poisa Meme Estetiği Ameliyatı

mutluluğumuz daim olsun! bu yaz aranıza katılıcam inş. her geçen gün bana ilaç gibi geliyor. 1 hafta kala kim bilir ne hissederim. :44:

offf, süper bir laf: bundan daha dişi bir şey yok!

:) Haksız mıyım ama, bir hanımı dişi yapan her ne kadar konuşurken ya da yürürkenki zarafeti ; konuşmasındaki edası ve terbiyesi ile ölçülürse fiziki dişiliğin göstergesi de göğüslerinin dolgunluğu ile ölçülmez mi:) Haksız mıyımm ?

Not: yürükenki zarafetten kastım kat'i surette şimdiki gençliğin sokağa her çıkışında bacağına amerikan çuvalı kotu geçirip gezerkenki hali değil, cumhuriyet kadınları diye nitelendirilen bizden 1-2 kuşak önceki evli hanımların yahut genç kızların ipekli elbiseler ile cemiyet içindeki halidir.. Allahtan hala onlar kadar özenli hanımlar var aramızda çok şükür..

çok güzel anlatmışsın yine. düşüncelerime tercüman oldun

Yavrum sütyen alışverişine çıktım da 200. günümü kutlamak için biraz abarttım gerçi alışverişi ama olsun o kadar, Barış Çakır meleği olarak senin yorumların da benim için çok önemli poisacımmm bak bakalım 7. ayında nasıl olmuş benim memişleeer :)

oyyyy hemmen geliyorum oraya.. 7.aya bayıldıysan şayet bekle bak daha neler göreceksin.. :)) çok tatlı şeyler bunlar ya zaman geçtikçe mükemmele doğru yelken açıyorlar

Ayy bebeğimm öyle diyorsunuz ya hani şimdi o kadar güzeller ki daha ne kadar güzelleşecekler çok merak ediyorum ben deee :)

oyyyy hemmen geliyorum oraya.. 7.aya bayıldıysan şayet bekle bak daha neler göreceksin.. :)) çok tatlı şeyler bunlar ya zaman geçtikçe mükemmele doğru yelken açıyorlar

böyle yazıyorsunuz ya, gaza basıyorum ben de, vitesi daha alamadan 2 ye.... zaman sadece birazcık zaman...

Vites 2 bu güzelliklere az kalır el insaf:)

Takın 5'e soldan soldan basar gideriz olmaz mııııııı :))

Vites 2 bu güzelliklere az kalır el insaf:)

Takın 5'e soldan soldan basar gideriz olmaz mııııııı :))

büyük güne epey zaman var diye vitesi henüz 2ye bile alamadım demek istemiştim.
çoğu bitti azı kaldı.... ah ahhh

büyük güne epey zaman var diye vitesi henüz 2ye bile alamadım demek istemiştim.
çoğu bitti azı kaldı.... ah ahhh

Yaprakçığım sen görüşmeye gidip ameliyat tarihini alarak zaten çoktan vitesini büyültün, ameliyatın olunca Turboya takıcaksın, inan

Yahu ne vitesmiş bu... Son 6 yorum sırf vites konusu olmuş..Yaprakcıgım bence vitesli olan modeli boşver,sen ameliyattan sonra direk otomatik vitese alda hiç duraklamaksızın bas gaza hayatım,vites degiştirirken duraklama oluyor geride kalma )

Yaprak halin ahvalin nedir, son çeyreğe girdin mi, çıktın mı, haberdar et, olur mu?

Yaprak halin ahvalin nedir, son çeyreğe girdin mi, çıktın mı, haberdar et, olur mu?

canım benim, okuldaki yoğunluğumdan dolayı bir de bakıyorum ki bir hafta daha geçmiş. heyecanlıyım, mutluyum. umarım her şey yolunda gider.
insan bir çok şeyi hayal edebilir, şöyle olsaydı böyle olsaydı hayatım, nasıl olurdu acaba diye. ama göğüslü hayal edemiyorum kendimi. yaşadığınız duyguyu çok merak ediyorum bu nedenle.
sabırsızlanmaya başladım artık. sanki yıllardır göğsüme eşya doldurmadım da, ameliyatımı bekleme süresince doldurmuşum ve artık bıkmışım bu durumdan gibi hissediyorum. gerçekten nasıl dayanmışım yıllardır en sıcaklarda bile atletsiz duramamaya, destekli sütyenle, üstüne bir de dolgu maddeleri kullanarak ne çok sıkıntı çekmişim. şimdi daha iyi anlıyorum. ameliyattan sonra daha da şaşırırım herhalde.

seni en iyi bu ameliyatı olan bizler anlarız.. :)

şu an okuldan yazıyorum, detaylı yazamıyorum, konsantre olamıyorum sesten ama en kısa zamanda cvp vericem.. bu his anlatılmaz gerçekten hele ki çektiğimiz çile ile karşılaştırınca... oy oy oy'luk bir durum.. :)

yazın sıcağında kendine güvenle evde sadece atlatinle gezinmek süper bir hafiflik,bu hafifliğe herkesi davet ediyoruz zaten )

yazıcam yine.. görüşürüz.

yaz yaz ,heyecanlı oluyor. ay saymıyorum artık. hafta saymaya başlamıştım ki KALEM gün saymaya başlayınca bırraktım kendimi akışa. n'apayım, işime geldi

Slm tekrar uzun bir aradan sonra..

Yaprakçım son kaç'tayız ya hu :))

son 1'e girdik mi hafta bazında?

ay ay ayyyyyhhhhh...

heyecan başlıyor yine yeni yeniden

Slm tekrar uzun bir aradan sonra..

Yaprakçım son kaç'tayız ya hu :))

son 1'e girdik mi hafta bazında?

ay ay ayyyyyhhhhh...

heyecan başlıyor yine yeni yeniden

temmuzda. hafta olarak var daha. mayıstayız yahu. yine de heyecanlıyım işte. o kadar ay beklemişim (hatta sene) hem de umutsuzca. böyle bir ameliyat olabileceğimi bilmeden dolgulu dolgulu dolaştım. denize gitmedim, soyunmadım, giyinmedim kimsenin yanında. garip hissediyorum. tarifsiz bir duygu. bayram bekleyen çocuklar gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…