Bslove resimlerimi beğenmene sevindim, darısı başına ki eminim bu gidişle yakında sen de aynılarına kavuşacaksın
)
göğüs ölçün dar seninn de benimki gibi, 250 cc ya da 280 cc... onu bırak dr.un karar versin, inan bizim göremediğimiz pek çok şeyi düşünüyor onlar,bizim gözlerimizden farklı gözleri var onların
ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum,ne de olsa eğitimini almışlar ya mutlaka başka kriterleri de var göğüs ölçüsünden hariç.
Markam Nagor du.. çok da memnunum ama biliyor musun, yani yumuşaklıkları hisleri ki hissedemiyorum aslına bakarsan.
seviyorum protezlerimi yani göğüslerimi, benim olan gerçek olan doğuştanmış hissi veren göğüslerimi.. çok hızlı bir karar vermiştim ama iyi ki de doğru tercihte yaptım bu kararı.. yaşadığım bu süreçte bulunduğum nokta itibarı ile tek bir şeyden bile pişmanlık duymadım, o sebeple markamdan da(Nagor) doktorumdan da( Barış ÇAKIR) kesi yerimden de(Meme altı) ameliyat yöntemimden de(Kas ZARI altı ) memnunum mesutum..
arada sırada İLK zamanlar 340-420 leri duyup, NEEEEEEEEEEEEEEE !!! benimki çok mu küçük oldu gibi tereddütler yaşadıysam da bu sadece 1-2 gün sürdü ve şimdi bunların ne kadar yersiz olduğunu görebiliyorum..
kişiden kişiye görüntüde değişiklik gösteren
protez , aynı zamanda markası itibar ile de boyutlarda farklılık gösteriyo bu sebeple markanın CC büyüklüğü her marka için aynı değil.. bunu okudukça sen de fark etmişsindir zaten..
bana Nagor için söylüyorum 290 cc bile çok gelirmiş, ben en güzel ölçümdeyim. tam kıvamındayım yani. istediğim gibi.
aynı düşünceler içindeyim ki şu sıralar bebek konusu baya baya gündemde, acaba nasıl olacaklar bebekten sonra ben de meraktayım.. bu sayfada bebekten önce yaptırıp da bebek sahibi olunca değişiklikleri yazacak ilk kişi olacağım galiba, inşallah tabii.
içinde protez olduğu için , sarkma silikonsuz hanımlara göre daha az oluyormuş bunu hep dr.umdan da duymuştum ama gerçek nasıl olacak yaşayıp göreceğiz..
Umarım istediğin yöntem ve kesi şekline bir an önce karar verir ve yaza sen de bu sene BOMBA gibi girersin!!!
senin de yazın bikinili resimlerini görmek isterim doğrusu
)
Sevgiler.