kişiye görüntüde değişiklik gösteren protez , aynı zamanda markası itibar ile de boyutlarda farklılık gösteriyo bu sebeple markanın CC büyüklüğü her marka için aynı değil.. bunu okudukça sen de fark etmişsindir zaten..

bana Nagor için söylüyorum 290 cc bile çok gelirmiş, ben en güzel ölçümdeyim. tam kıvamındayım yani. istediğim gibi.

aynı düşünceler içindeyim ki şu sıralar bebek konusu baya baya gündemde, acaba nasıl olacaklar bebekten sonra ben de meraktayım.. bu sayfada bebekten önce yaptırıp da bebek sahibi olunca değişiklikleri yazacak ilk kişi olacağım galiba, inşallah tabii.

içinde protez olduğu için , sarkma silikonsuz hanımlara göre daha az oluyormuş bunu hep dr.umdan da duymuştum ama gerçek nasıl olacak yaşayıp göreceğiz..

Umarım istediğin yöntem ve kesi şekline bir an önce karar verir ve yaza sen de bu sene BOMBA gibi girersin!!!
senin de yazın bikinili resimlerini görmek isterim doğrusu )

Sevgiler.

merhabalar poisa. bende ameliyat içn araştırma aşamasındayım.yazılarını takip ediyorum senin de. sakıncası yoksa resimlerini görmek için beni ekleyebilir misin arkadaş listene. teşekkürler

Ne demek , ameliyat aşamasındaki arkadaşlarımızın resimlerimizi görmesi elzem bir durum bence.. buyrun emrinize amede resimler..

darısı da başınıza tabii,bu arada

poisaaaa yani söyleyecek birşey bulamıyorum. bukadar mı doğal ve güzel olur ? harika olmuşlar. ve sende çok hoş bir bayansın belli. maşallah diyeyim nazar değmesin. keşke bende senin doktoruna olabilseydim ama imkansız, paranın gözü kör olsun...

Poisa bebek konusunda simdiden iyi sanslar.benim malesef yas ilerledigi icin onumuzdeki sene gundemime girecek.
Yoksa aslinda suan cok rahatim bana kalsa daha dusunmem ama iste zaman da hizla ilerliyo.
Protezde nagor yada mentor dedi doktorum.daha cok nagor anatomik kullaniyo.
Senin de anatomik sanirim.
Ve olculerimiz de seninle en yakin oldugu icin resimlerine bakip kendimde dusunmeye calisiyorum.
Bir de alexusunkiler bana yakin olcu olarak.
Seninkilerin son durumu harika anladigim kadariyla masallah:)
Yeni resim eklemeyi dusunuyomusun?
Esimi de kesin ikna edebilirsem (o kesin tamam demeden icim rahat etmiyo,bence gerek yok diyo cunku)
3-4 hafta icinde olmayi planliyorum.
Daha memelere doyamadan 6ay icinde de bebek konusu gundeme gelebilir.
6 ayda oturmus oluyolar dimi?
Sevgiler

Kuzucum,tşk ederim yazdıkların için..

benim duyduğum ve duydukça mutlu olacağım tek iltifat senin yazdığın cümledir.. DOĞAL ve GÜZEL..
Teşekkürler

Benim doktorum gerçekten işinin ehli doktorlardan biri.. Kendisine ameliyat olupta memnun olmayan bir hastası daha olmamış, ya da 2. kez ameliyat olmak zorunda kalan..

Maddi durumunu bilmiyorum nedir ne değildir ama para biriktirmeye değer bence, yine de gönlünce olsun herşey, seninkilerin de sonucu en az benimkiler kadar güzel olsun umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…