Poisa bebek konusunda simdiden iyi sanslar.benim malesef yas ilerledigi icin onumuzdeki sene gundemime girecek.
Yoksa aslinda suan cok rahatim bana kalsa daha dusunmem ama iste zaman da hizla ilerliyo.
Protezde nagor yada mentor dedi doktorum.daha cok nagor anatomik kullaniyo.
Senin de anatomik sanirim.
Ve olculerimiz de seninle en yakin oldugu icin resimlerine bakip kendimde dusunmeye calisiyorum.
Bir de alexusunkiler bana yakin olcu olarak.
Seninkilerin son durumu harika anladigim kadariyla masallah:)
Yeni resim eklemeyi dusunuyomusun?
Esimi de kesin ikna edebilirsem (o kesin tamam demeden icim rahat etmiyo,bence gerek yok diyo cunku)
3-4 hafta icinde olmayi planliyorum.
Daha memelere doyamadan 6ay icinde de bebek konusu gundeme gelebilir.
6 ayda oturmus oluyolar dimi?
Sevgiler
Eşlere resim göstermek miYeni resim eklemeyi işin aslı şimdilik düşünmüyorum ama koyulabilir de aslında neden olmasın
Nagor anatomik evet. Eşini ikna et, ama resimleri de göster derim, ben eşimi bu şekilde ikna etmiştim ki o da hep- senin ölçülerin güzel ne grek var-derdi ama gel gelelim KK da arkadaşların resimlerini ona gösterdikçe fikri kesinlikle değişmişti, doğal olmayacak korkusu akıllarını karıştırıyor çünkü, çok anlaşılacak zannediyorlar ama doğal olduklarını kendi gözleriyle görmesi sürecini etkiliyor.
6 ay bence kısa bir süre, Barış beyin ilk 1 sene çocuk düşünme ,dediğini biliyorum çünkü, oturması, vucudunla bütünleşmesi açısından 1 yıl beklemeni öneriyorum demişti, lütfen bu durumu iyi düşün.
eğer hemen 1 sene sonrasında kucağında bir bebek olacaksa ki hayırlısı olsun yine de ben senin yerinde olsam, kesinlikle bebekten sonra yaptırırdım.
tabii ki bunlar senin karar vereceğin durumlar ama yaşadıklarının aynısını yaşayan biri olarak naçizane fikrim bu. 6ayda ancak daha ödemler inmeye başlıyor tam olarak inmiş bile olamayacaklar bir kısım hala üzerinde olacak , bağ dokun oluşumunu bitirmemiş olacak, şöyle 1 yıl geçince en güzel hallerini yaşamaya başlayacaksın 2. sene bile çok daha güzelleşiyor diyorlar, lütfen çok iyi düşün..
Her şey gönlünce olsun, bu arada ben hala kime ameliyat olacağını bilmiyorum, merak ettim doğrusu
Sahsen burdaki resimlerin kastedildiginj dusunmuyorum ben,
Benim aklimin ucundan bile gecmemisti.
Mesela arzum77 arkadasimiz saolsun bana bi link gondermisti, orda profesyonel cekilmis oncesi sonrasi resimleri vardi ki fikir verme acisindan cok faydali oldu bana, oradaki resimlerde herkese acik zaten.
Hem dosya buyuklugu acisindan kaliteli hem de oncesi sonrasi yanyana oldugundan herkese fikir verebilir.
Ama arkadaslarimizin burdaki resimleri hem kucuk hem de zaten cok net degil, ancak biz bayanlarin anlayabilcegi detaylar gorulebilir.
Dedigim gibi benim sahsen aklimdan bile gecmedi esime gostermek,
Tabi ki dogal olarak hassasiyet olacaktir bu konuda ancak dedigim sebepten dolayi zaten sorun olacagini ben sahsen sanmiyorum.
Insallah ameliyata karar verirsem sizlerle resimlerimi paylasip fikrilerinizi almayi mutlaka isterim:)
Tabiki cocuk konusunu kafamda netlestirebilirsem!
Bu arada aklima geldi, adriana limada da silikon var ve suan 2.cocuguna hamile,
Tabi resimlerinde hep oynama olur yada dolgulu ic camasirlari giyerler mankenler ama ciddi bi sarkma olsa heralde meslegine devam edemezdi diye kendimi avutuyorum suan:))) arada diklestirme ameliAti olmadiysa tabi:)
Herkese mutlu pazarlar!
Levent tasciyla gorusuyorum ben.
Cocuk konusu sebebiyle ben de ertelemeyi dusundum ve hatta kesin karar da verdim.
Fakat sonra soyle dusundum.
Yasim 33, cocuk denemeye baslasak diyelim kismetse 6 ay icinde olsa ustune 9ay hamilelik bi 6 ay da minimum emzirme.
Enaz 2-3 seneden bahsediyoruz. Yasim olacak 36 37.
E bu seneleri neden duzgun goguslerle gecirmiyim ki diye dusundum.
Bekle bekle guzel yillar geciyo.
Zaten 6-7yildir cocuk dusunsek mi dusunmesek mi diye gecti.
Bizim is vs konulari oldu hep.
Valla zor isler:)
Bana doktor belli bi sure bekle gibi bisey demedi, bi kere daha soriiyim olmazsa netlestirmek icin.
Emzirme doneminden sonra sarkmayacagini umit ediyorum.
Doktorum demesine gore normal goguste olan sarkma kesinlikle olmazmis ama Yasayip gormek lazim.
Kafam karisti biraz simdi bu 1 sene mevzusuna ama bakalim:) fikir alisverisi her halukarda cok faydali ve onemli:)
Eşlere resim göstermek miumarım bunu düşünen arkadaşlar resim sahiplerinden izinsiz böyle bir girişimde bulunmazlar
Drita, herkese açık bir forumda, üyelik için hiç bir yasal bilgi istemeyen, sadece yazdıklarının birilerini rahatsız etmesi ve hukuki bağlamda saldırı niteliği taşıyabilecek bir yazı varsa ,bu konuda dava açtırabileceğin bir sitede, kimin erkek kimin gerçekten kadın olduğunu bile bilmediğin bir yerde, resimlerini korkusuzca albüm yapıp, arkadaş olarak eklediğin kişilerin de cinsiyetlerini "kadın" yazsa dahi emin olamayacağın bir ortamda resimlerini arkadaşlarının eşlerinin izinsiz görüp görmemesine takılmana GERÇEKTEN şaşırdım!
Yine de korkunu ortadan kaldırayım, benim eşim senin veya başka birinin resimlerini görmedi, o dönemde yalnızca paylaşımda bulunduğum sevgili ORALET idi, zaten e posta ile yolladığı resimler de benim ve eşim için kafi gelmiş ve o gün doktoruma da karar verip,randevumu da almıştım.
Tavsiyem burada sadece resimleri görmek için üye olan erkek kişiler de olabilir,bunu HİÇ BİRİMİZ bilemeyiz ,sonuçta burası internet deryasında paylaşım maksatlı bir site,kimsenin TC nosu ile kayıt olma gibi bir durumu , hakkında yazdıklarının gerçekliğinin sorgulanma şansı yok, bu kadar hassas olanlar, resimlerini mümkünatı yok ki burada paylaşmasın,kimse zorla ALBÜM YAPIN demiyor neticede, özelinden e posta ile haberleşsinler,güveniyorsa resimlerini göndersinler..
Haksızsam özelden msj atın, fikir değişiminde bulunalım.
Benim fikrim bu.. Tartışma konusu değildir..
(Başta Drita'ya yazdım diye,yazdıklarım sadece Dritaya yönelik değil, bu şekilde düşünen ve resimlerimi bir erkek de görür mü diye çekinceleri olan ve albüm yapma fikri olan herkes için. Kimse üstüne alıp sayfamı bir tartışma konusu için benden izinsiz zemin yapmasın. )
Haklısın canım, benim söylemek istediğim oralet ne kadar tatlı biri, benim çekincelerimi de gerek fotoğraf gerek 3. ve 5. ay videosunu mailime göndererek ortadan kaldırmıştı..Belki benimle bu kadar paylaşımı olmasaydı bu ameliyatı bir süre daha ertelemek isteyebilirdim ister istemez oluşan ameliyat korkuları nedeniyle..Sadede bir kız arkadaşım biliyordu ilk başta ameliyat olacağımı ve bana saçmalama kocaman ve top top duran memelerin mi olacak silikon olduğu belli olan göğüslerdense göğüslerinin küçük olması çok daha iyi bence iyi düşün demişti..Sonra oraletin fotoğraflarını ve videosunu gösterinde şok olmuş! vallahi benim bile yaptırasım geldi şuanda ne kadar güzel olmuş demişti..Oralet birçok kişiye cesaret verdi hep ne güzel bir şey bu, iyi ki varsın oralet demek istiyoruuuummmm ama oraletin foruma uğradığı bile yok artık
Burcucum, Oralet paylaşımları ile herkesin sevgilisidir,bu tartışılmaz, bu sitede pek çok arkadaşımıza önayak olmuştur ben dahil pek çok arkadaşı da ameliyat sonrası hastanede ziyaret etmiştir,elinden geldiğince işleri müsaade ettikçe. Şu sıralar da çok yoğun , iş dünyasının aranan hatunu ya hu ne yapsın:) her gün burda vakit geçiremiyor haliyle uzunn uzzuuuun :) Ama yine bir hatırlatmak lazım özlendiğini,lazım bence, özledik..
Drita, herkese açık bir forumda, üyelik için hiç bir yasal bilgi istemeyen, sadece yazdıklarının birilerini rahatsız etmesi ve hukuki bağlamda saldırı niteliği taşıyabilecek bir yazı varsa ,bu konuda dava açtırabileceğin bir sitede, kimin erkek kimin gerçekten kadın olduğunu bile bilmediğin bir yerde, resimlerini korkusuzca albüm yapıp, arkadaş olarak eklediğin kişilerin de cinsiyetlerini "kadın" yazsa dahi emin olamayacağın bir ortamda resimlerini arkadaşlarının eşlerinin izinsiz görüp görmemesine takılmana GERÇEKTEN şaşırdım!
Yine de korkunu ortadan kaldırayım, benim eşim senin veya başka birinin resimlerini görmedi, o dönemde yalnızca paylaşımda bulunduğum sevgili ORALET idi, zaten e posta ile yolladığı resimler de benim ve eşim için kafi gelmiş ve o gün doktoruma da karar verip,randevumu da almıştım.
Tavsiyem burada sadece resimleri görmek için üye olan erkek kişiler de olabilir,bunu HİÇ BİRİMİZ bilemeyiz ,sonuçta burası internet deryasında paylaşım maksatlı bir site,kimsenin TC nosu ile kayıt olma gibi bir durumu , hakkında yazdıklarının gerçekliğinin sorgulanma şansı yok, bu kadar hassas olanlar, resimlerini mümkünatı yok ki burada paylaşmasın,kimse zorla ALBÜM YAPIN demiyor neticede, özelinden e posta ile haberleşsinler,güveniyorsa resimlerini göndersinler..
Haksızsam özelden msj atın, fikir değişiminde bulunalım.
Benim fikrim bu.. Tartışma konusu değildir..
(Başta Drita'ya yazdım diye,yazdıklarım sadece Dritaya yönelik değil, bu şekilde düşünen ve resimlerimi bir erkek de görür mü diye çekinceleri olan ve albüm yapma fikri olan herkes için. Kimse üstüne alıp sayfamı bir tartışma konusu için benden izinsiz zemin yapmasın. )
poisa,burası elbette herkese açık bir forum fakat adındanda anlaşılacağı gibi KADINLAR KULUBÜ yani sadece kadınların üyeliğine izin verilen bir site ve bizler albümlerimizi sadece üyelerin görmesini istiyorsak eğer genel değil de özel, yani sadece arkadaşlarımıza açık yapıyoruz!!! üyelere albüm hazırlarken belirli kısıtlamaları seçme imkanı verilmiş ve üyeler bu haklarını kullanmış ben de bu kısıtlamaları kullanarak albümümü hazırladım. Eklediğim arkadaşlarımıda elimden geldiğince daha öncesinde yazdıkları mesajlara bakarak, samimiyetlerine de inanırsam arkadaşlık taleplerini kabul ediyorum. Ve resimlerimi eşlerine göstermelerine razı değilim buna neden ŞAŞIRDIN anlamadım! bunun yerine benim görüşüme saygı duymanı dilerdim.
Burcuuuu o sarmaları sen mi sardın, atlar gelirim bak:) ...ne güzel görünüyorlar beeehhh :::pppppp.....p
OO zaten sözüm var onlara ya,İstanbul'a bi geleyim kesin Oralet ve Dila'yı kapıp Barış beyciğimi ziyaret edeceğim inşallah, artık sen de sarmaları kapar gelirsin Barış beye de ikram ederiz, bol kahkaha bol neşe bol foto kırılır döneriz artık gülmekten :) tabii ben sarmalardan aldığım kilolarla uçağı düşüreceğimden kesin tarihe de geçerim ohh olur :))
Hamile de değilim niye bu kadar canım çekti yaaaw, ellerine sağlık süper görünüyor
Canımmm hayırdır inşallah diyelim belki ufukta bir bebiş vardır :) Çook teşekkür ederim canım ya söylemesi ayıp ben mutfakta baya maharetliyim sen gel hele neler yapar getiririm taa Konya'lardan misafirimiz gelirmiş hem de topluca Barış bey' e gidilecekmiş güzel olur :) Ben yakın bir zamanda Barış bey'i ziyarete gideceğim burun için görüşmeye artık benim burun ameliyatını kutlarız sen geldiğinde
OYYY kalbimden vurdun beni bak şimdi, hem bebek dedin hem burun dedin :)
bebik için çalışmalar var ama Rabbim ne zaman verir,göreceğiz.. hayırlısı demek lazım ,işine karışılmaz ne de olsa.
burunsa, ahhh ahhh ben de o güzel burunları gördükçe çok özendim ama göğüste tam destek olan annem ve eşim burun konusunda çok hevesli değiller, ikisi de gayet güzel burnun var otur oturduğun yerde, gibilerden konuşuyor, ama çok güzel olmuş o kadınlar afet olmuş o erkekler neyken ne olmuş bir görseydiniz, dedikçe daha da çıldırıyorlar, o kadar değişeceksen ASLA istemeyiz diyorlar. Barış Çakır biliyorsun Güzel sanatlar fakültesinde heykel bölümü de okumuş, resmen döktürüyor adam burunda ama ah işte ahhhhhhh..
Gelirim valla, senin de yeni güzel burnunu görmek iyi gelir o sarmaların üstüne :))