- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
Poisa bebek konusunda simdiden iyi sanslar.benim malesef yas ilerledigi icin onumuzdeki sene gundemime girecek.
Yoksa aslinda suan cok rahatim bana kalsa daha dusunmem ama iste zaman da hizla ilerliyo.
Protezde nagor yada mentor dedi doktorum.daha cok nagor anatomik kullaniyo.
Senin de anatomik sanirim.
Ve olculerimiz de seninle en yakin oldugu icin resimlerine bakip kendimde dusunmeye calisiyorum.
Bir de alexusunkiler bana yakin olcu olarak.
Seninkilerin son durumu harika anladigim kadariyla masallah:)
Yeni resim eklemeyi dusunuyomusun?
Esimi de kesin ikna edebilirsem (o kesin tamam demeden icim rahat etmiyo,bence gerek yok diyo cunku)
3-4 hafta icinde olmayi planliyorum.
Daha memelere doyamadan 6ay icinde de bebek konusu gundeme gelebilir.
6 ayda oturmus oluyolar dimi?
Sevgiler
Yeni resim eklemeyi işin aslı şimdilik düşünmüyorum ama koyulabilir de aslında neden olmasın
Nagor anatomik evet. Eşini ikna et, ama resimleri de göster derim, ben eşimi bu şekilde ikna etmiştim ki o da hep- senin ölçülerin güzel ne grek var-derdi ama gel gelelim KK da arkadaşların resimlerini ona gösterdikçe fikri kesinlikle değişmişti, doğal olmayacak korkusu akıllarını karıştırıyor çünkü, çok anlaşılacak zannediyorlar ama doğal olduklarını kendi gözleriyle görmesi sürecini etkiliyor.
6 ay bence kısa bir süre, Barış beyin ilk 1 sene çocuk düşünme ,dediğini biliyorum çünkü, oturması, vucudunla bütünleşmesi açısından 1 yıl beklemeni öneriyorum demişti, lütfen bu durumu iyi düşün.
eğer hemen 1 sene sonrasında kucağında bir bebek olacaksa ki hayırlısı olsun yine de ben senin yerinde olsam, kesinlikle bebekten sonra yaptırırdım.
tabii ki bunlar senin karar vereceğin durumlar ama yaşadıklarının aynısını yaşayan biri olarak naçizane fikrim bu. 6ayda ancak daha ödemler inmeye başlıyor tam olarak inmiş bile olamayacaklar bir kısım hala üzerinde olacak , bağ dokun oluşumunu bitirmemiş olacak, şöyle 1 yıl geçince en güzel hallerini yaşamaya başlayacaksın 2. sene bile çok daha güzelleşiyor diyorlar, lütfen çok iyi düşün..
Her şey gönlünce olsun, bu arada ben hala kime ameliyat olacağını bilmiyorum, merak ettim doğrusu