poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Selam.Senin adına sevindim.Fikirler ne kadar farklı olabiliyor.Ben de asla önermiyorum.Son derece komplikasyon riski olan bir ameliyat.Bir sürü sıkıntı yaşadım.Hala da tam atlattım sayılmaz.Büyük göğüs uğruna kabul edilecek şeyler değil. Allah beterinden saklasın da.Olmak isteyene düşünme bile diyorum.Herkese bol şans.Kimse sorunla karşılaşmasın.

Aynen sizin de dediginiz gibi insanlarin yasadiklari farkli olunca düşünceleri de haliyle o yonde gelisiyor.. Bana birisi göğüs buyutme ameliyatı olmak istedigini söylese en büyük destekçisi kesinlikle ben olurum. Cunku gayet sorunsuz dertsiz tasasiz bir ameliyat ve mutluluk dolu 3.5yil geçirdim simdiye kadar. Kaldi ki bilfiil 5aydir emziriyorum hâlâ daha herseyden memnunum bu konuda. Dr. Secimi kesi yontemi kullanilan protezin markasi boyutu hersey hersey ama hersey bu konuda cok ama cok mühim. Ince eleyip sık dokumak lazim. Ucuz olsun diye bisey asla soz konusu olmamali bence.. sonucta bi masaya yatacaksiniz yani bicak altına. O yuzden ameliyat olmaya karar veren ve o masaya yatan herkes mutlulukla kalksin o masadan inşallah. Size de ileriki donemler adina sıkıntılarinizdan kurtulmanizi diliyorum. Saglicakla kalın. .

Güzellik bebisinle sağlıklı mutlu bir omur diliyorum

Merhaba poisa, yazdıklarını dikkatle okudum, teşekkürler. Ben de Barış Çakır'a ameliyat olmak istiyorum. Arkadaşlık isteği gönderdim sana. Kabul edersen resimlerini görmek isterim. Aslında aklımda Serdar Eren var ama 9000 Euro ise çok pahalı. Sevgiler.

ArkadaslarBaris bey'e randevu icin aradim ancak asistani artik meme operasyonu yapmiyor dedi!?! Bukonu hakkinda bilgisi olan varmi? Yakin zamanda Baris beye meme buyutme ameliyati olan varmi, lutfen bilgi verin cok kararsiz kaldim

2 kocaaaaa sene üzerine herkese ama herkese MERHABA
Sayfamı özlemişim gerçekten. Burası benim alanım ne de olsa..
Ben neden sayfama geri geldiğimi hemen anlatayım.
Arkadaşlar bizim zamanımız yani 2009-2010 süreci içinde çocuğu yokken protez taktıran ve sonra çocuğu olup emziren ve protezli resim paylaşabilen arkadaş neredeyse hiç yoktu! Haliyle hepimiz meraktaydık Nasıl görünecek emzirme sonrası diye. Kızım geldi 2.5yaşına geçtiğimiz aralık ayında tam tamına 23ay yani neredeyse 2yıl bilfiil emzirmiş biri olarak yeni fotoğraflar ekleyeceğim 2-3gün içinde. İlgilenenler emzirme sonrasında da Nasıl göründüğünü merak edenler buyursunlar sayfama:))
Ameliyat olalı 5.5 yıl olacak. Yıllardır fark etmeyen insanlar bile son aylarda senin göğüslerin Bi değişik oldu çocuktan sonra gözüme gözüme giriyor demeye başladılar. :))) Hoşuma gidiyor açıkçası.
Meme dokum çok azdı benim haliyle emzirmeden sonra sarkacak bir dokum olmadı. Hâlâ yumuşacık puf puf göğüslerim kendi halinde duruyorlar
Çok uzattım kusura bakmayın, ama yılların özlemi mazur görün noolur. Herkese selamlar sevgiler..

merhaba ilk mesajınızı okudum ben de 40 gün önce damla protez taktirdım.dikleştirmeyle beraber oldu benim.225 cc mod mentor marka.bu sürede göğüsünüzde herhangi bir deformasyon oldu mu?sizi izlemeye aldım.benim de resimlerim var öncesi ve sonrası olmak üzere.siz de beni izlerseniz sevinirim.

Slmlar. Herhangi bir deformasyon yok bilakis daha da güzelleştiler bana göre. Resim ekleyince de görürsünüz zaten umarım. Barış beyin 3.yılın sonunda ziyaretine gittiğimde resimlerimi tekrar çekmişliği ve -bunlara ne olmuş böyle diye hayretten Şoka girmişliği vardı, şimdi görse nutku tutulur. En yakın Zamanda gidip tekrar resim ekleteceğim arşivine. Protezli Emzirmiş meme, meme dokusu az olanlarda ve olmayanlarda bence sarkma durumu en az olan meme türü!
Görüşmek üzere..

çok sevindim sizin adınıza.uzun vadede güzel sonuç görmek çok sevindirici.benim cilt yapımdan kaynaklı sarkmaya meğilli olduğu için korkuyorum ister istemez.

Ben de yeni amel. Oldum. Beni de izlemeye alırmısınız. Ben henüz bekarım. Emzirme sonrasını çok merak ediyorum

Merhaba size kaç cc hangi yöntemle takıldı acaba??

Sardunya hanımcım, 1.sayfada aklınıza takılabilecek her türlü sorunun Cvbını bulabilirsiniz. İyi forumlar diliyorum

Sardunya hanımcım, 1.sayfada aklınıza takılabilecek her türlü sorunun Cvbını bulabilirsiniz. İyi forumlar diliyorum
Benimde 275 cc kaszarı altı yapıldı henüz 1 ay oldu. Sizin 6 yıl olmuş Nasıl memnunmusunuz acaba yönteminizden herhangi bir problem veya sarkma varmıştır acaba?? Ben sizi izlemeye alıyorum sizde beni izlerseniz sevinirim resimlerimizi karşılaştırmak isterim:)

Ben de yeni amel. Oldum. Beni de izlemeye alırmısınız. Ben henüz bekarım. Emzirme sonrasını çok merak ediyorum
Henüz emzirme sonrası fotoğraf koymadım 2-3 güne inşallah koyacağım. Bakacağınız fotolar yaptırdıktan sonraki ilk yılların fotolarıdır. Sevgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…